Προς το περιεχόμενο

Νέα μητρική ASUS

spid_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χμμ πολύ ωραία βλέπω να τους αγοράζουν πόλοι

η ουσια ειναι να τους αγορασουν αυτοι που πραγματικα τους εχουν αναγκη! εγω και, μαλλον, κι εσυ (απο το πισι που βλεπω στην υπογραφη σου), τι να τον κανουμε? εμενα με υπερκαλυπτει ο unlocked 720ΒΕ ακομα..!!

περι ορεξεως βεβαια..... κολοκυθοπιτα...!

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η ουσια ειναι να τους αγορασουν αυτοι που πραγματικα τους εχουν αναγκη! εγω και, μαλλον, κι εσυ (απο το πισι που βλεπω στην υπογραφη σου), τι να τον κανουμε? εμενα με υπερκαλυπτει ο unlocked 720ΒΕ ακομα..!!

περι ορεξεως βεβαια..... κολοκυθοπιτα...!

Ε ναι και για την δική μου περίπτωση δεν αξίζει αν και εγώ χρεισημοποιω αρκετά την επεξεργασία εικόνας και video αν και ο εξαπυρηνος κάνει πάρα πολύ καλά την δουλεία του και θα μου κρατήσει αρκετά χρονιά ακόμη .Αυτοί που κάνουν τώρα pc πιστεύω αξίζει.

Δημοσ.

Λοιπόν για εγγρίνετε επιλογές

Για μητρική λέω αυτήν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522875

Τώρα για sandy bridge, δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει.

2500

2500Κ

2600

2600Κ

Να πω ότι με overclocking δεν ασχολούμαι...

Αν πάρω τον 2500K δεν θα χρειαστεί να πληρώσω τιποτα

Αν πάω για 2600 θα χρειαστεί να δώσω κανένα 90άρι ή 100άρι. Αξίζει?

Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα να παρεις τον 2500Κ... 100 παραπανω για τον 2600 ειναι πολλα!

Η μητρικη που διαλεξες ειναι πολυ καλη... Ορμα και παρτα!

Κι αφου δε πληρωνεις και τιποτα, παιξε και κανενα joker :)

Δημοσ.

Αφού δεν ασχολήσε με overclocking πας για τα μοντέλα χωρίς το K στο τέλος και για την φθηνότερη P67 μητρική που θα βρείς.

(Αν και είναι σχετικά μικρή η διαφορά στην τιμή των K με τους απλούς.)

Ο Intel Core i5 2500 (s1155, 3,30GHz, 6MB) είναι ο αντίστοιχος του Intel Core i5-750 (s1156, 2.66MHz,Cache 8MB, Box).

O Intel Core i7 2600 (s1155, 3,40GHz, 8MB) είναι ο αντίστοιχος του Intel Cοre i7-860 (s1156, 2.8GHz, Cache 8MB, Box).

Μητρική και εγω Asus P67 θα έπαιρνα αλλά νομίζω πως οποιαδήποτε P67 θα ταν καλή και σταθερή απο τη στιγμή που δεν κλοκάρεις.

Με συτήν εδω ας πούμε MSI P67A-C45 γλυτώνεις 30-35 ευρό για να τα χώσεις στον σαφώς καλύτερο Intel Core i7 2600 ο οποίος κοστίζει 79 ευρό περισσότερα απο τον Intel Core i5 2500K τον οποίο αντικειμενικά θα διαλέξουν οι περισσότεροι απο αυτούς που κλοκάρουν λόγο ξεκλείδωτου multi και με την προοπτική να τον φτάσουν στα ~5000 ανάλογα με την ψύξη που εχουν.

Πάντως λογικά ακόμα μη ξεκλείδωτος Intel Core i7 2600 θα μπορεί να κλοκάρει μέχρι τα 4000.(σε περίπτωση που σου έρθει η όρεξη μετά)

MSI P67A-C45 + Intel Core i7 2600 = 426 ευρό

- 237 πιστωτικό - πώληση Q9550 σχεδόν μια η άλλη θα σου πάει άντε να δώσεις 40-50 ευρό.

Αν βάλεις i5 2500 παίζει να βγάλεις 40-50 ευρό. :-D :-D :-D

Χανεις όμως 2 MB cache 100 Mhz Default ταχύτητας και πιθανότατα και κανά 2 άλλα πραγματάκια που θα εχει κόψει η intel για να διαφοροσποιήσει τις 2 cpu.

Αν πας σε K μοντέλο χάνεις τα VT-d, TXT που δεν ξέρω ακριβώς τι είναι αλλά απο ότι βλέπω τα εχει κόψει η intel σαν πρόστιμο σε αυτούς που θέλουν να κλοκάρουν αντι να πληρώσουν Mhz. :-(

Γενικά πάντως η αναβάθμιση που κάνεις θα είναι τεράστια και πιστεύω θα είναι κάτι παραπάνω απο αισθητή η διαφορά απο τον ούτος ή άλλο καλό Q9550 που είχες προηγουμένος.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον yiannis_1 από την στιγμή που δεν κλοκάρεις μην σπαταλάς τα λεφτά σου άδικα.

Προτείνω :

cpu cpu στα 190 ευρώ

και motherboard mobo στα 124 ευρώ

ΣΥΝΟΛΟ 314 Ευρώ και έχεις γίνει μάγκας...

Βγάλε τώρα τα 237 ευρώ του πιστωτικού και βάζεις περίπου 77 ευρώ από την τσέπη σου για να μην περιμένεις, ή όσο και αν πουλήσεις τον Q9550 (Mε τίποτα 150 ευρώ πάντως).

Σάκης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...