Προς το περιεχόμενο

Never Let Me Go

fearwhatnow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλα δεν τους ειπε κανεις να το γυρισουν σε island.Απλα δεν ειναι λογικο

να πηγαινεις να σε πετσοκοψουν μονος σου χωρις καν να φοβασαι και να το βαεις στα ποδια.Ο φοβος ειναι κατι ανθρωπινο.Αυτοι καθοταν και περιμεναν να τελειωσουν..

Επισης δεν αντιμιλουσαν οταν τους μιλουσαν ασχημα η τους ελεγαν οτι δεν εχουν ψυχη,κτλ.Mεχρι και τα μωρα κλαινε οταν τους παρεις το παιχνιδι.Δεν ειναι ανθρωπινο.

Τελος παντων ειναι και θεμα γουστου.Σε καποιους αρεσε..

Δημοσ.

Μου κανει εντυπωση που ψαχνετε λογικη πισω απο τα σεναρια/προσαρμογες τετοιων ταινιων.Δηλαδη πιστευετε οτι ειναι τοσο ανοητος ο σκηνοθετης που αφηνει κενα και αναπαντητα ερωτηματικα λογικης?Επισης @saya, οπως λες ο φοβος ειναι ανθρωπινο συναισθημα.Βρηκες τιποτα ανθρωπινο σε αυτα το οντα πλην της εμφανισης και του ερωτα (του πλατωνικου εστω)?Κορυφωση σε τετοια ταινια ειναι αδυνατον να υπαρξει και θα ειναι λαθος σκηνοθετικο.Αν ηθελε ο σκηνοθετης μπορουσε να βαλει αλλα χιλιαδυο πραγματα και μερικοι να κλαινε μεχρι το ξημερωμα και οι υπολοιποι να βραζουν απο οργη.Δεν ηθελε να προκαλεσει τετοια συναισθηματα η ταινια και απο οσο εχω διαβασει και το βιβλιο στεκεται στο ιδιο μοτιβο.

@ Sellers, εισαι σιγουρος οτι δεν φτιαχνουν? :blink:

Δημοσ.

Επισης @saya, οπως λες ο φοβος ειναι ανθρωπινο συναισθημα.Βρηκες τιποτα ανθρωπινο σε αυτα το οντα πλην της εμφανισης και του ερωτα (του πλατωνικου εστω)?

Συγγνώμη αλλά όταν ο Τομ λίγο πριν το τέλος

βγήκε από το αμάξι και άρχισε να ουρλιάζει κάτι σε έκφραση συναισθημάτων μου έκανε.

Εκτός αν εσύ το εξέλαβες αλλιώς... Δε μπορεί λοιπόν εκεί να σου δείχνει απόγνωση και απο την άλλη να είναι και ρομπότ...

Δημοσ.
@ Sellers, εισαι σιγουρος οτι δεν φτιαχνουν? :blink:

Ξέρεις κάτι? Θα τον ήθελα 2 πόντους πιο μεγάλο για να μπω στο 3Oκάτι...

Δεν μ'αρέσουν όλες αυτές οι συνομοσιολογίες και δεν πολυασχολούμαι.

Μην παίρνετε στα σοβαρά τον ΝεκρόΟργανοπαίχτη. Ξέρω ότι πάσχει απο μια σπάνια ασθένεια που δεν μπορεί να γράψει πάνω απο 2 λέξεις στα σοβαρά.

Δημοσ.

^^ Ο Τομ εξαρχης ειχε προβληματα anger management.Πιθανως λαθος του συστηματος ή η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα.

Μα και οι εκθέσεις ζωγραφικής γι αυτό δε γινόντουσαν. Για να δείξουν στο κόσμο ότι και αυτοί είχαν ψυχή και συναισθήματα? Άσχετα αν ο κόσμος δε ήθελε να ξέρει προκειμένου να μη χάσει τις δωρεές...

Για μένα μια χαρά συναισθήματα είχαν όλοι τους. Όχι μόνο ο "λάθος του συστήματος" Τομ.

@Sellers

Οι δύο λέξεις που θα πω σοβαρά όμως μετράνε ε? ;)

edit:βρήκα buried σε 2360p. Τρελό?

Δημοσ.

Κεγώ την είδα χθες.Μου ψιλοάρεσε αλλά δε τρελάθηκα κιόλας γιατί κ εμένα με ενόχλησαν κάποια πράγματα τα οποία ανέφεραν ο DeadOrganPlayer και ο Marantonis πιο πίσω.

Δημοσ.
edit:βρήκα buried σε 2360p. Τρελό?

ΓΟΥΑΟΥ ΔΙΚΕ ΜΟΥ!!!

Και μπροστά μου να το παίζαν τόσο ζωντανό αποκλείεται να ήταν.

Δημοσ.

Απλά επειδή αναφέρθηκε το Repo Men κατά τη γνώμη μου είναι κλάσεις ανώτερο από το Never Let Me Go!

To Repo Men ειναι σαφως καλυτερο απο το 6.4/10 που παιρνει στο imdb αλλα δεν μπορει να συγκριθει με το Never Let Me Go.Αλλο ειδος, αλλη κινηματογραφηση, αλλος προσανατολισμος σεναριακος.Σαφως και θα αρεσει σε περισσοτερους το Repo Men ειδικα σε οσους θελουν και λιγο action και ενταση.

Δημοσ.

και γω μολις ειδα την ταινια, ενταξει στεκεται...

ενα πραγμα ομως δεν μπορεσα να καταλαβω...πως τους μαζευαν ολους αυτους και τους εκαναν δωρητες;

Δημοσ.

και γω μολις ειδα την ταινια, ενταξει στεκεται...

ενα πραγμα ομως δεν μπορεσα να καταλαβω...πως τους μαζευαν ολους αυτους και τους εκαναν δωρητες;

Με αγγελίες.

Κλώνοι ήταν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...