Προς το περιεχόμενο

ερώτηση για access 2003

mihalis19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω φτιάξει κάποιες φόρμες και θέλω να μου πει κάποιος αν ξέρει πως γίνεται να καθορίσω ποια θα είναι η αρχική φόρμα ότν ένας χρήστης ανοίγει μια εφαρμογή ms access.

α και κάτι ακόμα..αν γίνεται να μου πείτε και πως γίνεται να βάλω κλειδώσω τα δεδομένα ενός αρχείου access δηλαδή να βάλω κωδικό και επίσης να εξαφανιστεί και το μενού που επιτρέπει την επεξεργασία των δεδομένων..

ευχαριστώ !

Δημοσ.

εχω φτιάξει κάποιες φόρμες και θέλω να μου πει κάποιος αν ξέρει πως γίνεται να καθορίσω ποια θα είναι η αρχική φόρμα ότν ένας χρήστης ανοίγει μια εφαρμογή ms access.

α και κάτι ακόμα..αν γίνεται να μου πείτε και πως γίνεται να βάλω κλειδώσω τα δεδομένα ενός αρχείου access δηλαδή να βάλω κωδικό και επίσης να εξαφανιστεί και το μενού που επιτρέπει την επεξεργασία των δεδομένων..

ευχαριστώ !

Υποθέτω οτι αναφέρεσαι στον Switchboard Manager... Tools > Database Utilities > Switchboard Manager από το μενού της Access ...

Δημοσ.

δεν ξερω σε τι αναφερομαι..απλα ψαχνω τροπο να το κανω..ειναι για ενα εργαστηριο της σχολης και ειναι πιθανο να ζητηθει οταν γραψω την αλλη βδομαδα...δεν πολυ καταλαβα το μενου ομως..οτι και αν εκανα δεν μου εκανε καποια φορμα αρχικη...!

Δημοσ.

δεν ξερω σε τι αναφερομαι..απλα ψαχνω τροπο να το κανω..ειναι για ενα εργαστηριο της σχολης και ειναι πιθανο να ζητηθει οταν γραψω την αλλη βδομαδα...δεν πολυ καταλαβα το μενου ομως..οτι και αν εκανα δεν μου εκανε καποια φορμα αρχικη...!

Για να κάνεις μια φόρμα αρχική, επέλεξε Tools > Startup..

Στο πεδίο Display Form/Page: Επέλεξε τη φόρμα που θέλεις ως αρχική. Αν θέλεις να διασφαλίσεις την εφαρμογή κάνε uncheck τις παρακάτω επιλογές:

Allow Built-in Toolbars

Allow Toolbar/Menu Changes

Allow Full Menujs

Allow Default Shortcut Menus

Συνήθως πάντως στο startup βοηθάει να έχεις ένα κεντρικό μενού επιλογών (γι'αυτό και σου πρότεινα το Switchboard Manager) ...

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Δημοσ.

ευχαριστώ πάρα πολύ!!αυτά ακριβώς χρειαζόμουν!!

Δεν κάνει τίποτα φίλε μου!! Χαίρομαι που σε βοήθησα! :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...