TASOSFIT Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Παιδια αναβάθμισα ενα acer aspire 5735Z σε οτι αφορα την μνήμη του. Ειχε 2GB και το παιδι που τον εφτιαξε μου είπε οτι τωρα εχει 3 GB και αυτο διαβαζω και εγω απο το συστημα. Η τιμή των 45 € για το 1GB μιας μνημης ''ELPIDA'' ειναι καλη ή να μην τον ξαναπάω εκει; Μιλαω για τιμή της μνημης μονο, η δουλεια του πληρωθηκε εξτρα.
vasilisga Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 πληρωσες 45ε μονο για την μνημη??? περαστικα στο πλαισιο τις εχει με ενα 20ρικο, οπως καταλαβαινεις υπαρχουν και πιο φθηνες απο 20...
TASOSFIT Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 πληρωσες 45ε μονο για την μνημη??? περαστικα στο πλαισιο τις εχει με ενα 20ρικο, οπως καταλαβαινεις υπαρχουν και πιο φθηνες απο 20... Ευχαριστώ... εγώ έχασα 20-30 ευρώ ...αυτός πολύ περισσότερα... !-)
vasilisga Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 πραγματικα ομως ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω την πολιτικη που εφαρμοζουν αυτου του ειδους οι τεχνικοι-μικροεπιχειρησεις... ενταξει θα τον κοροιδεψεις τον αλλο, θα του παρεις οσα του πεις, δεν περναει απο το μυαλο τους ομως να ειναι σωστοι και για τον εαυτο τους αλλα και για να προσελκυσουν νεους πελατες??? τι να πω... και μια τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη δεν δικαιολογειται, να ηταν λιγα ευρω να παει στα κομματια...
TASOSFIT Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 πραγματικα ομως ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω την πολιτικη που εφαρμοζουν αυτου του ειδους οι τεχνικοι-μικροεπιχειρησεις... ενταξει θα τον κοροιδεψεις τον αλλο, θα του παρεις οσα του πεις, δεν περναει απο το μυαλο τους ομως να ειναι σωστοι και για τον εαυτο τους αλλα και για να προσελκυσουν νεους πελατες??? τι να πω... και μια τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη δεν δικαιολογειται, να ηταν λιγα ευρω να παει στα κομματια... βλεπω στο πλαισιο και καποιες με πανω απο 40 μηπως εβαλε καμια τετοια? αν και εγω που το άνοιξα διαβασα και γραφει ''elpida'' ο κατασκευστης...
vasilisga Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 βλεπω στο πλαισιο και καποιες με πανω απο 40 μηπως εβαλε καμια τετοια? αν και εγω που το άνοιξα διαβασα και γραφει ''elpida'' ο κατασκευστης... δεν νομιζω να σου εβαλε την πιο ακριβη... για ποιο λογο να το εκανε αλλωστε? υπαρχουν dimms 2gb ddr3 με 22ε οποτε... εισαι σιγουρος οτι η μαρκα ειναι elpida? γιατι πρωτη φορα την ακουω... μηπως ηταν το ονομα του καταστηματος που το πηγες? edit ελα τις βρηκα... απλα το googlαρα ομολογω ομως οτι δεν τις εχω ξανακουσει
sphinxgr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Όπως το googlαρα καινούργιες αυτές οι μνήμες έχουν κανα 35 άρι. Μεταχειρισμένες κάπου τα μισά. Οπότε για τον τεχνικό της γειτονιάς καλά πλήρωσες. Εργασία βέβαια πιστεύω δεν έπρεπε να σου πάρει εφόσον η διαδικασία δεν διαρκεί πάνω απο 5 λεπτά και αφού αγόρασες και την μνήμη απο κει. Πόσο χρέωσε εργασία? ps να συμπληρώσω ότι οι Elpida είναι κορυφαίες μνήμες σχετικά και αυτό γιατί "Η Elpida πεθαίνει πάντα τελευταία"
TASOSFIT Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 δεν νομιζω να σου εβαλε την πιο ακριβη... για ποιο λογο να το εκανε αλλωστε? υπαρχουν dimms 2gb ddr3 με 22ε οποτε... εισαι σιγουρος οτι η μαρκα ειναι elpida? γιατι πρωτη φορα την ακουω... μηπως ηταν το ονομα του καταστηματος που το πηγες? edit ελα τις βρηκα... απλα το googlαρα ομολογω ομως οτι δεν τις εχω ξανακουσει μιλισα μαζι του και μου ειπε οτι ειναι 533 και κατι τέτοια και επρεπε να ειναι συμβατη με τις άλλες κλπ...any way katalaba... Όπως το googlαρα καινούργιες αυτές οι μνήμες έχουν κανα 35 άρι. Μεταχειρισμένες κάπου τα μισά. Οπότε για τον τεχνικό της γειτονιάς καλά πλήρωσες. Εργασία βέβαια πιστεύω δεν έπρεπε να σου πάρει εφόσον η διαδικασία δεν διαρκεί πάνω απο 5 λεπτά και αφού αγόρασες και την μνήμη απο κει. Πόσο χρέωσε εργασία? ps να συμπληρώσω ότι οι Elpida είναι κορυφαίες μνήμες σχετικά και αυτό γιατί "Η Elpida πεθαίνει πάντα τελευταία" μαζι με format και επανεγκατασταση προγραμματων 30€...
vasilisga Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 35e νομιζω ειναι αρκετα απο την στιγμη που με πιο λιγα παιρνεις corsair kingston κτλ πρεπει να ειναι συμβατες απο αποψη ddr2-ddr3 κτλ αν ηταν 667 αντι για 533 δεν νομιζω να υπηρχε προβλημα απλα θα τρεχαν και αυτες στις ταχυτητες των υπολοιπων μνημων για μνημες elpida βρηκα τιμες απο 9-45$ στο εξωτερικο το θεμα ειναι οτι επερνες με πιο λιγα χρηματα φθηνοτερες μνημες, τωρα γιατι σου εβαλε elpida δεν γνωριζω, ισως να του τελειωσαν οι αλλες...
TASOSFIT Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 και λίγα σου πήρε... το ξερω οτι η εργασια ηταν καλα... βεβαια οχι καταστημα ετσι... ιδιωτης σπιτι του...η μνημη φανηκε ακριβουτσικη αλλά χαλαλι αφου ηταν elpidaaa...
sphinxgr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 το ξερω οτι η εργασια ηταν καλα... βεβαια οχι καταστημα ετσι... ιδιωτης σπιτι του...η μνημη φανηκε ακριβουτσικη αλλά χαλαλι αφου ηταν elpidaaa... Αμα ηταν κατάστημα θα πηγαινε 60+ οι εργασίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.