tel_sup Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα και καλή χρονιά!! Εδώ και κάποιους μήνες 2 λεπτά περίπου μετά απο εκκίνηση του PC βγάζει ένα παράθυρο το οποίο λέει: Το αρχέιο dxdiag10 σταμάτησε να λειτουργεί. Μέτα απο κάποια δεύτερόλεπτα κλείνει και πέφτει δραματικότατα η απόδοση του PC, στο Task Manager καταλώνει γύρω στο 90% της ram!!! Ο μόνος τρόπος που εχω βρει για να το σταματησω ειναι κλεινοντας το απο το task manager! Γνώρίζει καποιος κάτι σχετικά? Έχει παρουσιστει σε κάποιον? Θέλω να αποφυγω οσο γίνεται την λύση του φορματ.... Ευχαριστω πολυ, Κωνσταντίνος
popeye68 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Ποιά Windows έχεις; Είναι γνήσια ή τα έχεις κατεβάσει από torrent;
tel_sup Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Έχω τα Win7 Home Premium 64bit και είναι Γνήσια....
TheELF Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 1. Ξανά πέρασε το DirectX End-User μήπως και φτιάξει. 2.Αν δεν πιάσει το 1 κάνε κάναν έλεγχο με Anti-virus προτείνω αυτό Avira AntiVir Rescue System
tel_sup Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Ok! Θα δοκιμάσω αυτο που μου λες να δω αν στρωσει...! Σκεφτεσαι για ιό δηλαδη?
TheELF Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μπα ποιο πολύ DirectX,αλλά δεν αποκλείεται τίποτα.
tel_sup Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Οκ θα σου απαντήσω μόλις το δοκιμάσω... Σε ευχαριστώ πάρα πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.