mitspa Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Λοιπόν πριν τις γιορτές είχα ενα dlink g624t αλλά δυστυχώς παρέδωσε πνεύμα και το αντικατέστησα με δανεικό Baudtec TW263R4. Και επειδή είμαι καμένος και από αυτό παλαιότερα θα ήθελα την γνώμη σας για ένα αξιόλογο ασύρματο ρουτεράκι γύρω στα 80€. Η γραμμή μου έχει τα εξής χαρακτηριστικά SNR Margin 7,9down 11.1 up Line Attenuation 25.8down 16.3 up Data Rate 10532 861 Το ρούτερ το θέλω για browsing download και λίγο online gaming επίσης να πω ότι πρέπει να είναι όλη την μέρα ανοιχτό.Ευχαριστώ
mitspa Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Αυτή την στιγμή έχω ένα σταθερό pc που συνδέεται με ethernet και ένα netbook samsung nc-10 με το οποίο συνδέομαι ασύρματα.Την παρούσα στιγμή δεν με ενδιαφέρει αλλά αν δεν ξεφύγουμε στην τιμή δεν θα έλεγα όχι.
liopyr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Stable και κρύα λύση είναι το κλασσικό TG585v7, θα το βρεις εύκολα σε forthnet shops. Σε "n" θα κοίταγα μάλλον κάποιο netgear, τίμια λύση για το budget σου imho.
mitspa Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Το συγκεκριμένο netgear είναι εκθεσιακό και δεν μπορώ να το πάρω αφού είμαι από επαρχία και από ότι είδα δεν υπάρχει και αλλού.Ποια γνώμη έχεις για κάποιο AVM 7140 σε μεταχειρισμένο η αν αξίζει η υπέρβαση για ένα καινούριο airties 5450.
liopyr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Σε ενδιαφέρουν τα επιπλέον χαρακτηριστικά του AVM; Απ'όσο βλέπω δεν έχει να προσφέρει τίποτα ουσιαστικό σε έναν οικιακό χρήστη. Για το airties δεν έχω άποψη...
mitspa Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 οκ θα πάρω τηλ αύριο στο ΠΛΑΙΣΙΟ και θα δω αν υπάρχει και αν μπορεί να μου το στείλουν.
liopyr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δεν στέλνουν ούτε μπορείς να αγοράσεις online προϊόντα που είναι "διαθέσιμα" σε συγκεκριμένα καταστήματα...
mitspa Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Κατάλαβα θα δω μήπως αγγαρέψω κάποιον γνωστό μου για μου το αγοράσει και να το στείλει.
liopyr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Είμαι σίγουρος πως υπάρχουν μπόλικες ακόμα αξιοπρεπέστατες λύσεις, περίμενε να απαντήσει και κάποιος άλλος.
mitspa Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Οκ θα περιμένω τότε λίγο αφού το bautec προς το παρόν είναι εντάξει.
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Το συγκεκριμένο netgear είναι εκθεσιακό και δεν μπορώ να το πάρω αφού είμαι από επαρχία και από ότι είδα δεν υπάρχει και αλλού.Ποια γνώμη έχεις για κάποιο AVM 7140 σε μεταχειρισμένο η αν αξίζει η υπέρβαση για ένα καινούριο airties 5450. airties για μενα με τιποτα.τουρκικο πραγμα.οχι οτι εχω θεμα με τους τουρκους αλλα δεν παιρνω κατι απο μια εταιρεια που θυμηθηκε να βγαλει ρουτερ.οπως δεν θα παιρνα και crypto.το airties το 111 που ειχα δει δεν ελεγε και τιποτα οποτε αν εχεις νορμαλ λεφτα τοτε παρε το netgear dgn2000 Η το 2200 αν δεν βρισκεις το 2000. μετα σε πιο ποολλα λεφτα πας σε vigor. το thomson ειναι χρησιμο το 585 v7 σε οσους δεν εχουν σταθερη η καλη γραμμη. το v8 ειναι και ν alla σεμερικα πραγματα οπως πχ boot time ειναι χειροτερο απο το v7 avm fritz συνηθως πας παραπανω λεφτα και παλι δεν ξερω αν θα κερδισεις κατι οπως ειπε ο Liopyr για Home use.netgear ειναι μια πολυ καλη λυση και ειναι και n
mitspa Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν παίρνω τηλ σήμερα στο Πλαισιο, και μετά απο μισή ώρα προσπάθειας (Ο αλλος ειχε σηκώσει το τηλ και εξυπηρετούσε πελάτες ενω εγω περίμενα τουλάχιστον ενα τέταρτο στην γραμμη μεχρι που το εκλεισα) τους δίνω τον κωδικό του προιοντοςΕΔΩκαι μου λένε ότι το προϊόν υπάρχει. Στέλνω ενα γνωστό μου και σε μια ώρα εινα στο μαγαζί και ως δια μαγείας το προϊόν έχει εξαντληθεί. Και μετα μου λέτε πλαίσο και μ@λ@κιες.Ασε που ο τυπάς πήγε να μου πασάρει ενα άλλο. Υπάρχει καμιά άλλη πρόταση? Αυτό ΕΔΩή αυτόhttp://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=54F5AED15B3D8E43B6E7BC815098E742&pa=CFD496D672C1CD4784AB030FA1306972 λένε τίποτα?
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 επρεπε να πεις να στο κρατησουν για σιγουρια.γιατι δεν παιρνεις το Netgear dgn2200? η και το 3500 που ειπες?το πλαισιο τα δινει με Lifetime warranty
mitspa Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 επρεπε να πεις να στο κρατησουν για σιγουρια.γιατι δεν παιρνεις το Netgear dgn2200? η και το 3500 που ειπες?το πλαισιο τα δινει με Lifetime warranty Φιλαράκο αυτό το σκέφτηκα και εγώ αλλα μου είπαν οτι δεν μπορεί να γίνει κράτηση απο το τηλ.Για να πας στο μαγαζί φυσικά και να σου πασάρουν κάτι αλλο. Αν τελικα καταλήξω στο Netgear θα χτυπήσω το 3500 αφου η διαφορά του στο YOU είναι 15€ και πιστυεω οτι είναι ανώτερο του 2200.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.