god21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Πριν κάποιες ώρες μου γεννήθηκε η εξής απορία: Οι αληθινοί gamers που παίζουν; Σε PC ή σε κονσόλα; Για απαντήστε και ασχολίαστε! Και για να το προεκτείνουμε, αν παίζετε σε κονσόλα σε ποια παίζετε; Πως βάζω poll;
god21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 οι πραγματικοί gamers στις πλατείες. Καλό!
Drop_Dead Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 ΕΕ? :blink: wtf τι ερωτηση ειναι αυτη? Oπου και να παιζεις παλι gamer δεν εισαι? Μηπως θες να πεις σε ποιο μηχανημα πρεπει να παιζει καποιος ωστε αξια να αποκαλειται "gamer" ? :P Poll νομιζω δεν μπορεις να κανεις.
god21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 ΕΕ? :blink: wtf τι ερωτηση ειναι αυτη? Oπου και να παιζεις παλι gamer δεν εισαι? Μηπως θες να πεις σε ποιο μηχανημα πρεπει να παιζει καποιος ωστε αξια να αποκαλειται "gamer" ? :P Poll νομιζω δεν μπορεις να κανεις. Εννοούσα οι αληθινοί gamers! Αυτοί που το έχουν στο αίμα τους (πωπω τι λέω).
TheELF Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Ο Hardcore gamer παίζει αποκλειστικά και μόνο σε σανίδα. «εξάρες ήταν σου λέωωωωωω»
Drop_Dead Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Εννοούσα οι αληθινοί gamers! Δεν πρεπει να παιζεις σε μια συγκεκριμενη κονσολα, αλλα πρεπει να το νιωσεις. Να βγει απο μεσα σου η φλογα που καθοδηγει τον gamer στον τερματισμο του αγωνα, στο τελος του quest, στο περας της αποστολης. Ειναι κατι ξεχωριστο και δεν μπορεις να το ορισεις με απλα λογια! Δεν μπορω να συνεχισω .-
Tony_Montana Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 χιλιοειπωμένο ζητημα hardcore gamers Μονο σε Pc για χαβαλε ,με παρεα και πλακιτσα κανα ραλάκι κανα pro σε κονσόλα
ikaruga24 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 χιλιοειπωμένο ζητημα hardcore gamers Μονο σε Pc για χαβαλε ,με παρεα και πλακιτσα κανα ραλάκι κανα pro σε κονσόλα Παλια στο Τεξας. Πριν 15 χρονια ισως.
siopi Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Pc όπου παίζονται τα περισσότερα online αλλά και rpg games.Τώρα αν παίζεις burnout ή pro πως να καείς άγρια? HoN και άγριο κάψιμο!
NickTG Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 χιλιοειπωμένο ζητημα hardcore gamers Μονο σε Pc για χαβαλε ,με παρεα και πλακιτσα κανα ραλάκι κανα pro σε κονσόλα Τι λε ρε παιδί μου... Μάθαμε και κάτι νέο...
isay Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 οι πραγματικοί gamers στις πλατείες. Μπάλα με τις αναγκαίες μπουνιές!
Αδμιν Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Ο πραγματικος gamer δεν κρινει τα παιχνιδια απο τις πλατφορμες στις οποιες διατιθενται. <- Fact.
manosnik Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Ο πραγματικος Gamer δεν κανει διακρισεις, "κανει παιχνιδι" παντου. Ο,τι κι αν πιασει στα χερια του το λιωνει!
xlapatsas4000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Εγώ όχι για να το πενευτώ, θεωρώ τον εαυτό μου Hardcore Gamer, Ένας καλός gamer δεν χρειάζεται να παίζει και πολλές ώρες ούτε λίγες,9πάνω κάτω 7+ έπαιζα μέχρι πριν ένα μήνα) ,να είναι άνετα, προμηθευμένος με 4 λίτρα νερό (ή το ανάλογω ποτό i am under -18), χαλαρός και όλα αυτά τα βρίσκεις στο PC.Όπως και να το κάνουμε χωρίς το ποντικάκι σου δεν κάνεις δουλεία,είναι δυνατόν first person shooter game που πιστεύω ότι εκεί φαίνεται ο Παίχτης με το Π κεφαλαίο να αγωνίζεται με το χειριστήριο της κονσόλας ???, αν και η αδυναμία μου είναι τα στρατηγικής .Τώρα ποδοσφαιράκι και κ΄λανα nfs (gran tourismo κ.λ.π.)τα συναντάς σε κονσολα, αλλά με τις κατάλληλες αλλαγες τα παιζεις και καλυτερα στο PC (τιμονιερα...).Ένα σοβαρό μειονέκτημα στο PC είναι το χρήμα για να παίξεις ενα καλο και βαρυ παιχνίδι πρέπει να δώσεις αρκετά ενώ στην κονσόλα πάνω κάτω 350 ευρώ.Εγώ είμαι υπερ Η/Υ αν και θαυμάζω όποιον παίζει first person shooter σε xbox,ps3....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.