Προς το περιεχόμενο

LG 32LD420 usb hack?

steved13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καταρχην καλησπερα σε ολους και καλη χρονια!

Το θεμα μου ειναι η LG 32LD420 και ειδικα το usb port που εχει.

Μετα απο 2 πετυχημενα jailbreak σε iphone και ενα PS3 break ειναι ωρα να ασχοληθω και λιγο με την τηλεοραση που πηρα δωρο στους δικους μου.Οταν αγορασα την συγκεκριμενη τηλεοραση γνωριζα πως απο την θυρα usb δν παιζει ταινιες και δν με πολυενοιαζε αφενος επειδη ειχα mediaplayer(χαλασε) αφετερου επειδη πιστευα και πιστευω πως το usb hackaρεται!!!

Εδω λοιπον θελω την βοηθεια σας και τις γνωσεις,αν μπορει καποιος να παραθεσει καποια αποψη ωστε να βλεπουμε ταινιες και απο το usb της πολυ καλης αυτης τηλεορασης.

Εξαλλου φωτο βλεπουμε στην φωτογραφικη μηχανη και μουσικη ακουμε στο mp3 οι ταινιες μας καινε!!!

Ευχαριστω προκαταβολικα αναμενω απαντησεις σχετικα με ολα,universal controls κλπ κλπ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φαινεται δε εχεις κανει κανενα καλο ψαξιματακι, το εχουμε αναφερει παρα πολλες φορες :)

Ενιγουει, η συγκεκριμενη χακαρεται με πολλους τροπους, που ολοι δηγουν στο να καταφερεις να κανεις emulation το service remote control, και να μπεις στο service menu της τηλεορασης και απλα να αλλαξεις μια επιλογη.

Εγω το εκανα με ενα Ν80.

Οι επιλογες που θα δεις ειναι εδω.

http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/Main_Page#LG_USB_Port_Hack

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Ενδιαφερομαι και εγω για το ιδιο θεμα ( και την ιδια τηλεοραση) και δυστυχως το παραπανω λινκ δεν αφορα το συγκεκριμενο μοντελο...

Κανεις αλλος?

Τι εννοεις το συγκεκριμενο μοντελο. Υπαρχουν σειρες μοντελων, δεν ειναι για καθε μοντελο ξεχωριστα.

Πχ ολη η σειρα LD εχει τον ιδιο τροπο χακαρισματος, η σειρα LH καποιο αλλο, και ουτω καθεξης.

Δοκιμασες τους τροπους (και ποιους; ) και δεν σου εκαναν δουλεια;

• 3 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...

Αν και πέρασε καιρός, σήμερα χρειάστηκα και εγώ να ενεργοποιήσω την αναπαραγωγή video από USB στην 32LD420-ZA.BEUWLJP

Σε συνδιασμό με το τηλεκοντρόλ του Lidl που πρόσφατα έχει καλή κριτική στο στο site εδώ και με θέμα στο adslgr.com 42ld420 usb video πως να το ενεργοποιήσω μπορώ να επιβεβαιώσω ότι με οδηγίες που δίνονται προς το τέλος :

"Λοιπόν.. να μοιραστω και εγω την εμπειρία μου.. απο το "ξεκλείδωμα" μιας LG 32ld550 με τη βοηθεια ενος

Universal remote control Silvercrest (αυτό που πουλάν στα LIDL γύρω στα 9 euro).

1)Σετάρουμε το τηλεχειριστήριο με κωδικό 5147.

2)Ανοιγουμε τη τηλεοραση και πατώντας το κουμπί ελέγχου της έντασης (VOLUME) , εμφανίζεται το πεδίο που

δίνουμε τον κωδικό 0413 (απο το remote της τηλεόρασης).

3)Στο μενού που ανοιξε πηγαίνουμε στο TOOL OPTION 3 και Ρυθμίζουμε --> DIVX 1

Kλείστε και ανοίξτε την τηλεόραση.. είστε έτοιμοι... καλη διασκέδαση ..!!

Ισχύει και για την δικιά μου 42ld420...."

Ίσως ο ποιο έυκολος τρόπος για μένα.

• 8 μήνες μετά...

καλησπέρα παίδες, ξέρω το θέμα συζήτησης είναι παλιό αλλά θα ήθελα να μου πείτε αν πρέπει να έχω συγκεκριμένη μάρκα και μοντέλο Universal remote control ή κάνει οποιοδήποτε, γιατί δύσκολα πλέον θα βρω στα LIDL αυτό που αναφέρουν πολλοί φίλοι στα προηγούμενα μηνύματα, οπότε αν ξέρει κανένας διάφορα μοντέλα που "ξεκλειδώνουν" την  LG 32ld420, θα με υποχρέωνε αν με βοηθούσε με 2-3 τηλεκοντρόλ που κυκλοφορούν ευρέως και σήμερα 2013 και κάνουν την "δουλειά". 

Ευχαριστώ !!

• 2 χρόνια αργότερα...

Ψαξτε στο ιντερνετ για infrared hack, αυτο που παιρνεις ενα λεντακι απο παλιο τηλεκοντρολ και το συνδεεις στην εξοδο ακουστικων και παιζεις τους LG tones για να σου ανοιξει το service menu. Το εχω κανει σε κανα-δυο τηλεορασεις πολυ ευκολα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...