ZELDA Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 καλησπερα θα ηθελα να μου προτινεται ενα ρουτερ για γραμη pstn το οποιο να εχει τις παρακάτω δυνατοτητες και να μην ειναι Linksys αν ειναι δυνατων Προτοκολλο Ν γιατι θα χρησιμοποιηθει σε media player 1)Firewall και οτι αλλες δυνατοτητες ευπροσδεκτες σε φαση security 2)να μπορει να δουλευει ταυτοχρονα σε b & N ή σε b/g - N (για να μην χρειαστει να αλλαξω στικακια και καρτες διοτι τωρα τα εχω σε g) 3) support linux / ubuntu 4) adsl 2+ Μπας και πιασουμε τιποτα εξωφρενικες ταχυτητες στο μελλων 5)θα ηθελα κατι σταθερο (και ποιος δε θα ηθελε θα μου πεις τωρα ) Συνδεση εχω οτενετ connex 24 mb Eυχαριστω και καλη χρονια!
antonl Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Πρόσφατα πήρα το Netgear DGN2200 σε αντικατάσταση του speedtouch 585v6 κι είμαι ευχαριστημένος. Δεν το ψαξα ιδιαίτερα αλλά είδα το laptop να συνδέεται ~@150Mpbs.
ZELDA Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 βασικα ποιο πολυ με ενδιαφερει το Ν η αλληθεια ειναι οτι και εγω κοιταω DGN2200 αλλα ψαχνω για κανενα review τι κανει σε Ν και σε τορρεντ
antonl Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Σε N δε με πολυενδιαφέρει και δεν το έψαξα. Πλέον δεν έχω και laptop με 802.11n. Σε torrent είναι αρκετά σταθερό σε σχέση με το πλήθος των connections. Το 585v6 έκανε κάτι(μικρά) σκαμπανεβάσματα γύρω απ τα 90kB/s που το χα περιορίσει. Αυτό είναι καρφωμένο @90kB/s, ευθεία γραμμή στο γράφημα του utorrent.
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 δες και για firmware update.ta netgear 2000 και 2200 ειναι απο τις πολυ καλες λυσεις οποτε μια χαρα αφου πηρες ενααπο αυτα
chek2fire Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Τα χειρότερα torrent download τα είχα με το netgear.
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 τοτε δεν ειχες δοκιμασει κανα crypto Η τιποτε αλλο.
nzeppos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Πού να δεις και τα Phillips του Conn-x, που από τότε που μου "αναβάθμισαν" τη γραμμή σε 9000/860 το router δεν αντέχει τα torrents με την καμία. Αν δεν βάλω κόφτη στα 700-800 kb/s, κάνει συνέχεια restart. Για τα εν λόγω Netgear ψήνομαι κι εγώ τρελά. Αν δεν στήσω σύντομα το Cisco lab που θέλω, θα πάρω ένα DGN2200.
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 cisco πας αλλου μετα και πολλα λεφτα και για Home use δεν λεει.καλυτερα ενα vigor.Πιστευω οτι θα μεινεις ικανοποιημενος.το Upload ισως χρειαστει να περιορισεις λιγο για να μην εχεις καθυστερηση στο να ανοιγουν οι σελιδες αλλα αυτο ειναι σε ολα τα ρουτερ οχι μονο σε αυτο.
nzeppos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Ε καλά, δεν θα στήσω Cisco lab για home use και για να μπαίνω στο Internet. Το θέλω για διάβασμα και πειραματισμό για τις σχετικές πιστοποιήσεις. Οπότε η γενική ιδέα είναι ότι αφού θα πάρω τόσα μηχανήματα, ας κοτσάρω κι ένα ISR ακόμα ή τελοσπάντων ας τα αξιοποιήσω ΚΑΙ για να μπαίνω στο Internet. Λόγω κρίσης όμως το τρενάρω και τελικά με βλέπω να παίρνω το Netgear για να τελειώσει η υπόθεση. Πολύ καλά τα Vigor.
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 an einai μεχρι 90 ευρω netgear αν ειναι λιγο παραπανω τοτε vigor.ebay λενε εχει φτηνα ciscο gia test που τα θες εσυ
ZELDA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 παιδια το ρουτερ κλειδώνει στα 14 mbies το εχω με προτοκολλο Ν και παει σφαίρα εχω 24 αρα οτενετ αξιζει να το πειραξω με τελνετ dtm tools κτλ η θα εχω προβληματα?
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 επειδη η otenet δινει 9 με 10 margin ναι θα μπορουσες να το κατεβασεις στα 6 αρκει να υποστηριζεται το modem σου apo dmt orbmt κτλ.
ZELDA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 μπορεις να με βοηθισεις λιγο πανω σε αυτό ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.