Michaels_V2 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα και καλη χρονια....εχω συνδεση conn-x με router sagem fast 2404 ote pstn..... και λογω οτι ο αδερφος μου ειχε fothnet και το εκοψε του εμεινε το router thomson tg585 v7 και σκεφτομαι να το βαλω διοτι εχει διακοπτη ωστε να κλεινεις το ασυρματο ενω το δικο μου οχι... γινετε να το βαλω?και τι ρυθμισεις χρειαζονται στη συνεχεια?
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 μπορεις να το βαλεις κανονικα.δεν χρειαζεται τιποτα διαφορετικο παρα μονο Username kai password οτενετ.στα καινουρια firmware δνε κλεινει το ασυρματο απο μπροστα.απο την αλλη και να κλεινεις το ασυρματο απο θεμα ακτινοβολιας αμα το κανεις δεν θα γλυτωσεις και κατι.κλεινε το κινητο καλυτερο.εχεις και 5-10 ασυρματα απο τους γειτονες που φτανουν μεχρι εσενα σιγουρα αλλα τοσα dect και παει λεγοντας.
Michaels_V2 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 τι εννοεις username και και password?αυτα που θα βαζω για να μπαινω στην σελιδα του ρουτερ?και που θα τα βρω αυτα? και κλεινει αν θυμαμαι καλα απο μπροστα...απλα θελω να το κλεινω γτ ειναι ακριβως διπλα απο το κεφαλι μου στο κρεβατι.....ευχαριστω ετσι!
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 oxi to username και password που γραφει απο κατω για να μπεις στον ρουτερ αλλα το Username και password που εχεις απο οτενετ.πχ [email protected]. επισης του αδερφου σου πριν το σεταρεις καντο ενα reset default για να χασει τα παντα και κατεβασε και το πιο νεο firmware ειτε απο το site Της forthnet ειτε απο http://leoforeia.gr/thomson/ .στα firmware 7.x.x.x to μπροστινο κουμπι κλεινει το ασυρματο στα firmware 8.x.x.x το μπροστινο κουμπι ενεργοποιει το wps.νομιζω μπορεις να το αλλαξεις αυτο αλλα το αλλαζεις απο telnet.αλλιως η βαζεις το ρουτερ καπου μακρια απο το κεφαλι η κλεινεις το wireless μεσα απο το μενου.
Michaels_V2 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 ναι αλλα εφοσον δν εχω αλλο username και password απο οτενετ τι κανω?
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 α.που μπερδευτηκες? β.κανε reset sta default to thomson γ.κατεβασε το firmware απο εδω http://www.forthnet.gr/media/DialupSupportImages/Firmwares/Forthnet_TG585v7_Upgrade_Firmware.zip και κανε το Update.δεν πειραζει που θα εχει το λογοτυπο forthnet d.κανε login στο ρουτερ και βαλε το username kai password που σου εχουν δωσει απο τον οτε για να συνδεθεις.
Bokmaker Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Ο αδελφός σου είχε τους παλιούς του κωδικούς για να συνδεθεί αλλά τους έκοψε. Θα πάς ξανά στην forthnet εκεί που είχε τον παλιό λογαριασμό ο αδελφός σου και θα πληρώσεις μιά συνδρομή για νέα σύνδεση, εκεί θα σου δώσουν αυτοί αφού πρώτα πληρώσεις νέο Username και νέο κωδικό. Όταν τα βάλεις στο ρούτερ θα δουλέψει.
Michaels_V2 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 παιδια αυτο ειναι το θεμα δν θελω καινουργιοα συνδρομη.....απλα να αλλαξω το ρουτερ....αλλα λετε πως χρειαζονται τα username και password ενω τα εχει κοψει
Bokmaker Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Είναι δεδομένο αυτό, ποτέ δέν γίνεται μιά σύνδεση σε Ίντερνετ στα τυφλά.
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 ρε παιδια τι του λετε του παιδιου?αφου εχει συνδεση connex και απλα θελει να αλλαξει το ρουτερ και να βαλει ενα αλλο ρουτερ στο δικο του σπιτι τοπικ σταρτερ 10 φορες πιο πανω σου εχω γραψει οδηγιες.Link πρεπει να σου βαλω με της οδηγιες για να τις ακολουθησεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.