Members gsarig Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Members Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Περιμένοντας την έναρξη της φετινής Έκθεσης Ηλεκτρονικών Ειδών CES 2011 (6-9 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας), η Opera δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο στο οποίο επιδεικνύεται ο νέος της browser για tablets,σε ένα Samsung Galaxy Tab. Το βίντεο διαρκεί μόλις 25 δευτερόλεπτα και δεν προλαβαίνει να δείξει κάτι ιδιαίτερο, αποσκοπώντας μάλλον στο να …ανοίξει την όρεξη των ανυπόμονων. http://www.youtube.com/watch?v=a1pnuXZVfyk Site: The Next Web
EKTELESTES Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Εμ..εδώ και 2 μήνες που έχω το tab υπάρχει ο opera..οπότε ίσως θέλει αλλαγή ο τίτλος ^^
Nomedor Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Αυτή είναι ειδική έκδοση για tablets που θα την δούμε στο ces11
Tigran Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Η έκδοση για smartphones είναι για τα μπάζα πάντως. Δεν προσφέρει απολύτως τίποτα το ουσιαστικό.
RcManiac Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Εμένα το μόνο που μου αρέσει τώρα είναι οι πολλαπλές καρτέλες και οι συντομεύσεις . Θα μπορούσε και καλύτερα .
Stelios1991 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Άμα είναι σαν τον Opera mini θα είναι χάλια , στο iPhone που τον έχω είναι για κλάματα σε αντίθεση με τον Safari που πετάει. $$$Στον Mac είναι όλα τα λεφτά $$$
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα