Προς το περιεχόμενο

Περι μεταχειρισμένου golf

darknemus01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνω για Golf απο 2006 και μετά, τα βασικα που με ενδιαφερουν ειναι να εχει πανω απο 100hp, αρα ειτε παμε σε tsi ειτε σε fsi με 1600 κυβικα,να ειναι μαυρο,5θυρο,με λογικά χλμ

τιμη δεν θελω να ξεφυγω απο 12 χιλιαρικα καπου εκει(σε πιο προσφατα tsi που ειδα)

(Τι διαφορες εχουν οι εκδοσεις sportline,highline,trendline)

Θα θελα να ακουσω αποψεις για το συγκεκριμενο αμαξι,μειον,συν και οτι αλλο θα βοηθουσε κ ασφαλως αν πουλαει κανεις κατι σχετικο pm me.

Thanks.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ψάχνω για Golf απο 2006 και μετά, τα βασικα που με ενδιαφερουν ειναι να εχει πανω απο 100hp, αρα ειτε παμε σε tsi ειτε σε fsi με 1600 κυβικα,να ειναι μαυρο,5θυρο,με λογικά χλμ

τιμη δεν θελω να ξεφυγω απο 12 χιλιαρικα καπου εκει(σε πιο προσφατα tsi που ειδα)

(Τι διαφορες εχουν οι εκδοσεις sportline,highline,trendline)

Θα θελα να ακουσω αποψεις για το συγκεκριμενο αμαξι,μειον,συν και οτι αλλο θα βοηθουσε κ ασφαλως αν πουλαει κανεις κατι σχετικο pm me.

Thanks.

Καλημέρα πόσα λεφτά διαθέτεις;

Γενικά oi φσι οι πρώτοι είχαν αρκετά προβλήματα με τα μοτέρ... όπως και τα tsi παραγωγή μέχρι πρώτο τρίμηνο του 2007 με τα σασμάν. Αν είναι τα πρώτα tsi πρέπει να ελεγχθεί αυτό οπωσδήποτε αν είναι επεισκευασμένο. Μετά το καλοκαίρι του 2007 από όσο ξέρω δεν είναι θέματα.

Γενικά λόγω και μεταπωλιτικότητας αξίζει πλέον tsi με 140hp το προηγούμενο δλδ. κάπου στα 12.000 και αν το βρεις με dsg ημιαυτόματο + 1000€ θαύμα.

Προτίμα την έκδοση sport που το έγραφε μπροστά ο προφυλακτήρας όχι sportline.

νομιζω οτι 1.6ΦΣι δεν αξιζει να παρεις.. κοιτα στο 14αρι με τα 122 αλογα.. απο κει και περα καποιος κατοχος γκολφ θα στα πει καλυτερα.

Όπως σου είπαν και οι αποπάνω μην ασχοληθείς με τα FSI. :)

Να βρεις Golf 1.4 TSI DGS7 με... 13,000€ δε πρόκειται. Εκτός και αν το έχει σακατέψει ο προηγούμενος. Μετρίασε τις απαιτήσεις σου, αφού δεν δίνεις πολλά χρήματα, ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεως.

* Έχω δει στην Automarin Αγ. Στεφάνου κάτι Golf TSI κοντά στα χρήματα που διαθέτεις, λουκούμια. :D

Αν μπορείς πάρε το tsi 1,4 τελη 07 αρχές 08. Ανέβασε λιγο το κασε σου. Απο το να τα δώσεις μετά καλύτερα να τα δώσεις στην αρχη και να γλυτώσεις το σπασιμο νευρών στα συνεργεια...

Εχε υπόψη σου οτι γενικά τα golf ειναι ζημιάρικα... :mellow:

Μακριά απο ΦΣΙ.

Προτιμησε τσι κινητήρες.

Δεν ειμαι καθολου φιλος των γκολφ αλλά γούστα είναι αυτα.

Δεν καταλαβαινω γιατι τον παροτρυνετε ολοι προς το DSG.

Ναι καλο,χρυσο,γρηγορο μπλα μπλα μπλα, αλλα ΑΝ παθει κατι, κλαις 2000 με το καλημερα...

Μέσα στην κίνηση είναι πιο οικονομικό, έχει τέλειες αλλαγές ταχυτήτων το 7άρι κιβώτιο. Και εγώ δεν ήμουν φίλος γενικά της vw αλλά αυτό το κιβώτιο είναι σχεδόν ότι καλύτερο υπάρχει

Δεν καταλαβαινω γιατι τον παροτρυνετε ολοι προς το DSG.

Ναι καλο,χρυσο,γρηγορο μπλα μπλα μπλα, αλλα ΑΝ παθει κατι, κλαις 2000 με το καλημερα...

είναι πραγματικά ΑΠΙΘΑΝΟ κιβώτιο. Εντελώς διαφορετική οδηγική εμπειρία... Και εγω τέτοιου τύπου κιβώτιο έχω τώρα... Και το πιο πιθανο και στο μέλλον...

Οπως ειπα παιδια,ναι ειναι τρομερο,δεν αντιλέγω, αλλα γενικα φοβαμαι τετοια hiend ανταλλακτικα στα κουβαδακια μας...

Εξου και το "ΑΝ" παθει κατι!

Αλλιως ειναι τρομερό.

Απο οτι καταλαβαινετε δεν με ενδιαφερει το κιβωτιο που περιγραφουν μερικοι απο εδω, γτ ψαχνω για μεταχειρισμενο

Γενικα συμφωνω με τις αποψεις, ποια αυτοκινητα ομως δεν εχουν ζημιες;

Απλα μου αρεσει το golf απο ολες τις αποψεις σαν αμαξι, κ οπωσδηποτε δεν θα πηγαινα ποτε για το απλο fsi, απορω βασικα γτ το βγαζουν στην εκδοση με αλογα κατω των 100.

p.s. Κανεις εδω μεσα να πουλαει ο ιδιος η γνωστος του, να με γλυτωσει απο μαντραδες τουλαχιστον; :P

(Επισης αν ξερει καποιος ας μου πει τις διαφορες των εκδοσεων, highline κλπ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...