Linuxmaniac Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα, έχω μια Nvidia 465GTX σε μητρική Asus Rampage 3 Extreme αλλά και γενικεύω το ερώτημα για κάθε ενδιαφερόμενο.Η μητρική μου υποστηρίζει x16/x16 ή x8/x8/x8. Έχω σκοπό να πάρω άλλη μία κάρτα να τις ενώσω σε SLI. Συνεπώς θα δουλεύουν και οι 2 σε x16 mode. Το ερώτημά μου είναι τι γίνεται όταν βάλω και μια τρίτη κάρτα γραφικών για dedicated physx. Πως δουλεύει η αρχιτεκτονική του συστήματος; Τα x16/x16 και μετά τα x8/x8/x8 αναφέρονται στη σύνδεση SLI (και αφού τις 2 πρώτες μόνο κάρτες θα έχω SLI, άρα θα δουλεύουν στα x16 και οι δυο) ή μήπως αναφέρονται απλά στο πόσες κάρτες απλά είναι κουμπωμένες πάνω στα μητρική (και αφού θα έχω βάλει 3 κάρτες άρα θα πάνε όλες x8/x8/x8); Ευχαριστώ
cortaN@ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα, έχω μια Nvidia 465GTX σε μητρική Asus Rampage 3 Extreme αλλά και γενικεύω το ερώτημα για κάθε ενδιαφερόμενο.Η μητρική μου υποστηρίζει x16/x16 ή x8/x8/x8. Έχω σκοπό να πάρω άλλη μία κάρτα να τις ενώσω σε SLI. Συνεπώς θα δουλεύουν και οι 2 σε x16 mode. Το ερώτημά μου είναι τι γίνεται όταν βάλω και μια τρίτη κάρτα γραφικών για dedicated physx. Πως δουλεύει η αρχιτεκτονική του συστήματος; Τα x16/x16 και μετά τα x8/x8/x8 αναφέρονται στη σύνδεση SLI (και αφού τις 2 πρώτες μόνο κάρτες θα έχω SLI, άρα θα δουλεύουν στα x16 και οι δυο) ή μήπως αναφέρονται απλά στο πόσες κάρτες απλά είναι κουμπωμένες πάνω στα μητρική (και αφού θα έχω βάλει 3 κάρτες άρα θα πάνε όλες x8/x8/x8); Ευχαριστώ Έχεις συνολικά 32 lanes bandwidth, οπότε απ τη στιγμη που θα βάλεις 3 κάρτες θα τρέχουν σε 8x/8x/8x mode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.