tzotzo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Γεια χαρα, και καλη χρονια. Εχω εναν λογαριασμο gmail που θα ηθελα να μεταφερω ολα τα mail σε εναν αλλο. Γινεται? Απο gmail σε Hotmail και μετα παλι σε Gmail γινεται αλλα θα ηθελα να το γλιτωσω αν γινεται. Υπαρχει καποιος τροπος? Ευχαριστω εκ των προτερων!
parsifal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Αν εγκαταστήσεις κάποιον desktop e-mail client και σε αυτόν στήσεις τα δύο Gmail accounts σου με IMAP πρωτόκολλο (το Gmail υποστηρίζει τόσο POP όσο και IMAP), τότε είναι νομίζω απλά θέμα copy των μηνυμάτων που θέλεις από το ένα account στο άλλο.
tzotzo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση Parsifal. Τα chats μεταφερονται με αυτον τον τροπο?
parsifal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Θα σε γελάσω για τα Chats, δεν έχω ιδέα. Υλοποιούνται ως e-mails και αυτά (π.χ. κατά το πρώτο synchronization του account σου, δημιουργείται στον desktop client ξεχωριστός φάκελος για τα Chats); Αν ναι, ενδέχεται να πιάσει η αντιγραφή όπως με τα απλά e-mails.
FARROS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Θα το δοκιμάσω κι εγώ αυτό... Είχα ξαναπροσπαθήσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.