Dafnousaki Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα σας, λοιπόν αντέγραψα τα δισκάκια DVD απο την κάμερα μου στο pc (αρχεία VOB), ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να τα μοντάρω και να έχω την μικρότερη απώλεια σε ποιότητα ?? Αυτο που έκανα εγω ηταν να τα μετατρέψω σε AVI me το Auto Gordiankhot και στην συνέχεια να τα κάνω μοντάζ με το Pinnacle(αλλα μάλλον ξανα συμπιέζονται.). Απο οτι βλέπω πρέπει να πέφτει πολύ η ποιότητα Έχετε να μου προτείνεται κάτι ??????
TheELF Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δεν χρειάζεται να τα μετατρέψεις για να κάνεις το μοντάζ στο Pinacle,αλίμονο δηλαδή αν δεν μπορεί να δει vob,αν δεν τα βλέπει σαν vob άλλαξε απλά την κατάληξη σε .mpg και θα τα δει. Κάνε τα μονταρίσματα που θες και μετά δες στο wiki μας για μετατροπές(ripbot megui κτλ),αν θες να κερδίσεις σε όγκο χωρίς να χάσεις καθόλου ποιότητα.
Dafnousaki Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Κάτι ακόμα που ανακάλυψα. Το δισκάκι δεν το έβαλα στο Pc με κάποιο προγραμμα έκανα απλα Copy Paste , οταν λοιπόν τρέχω τα 2 αρχεία VOB η συνολική διάρκεια στα βιντεάκια είναι 20 λεπτά, όταν ανοίγω το IFO η συνολική διάρκεια είναι 35 λεπτά που είναι και το κανονικό, τι γίνεται ???
TheELF Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Κάτι δεν βλέπεις καλά ή υπάρχει και άλλο vob ή δεν βλέπεις σωστά την συνολική διάρκεια.
adi32 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 http://www.womble.com/products/vcr.html Womble MPEG-VCR Για πολυ γρηγορο μονταζ χωρις καμια μετατροπη
parsifal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
Dafnousaki Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Περνάω το αρχείο VOB στο pinnacle και ενω στο media player το διαβαζει ολο στο pinnacle διαβαζει μονο 15 sec ??? Τελίκα ποιος ειναι καλύτερος τρόπος απο τους 2 ?? Τελος TheELF τα αρχεια που θα περάσω στο Pinnacle σε τι μορφη θα τα κάνω export ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.