Προς το περιεχόμενο

Τι να βαλω στο βιογραφικο

ikskarda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους . Θα ηθελα την βοηθεια-γνωμη σας για μια απορια αν μπορει να απαντηθει.

Εχω τελειωσει εδω και 1 χρονο εφαρμοσμενο μαθηματικο αλλα με χαλια βαθμο (6.0/10) . εχω βεβαιωση απο την σχολη για γνωση/χρηση των Η/Υ , γνωριζω αρκετα σχετικα με αυτους (εκτος overclocking :P) , πηγα σε ενα απο τα κεντρα πληροφορικης και πηρα πιστοποιηση dreamweaver 8 και flash 8 ασχετως αν πραγματικα δεν εμαθα/με εμαθαν τιποτα και κλαιω τα λεφτα μου (απο CS3,CS4,CS5 καμια επαφη) και εχω και το proficiency.

επειδη ομως θελω να φτιαξω ενα βιογραφικο και περα απο τα γνωστα που γραφει η πλειοψηφια για γνωση windows και word,excel η απορια μου ειναι η εξης .

υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να μαθαινετε ευκολα και να μπορει να εμπλουτισει το βιογραφικο καποιου ? ολα τα παραπανω που ανεφερα φυσικα και θα τα γραψω αλλα θελω την γνωμη σας . σκεφτομουν να δοκιμασω το SPSS .

Δημοσ.

σωστο ειναι αυτο που λες . ξερω οτι το photoshop και το autocad ειναι για σχεδιαστες και φωτογραφους οποτε δεν με ενδιαφερουν.απο την αλλη με τις γλωσσες προγραμματισμου δε τα παω καλα (ουτε απο την σχολη) οποτε για αυτο ειπα να ρωτησω αν υπαρχει κατι το οποιο πιθανον να μην το χω ακουσει και να μην ειναι τοσο γνωστο οπως το photoshop. το SPSS που αναφερω μου το ειπε ενας φοιτητης της στατιστικης και οτι φερνει προς excel οποτε υποθετω οτι θα ειναι πιο συμβατο προς εμενα και τα υπολοιπα του βιογραφικου μου .

οποτε επειδη και εγω δεν ξερω ακριβως οποιος γνωριζει καποιο "πακετο" ας μου πει να το ψαξω

Δημοσ.

εφαγα ακυρο σε 2 μεταπτυχιακα που εκανα δηλωση το καλοκαιρι που ειχαν σχεση για υπολογιστες κυριως λογω βαθμου και εξαιτιας των λιγων μου γνωσεων σε γλωσσες προγραμματισμου δυστυχως !

σκουρα τα πραγματα παιδες πραγματικα :(

Δημοσ.

μάθε GIS. 50 ευρω την ώρα μου δινουνε για να κάνω μαθηματα ArcMAP αλλα βαριέμαι... :P Τώρα ΑΜΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ *ΩΛΟΙ βλέπουμε.

υ.γ. στην αθηνα εχω ακούσει οτι μέχρι και 100 πάει η ώρα...

υ.γ.2: έχει τρελη δουλεία ο τομέας καθώς εχει πολλές εφαρμογές

υ.γ.3: πολλοί τοπογράφοι τελειώνουν και ειναι άσχετοι με το αντικείμενο. Γιος γνωστού στους ΑΤΜ του ΕΜΠ τελειώνοντας 2ο έτος δεν ήξερε ουτε τι είναι το raster :lol: (δε μιλάω για πιο τραβηγμένα extensions κλπ...)

Δημοσ.

καλα δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτα που μου ειπες :blink: αλλα θα το ψαξω !!!

σε ευχαριστω πολυ

Φιλικά θα σου πώ κάποια δικά μου συμπεράσματα..

Αν μπορείς να φύγεις έξω μέσω κάποιου μεταπτυχιακού και να βρείς δουλειά κάντο αμέσως.. Το επίπεδο των μαθηματικών στην Ελλάδα είναι πολύ υψηλό και δέν πρόκεται να σου ζητήσει κανένας το λόγο για τη βαθμολογία σου

Διάλεξε κάτι που σε απαυτώνει πραγματικά.. και γίνε ειδικός.. μην το πάς λιγο απο αυτό, λίγο ποικιλία, λίγο απο το αλλο.. και καλα για να φαίνεται εξωτικό το βιογραφικό σου..

Μήν ασχολείσαι σοβαρά με πιστοποιησεις.. ειδικα σε αυτές που αναφέρεις είναι λίγο άκυρα.. Φτιάξε κάτι δικό σου όσο καλύτερο μπορείς και πασαρέ τους το σαν δείγμα δουλειάς σου και ας μην έχεις ξαναδουλέψει.. αμα τους κάνεις απο κεί θα σε κρίνουν και όχι απο την πιστοποίηση.. Πιστοποιητικά είναι καλά μονο για ξένες γλώσσες..

Αν μείνεις Ελλάδα μην μιλας για αμοιβή που θές.. πές ότι δέν με νοιάζουν τα χρήματα αλλα μόνο η καριέρα μου.. και πάρε κανα στερεόλυμα απο το σούπερμαρκετ με μικρό οιξώδες..

Δημοσ.

εκτιμω την γνωμη σου φιλε , ευχαριστω πολυ !!!

την τελευταια σου προταση βεβαια δεν καταλαβα , το τι εννοουσες :D

Δημοσ.

Μήπως εννοούσε Βαζελίνη για να τα βγάλεις πέρα ... λιγότερο ρευστό με μικρό ιξόδες για προστασία χχεεχεχεχε

Μόνο έτσι θα επιβιώσης στο Ελλάδα :rolleyes:

Δημοσ.

καλο :lol: . δεν εχει και αδικο ο φιλος .

anyway ευχαριστω ολους για τις απαντησεις , χρονια πολλα και για την σημερινη ημερα :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...