Προς το περιεχόμενο

Αδυναμία αποστολής φωτογραφιών απο IPHONE4 με mms

dekaneas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους και Καλή Χρονιά

αξιώθηκα κι εγώ τελικά να πάρω ενα IP4 χθες και αφού του περασα όλες τις αναβαθμισεις 4.2 εκδοση στη συνέχεια προσπάθησα να αποστειλω μια φωτο βγαλμένη απο το Iphone4 αλλα μου βγάζει το γνωστό θαυμαστικό.Σημειωτέον οτι το τηλέφωνο λαμβάνει κανονικά και αποστέλει άψογα φωτο που εχω λάβει απο άλλα τηλεφωνα.Εννοτείται οτι εχω βάλει ολόσωωστα της ρυθμίσεις του παρόχου.

Μπορείτε να μου πείτε αν ειναι προβλημα της αναβάθμισης ή δεν κάνω κάτι σωστά;Ειναι πολύ εκνευριστικό διότι ειναι κριμα να μην μπορώ να αποστείλω οτι βγάζω με το IP4.

Δημοσ.

Λοιπόν και εγώ αυτό έπαθα χθες και δεν μπορούσα να στείλω φωτό και όχι μόνο εγώ και άλλοι γνωστοί μου που έχουν iphone.

Τελικά έστειλα και πήρα κανονικά σε κάποια φάση αλλά δεν το δοκίμασα ξανα σήμερα.

Πάντως μία φωτό που έστειλα, ενώ έβγαλε θαυμαστικό τελικά την πήρε το άλλο κινητό.

Περίεργο....

Μήπως έχεις cosmote?

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους και Καλή Χρονιά

αξιώθηκα κι εγώ τελικά να πάρω ενα IP4 χθες και αφού του περασα όλες τις αναβαθμισεις 4.2 εκδοση στη συνέχεια προσπάθησα να αποστειλω μια φωτο βγαλμένη απο το Iphone4 αλλα μου βγάζει το γνωστό θαυμαστικό.Σημειωτέον οτι το τηλέφωνο λαμβάνει κανονικά και αποστέλει άψογα φωτο που εχω λάβει απο άλλα τηλεφωνα.Εννοτείται οτι εχω βάλει ολόσωωστα της ρυθμίσεις του παρόχου.

Μπορείτε να μου πείτε αν ειναι προβλημα της αναβάθμισης ή δεν κάνω κάτι σωστά;Ειναι πολύ εκνευριστικό διότι ειναι κριμα να μην μπορώ να αποστείλω οτι βγάζω με το IP4.

Βαλε εκει που εχεις γραψει τον αριθμο του κινητου σου μπροστα +30. Ρυθμισεις- τηλεφωνο- αριθμος μου.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Να τσεκάρετε αν έχετε ενεργοποιήσει τα data. Εγώ ο βλάκας τα είχα κλείσει και απορούσα γιατί δεν έστελνε mms.

Δημοσ.

Λοιπόν το πρόβλημα λύθηκε,ειμαι στη Wind δεν ξέρω αν ισχύει και για τα άλλα νουμερα αλλά βαζεις στο maximum mms length

ή κάπως έτσι την τιμη 307200 και το ζήτημα λήγε.Μόλις το έβαλα και εκανα reboot (υποχρεωτικά) στέλνεις κανονικά Mms.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...