poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 θα σε γελασω.επειδη εχω forthnet και δινει ηδη 6 margin δεν εχω μπει στον κοπο να το πειραξω.το βασικο ειναι να δεις αν παιζει καποια εκδοση του dmt για τον ρουτερ σου η να δεις αν εστω μεσω telnet Μπορεις να πειραξεις το target snr.
ZELDA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 νομιζω δεν υποστιριζει drm το ρουτερ μου δεν βρισκω κατι..
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 gia to 2200 ναι νομιζω δεν υποστηριζεται ενω το 2000 υποστηριζεται.δεν ξερω αν το orbmt μπορεις να κανεις κατι αλλο?
nzeppos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Πήρα κι εγώ ένα σήμερα. Αρκετά καλό θα έλεγα αλλά ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει σε... δύσκολες συνθήκες (με την κωλογραμμή μου). Τουλάχιστον το netbook πιάνει καλά σε σημεία που πριν δεν γούσταρε με την καμία.
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 zelda http://www.insomnia.gr/topic/394468-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ae-linksys/page__st__20 εδω ο αλλος αλλαξε snr στο 2200 αν καταλαβα σωστα. μιληστε αμα ειναι.
nzeppos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Ουδείς τέλειος. Βρήκα ήδη ένα ωραίο κουσούρι του Netgear. Όπως τα περισσότερα router, το DGN υποστηρίζει αυτόματη ειδοποίηση μέσω email σε περίπτωση επίθεσης (ή απλώς αν το log γεμίσει). Δεν δουλεύει με gmail SMTP, γιατί απαιτείται STARTTLS (το οποιο φαίνεται ότι δεν υποστηρίζεται από το Netgear). Οπότε έβαλα τον SMTP του ISP μου. Τώρα το email αποστέλλεται αλλά είναι κενό! Κι απ' ότι φαίνεται εδώ είναι γενικό πρόβλημα και μάλλον θα λυθεί μόνο με μελλοντικό firmware update. Τι στο καλό; Δεν τα τσεκάρουν πριν τα βγάλουν στην αγορά;
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 αυτο που λες αν τσεκαρουν οτιδηποτε πριν βγει στην αγορα ειναι παντα ενα θεμα.πολλες φορες βλεπεις ενα προβλημα το οποιο ειναι εκει και υπαρχει απο την αρχη δεν ειναι ουτε καπου κρυμμενο ουτε δημιουργειται απο καποιες συνθηκες.απλα ειναι προβλημα παντα.και ομως για καποιο λογο κανεις δεν το εχει δει πριν το βγαλει στην αγορα.απλα στο ραλλι του χρηματος απορω ποια εταιρεια τσεκαρει τι.δεν το λεω μονο για την netgear.πχ crypto .εσκαγε πυκνωτης.τους γυρναγαν πισω 100 100 και ομως εδιναν καινουριο με το προβλημα ετοιμο στην πορτα.και οχι μονο hardware αλλα και software.τουλαχιστον αν ειναι software το λυνουν.(οχι παντα).η καταναλωτικη μανια απο την μια απο εμας και απο την αλλη ο μεγαλος συναγωνισμος στην καθε εταιρεια αυτο κανει.ενα ωραιο ημιτελες προιον.τραγικο παραδειγμα οι καρτες γραφικων.παιρνεις μια καρτα και περιμενεις να βγουν 20 drivers πριν παιξει full
nzeppos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Φυσικά έχουμε και την κλασική περίπτωση που πρακτικά σταματάνε την υποστήριξη (και τις αναβαθμίσεις) σε ένα ατελές προϊόν, μόνο και μόνο επειδή έβγαλαν καινούριο μοντέλο.
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 α ναι.επισης κατι συνηθες.ε οτι βγηκε βγηκε τωρα νεο μοντελο ασχολειθειτε με αυτο.μετα φταις εσυ αμα το καψεις και το πας πισω για αλλαγη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.