Προς το περιεχόμενο

Recover αρχείου Word;

spilia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα

εχω ενα προβλημα

εκανα αποθηκευση ενα αρχειo word και μου το εκανε txt.πως μπορω να κανω recover το αρχειο μου?

(ουσιαστικα να εμφανισω αυτο που εμφανιζει το word μερικες φορες μονο του το τελευταιο αρχειο που χρησιμοποιησες)

ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα

εχω ενα προβλημα

εκανα αποθηκευση ενα αρχειo word και μου το εκανε txt.πως μπορω να κανω recover το αρχειο μου?

(ουσιαστικα να εμφανισω αυτο που εμφανιζει το word μερικες φορες μονο του το τελευταιο αρχειο που χρησιμοποιησες)

ευχαριστω.

Κάτσε να δω αν κατάλαβα καλά γιατί με αυτά μέσα στη παρένθεση μπερδεύτηκα.

Έχεις το αρχείο σε .txt και θες να το ανοίξεις με το word; Ή θέλεις και κάτι άλλο;

Για το πρώτο αν πατήσεις δεξί κλικ πάνω στο αρχείο και άνοιγμα με word δε σου το ανοίγει;

Βέβαια νομίζω ότι αλλαγές είχες κάνει σε γραμματοσειρές, bold κλπ δεν θα σου εμφανιστούν.

Δημοσ.

ειχα ενα αρχειο word και το αποθηκευσα καταλαθως σε txt οποτε χαθηκαν ολοι οι πινακες που ειχα

μερικες φορες οταν ανοιγεις το word σου εμφανιζει το τλεευταιο αρχειο που χρησιμοποιησες.αυτο θελω να εμφανισω μπας και σωθω γιατι θα παν 3 ωρες δουλειας χαμενες.

Δημοσ.

Νομίζω δεν γίνεται αυτό από τη στιγμή που το αποθήκευσες σαν .txt. Δεν είναι πλέον αρχείο του word.

Αλλά ας σου απαντήσει κάποιος που μπορεί να ξέρει κάτι παραπάνω

Δημοσ.

Οταν γράφουμε κάνουμε κάθε 5-10λεπτά αποθήκευση. Ανα πάσα στιγμή μπορεί να κρασάρει το σύμπαν και να χάσεις τα πάντα που έχεις κάνει μετά την τελευταία αποθήκευση. Δυστυχώς υπάρχει κόσμος που το μαθαίνει αφού το πάθει (εσύ ;))

Τα τελευταία αρχεία που χρησιμοποίησες βρίσκονται στο μενού αρχείο του word κάτω κάτω. (τα έχει κατά αυξουσα σειρά) Αν δεν είχες κάνει αποθήκευση όμως στο ενδιάμεσο, τότε απλά ξεκινάς απο την αρχή

Δημοσ.

Οταν γράφουμε κάνουμε κάθε 5-10λεπτά αποθήκευση. Ανα πάσα στιγμή μπορεί να κρασάρει το σύμπαν και να χάσεις τα πάντα που έχεις κάνει μετά την τελευταία αποθήκευση. Δυστυχώς υπάρχει κόσμος που το μαθαίνει αφού το πάθει (εσύ ;))

Τα τελευταία αρχεία που χρησιμοποίησες βρίσκονται στο μενού αρχείο του word κάτω κάτω. (τα έχει κατά αυξουσα σειρά) Αν δεν είχες κάνει αποθήκευση όμως στο ενδιάμεσο, τότε απλά ξεκινάς απο την αρχή

το εκανα αποθηκευση συνεχεια απλα για καποιο λογο το εκανε σε τχτ...

• Moderators
Δημοσ.

Αν μιλαμε για windows vista/windows 7 και εχεις σωσμενη καποια προηγουμενη εκδοση του αρχειου word,κανε δεξι κλικ πανω του-->Properties-->Previous versions.

Αν εισαι τυχερος ισως να εχει σωθει καποια προηγουμενη εκδοση με τις αλλαγες που θελεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...