Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα για τον καλύτερο μοντάζ αρχείων VOB

Dafnousaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας, λοιπόν αντέγραψα τα δισκάκια DVD απο την κάμερα μου στο pc (αρχεία VOB), ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να τα μοντάρω και να έχω την μικρότερη απώλεια σε ποιότητα ??

Αυτο που έκανα εγω ηταν να τα μετατρέψω σε AVI me το Auto Gordiankhot και στην συνέχεια να τα κάνω μοντάζ με το Pinnacle(αλλα μάλλον ξανα συμπιέζονται.). Απο οτι βλέπω πρέπει να πέφτει πολύ η ποιότητα

Έχετε να μου προτείνεται κάτι ??????

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να τα μετατρέψεις για να κάνεις το μοντάζ στο Pinacle,αλίμονο δηλαδή αν δεν μπορεί να δει vob,αν δεν τα βλέπει σαν vob άλλαξε απλά την κατάληξη σε .mpg και θα τα δει.

Κάνε τα μονταρίσματα που θες και μετά δες στο wiki μας για μετατροπές(ripbot megui κτλ),αν θες να κερδίσεις σε όγκο χωρίς να χάσεις καθόλου ποιότητα.

Δημοσ.

Κάτι ακόμα που ανακάλυψα. Το δισκάκι δεν το έβαλα στο Pc με κάποιο προγραμμα έκανα απλα Copy Paste , οταν λοιπόν τρέχω τα 2 αρχεία VOB η συνολική διάρκεια στα βιντεάκια είναι 20 λεπτά, όταν ανοίγω το IFO η συνολική διάρκεια είναι 35 λεπτά που είναι και το κανονικό, τι γίνεται ???

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Περνάω το αρχείο VOB στο pinnacle και ενω στο media player το διαβαζει ολο στο pinnacle διαβαζει μονο 15 sec ???

Τελίκα ποιος ειναι καλύτερος τρόπος απο τους 2 ??

Τελος TheELF τα αρχεια που θα περάσω στο Pinnacle σε τι μορφη θα τα κάνω export ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...