Giannisrethymno Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.Μπορείτε να μου πείτε που να ρωτήσω για πρόγραμμα αντιγραφής 2 φακέλων και συγχρονισμού τους? Ευχαριστώ.
Loser Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.Μπορείτε να μου πείτε που να ρωτήσω για πρόγραμμα αντιγραφής 2 φακέλων και συγχρονισμού τους? Ευχαριστώ. αν εννοείς συγχρονισμό φακέλων σε διαφορετικούς υπολογιστές (PC/Mac/Linux) τότε νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι το dropbox (τουλάχιστον για φακέλους μέχρι 2GB που είναι και το όριο του free)
Giannisrethymno Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Όχι φίλε εννοώ σε 2 φακέλους σε διαφορετικούς σκληρούς δίσκους στο ίδιο λειτουργικό (Snow Leopard).
Giannisrethymno Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστώ τα παιδιά που μετέφεραν το θέμα. Φίλε το rsync μου φαίνεται λίγο πολύπλοκο... Υπάρχει κάτι πιο απλό...Δυστυχώς είμαι λίγο noob με το Macos.
Giannisrethymno Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Φίλε Πέτρο σε ευχαριστώ,το πρώτο φαίνεται αρκετά απλό και λειτουργεί μια χαρά.
PaZaRiOTiS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Φίλε Giannisrethymno δεν ξέρω αν βολέυτηκες αλλά εγώ τώρα τελευταία βρήκα αυτό και το αγάπησα! Είναι μικρό απλό κ απέρριτο. Χωρίς τζιριτζάτζουλες κ χαζοεικόνες. Cheers.
dpilio Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 δες ακόμη και το Chrono Sync: http://www.econtechnologies.com/pages/cs/chrono_overview.html προσωπικά με έχει βολέψει πάρα πολύ...
Giannisrethymno Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Φίλε dpilio το είχα δοκιμάσει το chrono sync αλλα δε με βόλεψε πολύ...Ευχαριστώ πάντως.
Trapper Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Νομίζω ότι αυτό που ζητάς γίνεται και μέσα από τον Automator του λειτουργικού συστήματος, χωρίς την προσθήκη κάποιου προγράμματος. Αν έχεις όρεξη να το ψάξεις, πες μου να κοιτάξω να βρω το link που είχα δει και έδινε οδηγίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.