egw_eimai_re Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) 5151 Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2012 από egw_eimai_re
Pyriel Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 δηλαδη στην alpha, η καρτα "alpha bank enter visa" που σου δινει μαζι με το λογαριασμο, ειναι μονο αναληψεως και οχι χρεωστικη? Όχι είναι και χρεωστική. Την χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια.
MonoMalvado Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα. Επαναφέρω ενα σχετικα παλιο τοπικ για να μην ανοιγω καινουριο.Εβγαλα τις προαλες μια χρεωστικη της Εμπορικης για να την εχω αποκλειστικα για αγορες ιντερνετ.Αφου μαζεψα ολο το χαρτομανι μετα απο 5 πηγαινελα και εκανα τα χαρτια τοτε μου ξεφουρνισε η αλλη οτι η καρτα τους δεν κανει για ιντερνετοαγορες !!!πως γκενεν ατο ??? debit visa ειναι η @&$*@. Ολες η visa δεν γινονται δεκτες απο αμαζον?Αν οχι ποιας τραπεζας η χρεωστικη κανει?Εδω που ειμαι παιζει μπαλα μονο εμπορικη και Εθνικη.Αν ξερει καποιος θα του ημουν ευγνωμων η οπως διαολο γραφεται ....
VasKag Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 την εβαλες στο αμαζον και δεν στη δεχτηκε? ή αφεθηκες στα λεγομενα του υπαλληλου?
MonoMalvado Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δεν εχω παρει ακομα την καρτα στα χερια μου και δεν μπορω να το τσεκαρω.Λες να μου επαιξε τετοια παραπληροφορηση ? Εχει κανεις αλλος Εμπορικη debit που να την εχει χρησιμοποιήσει?Η τουλάχιστον Εθνικής debit....
george_athens98 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Γεια σας ειμαι και σε διαδικασια για προπληρωμενη καρτα,και εχω τις εξεις απορια Υπαρχει προπληρωμενη καρτα για αγορες στο internet (να γινεται δεκτη σε ebay,amazon κτλπ), να μπορω να παιζω και κανενα στοιχιμα και καζινο on line με αυτη,και κυριως να μπορω να τραβηξω καποιο ποσο απο πιθανα κερδη που θα μπουν στην καρτα;(αναληψη απο ΑΤΜ με την ιδια την προπληρωμενη καρτα εννοω) Ευχαριστω.
disqualified Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δεν εχω παρει ακομα την καρτα στα χερια μου και δεν μπορω να το τσεκαρω.Λες να μου επαιξε τετοια παραπληροφορηση ? Εχει κανεις αλλος Εμπορικη debit που να την εχει χρησιμοποιήσει?Η τουλάχιστον Εθνικής debit.... Ναι δεν την δεχεται πουθενα στο Internet της εμπορικής
The_Judas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Ποιες είναι οι χρεωστικές κάρτες (όχι προπληρωμένες) που λειτουργούν κανονικά για αγορές μέσω ιντερνετ; Ισχύει ακόμη το τετράπτυχο Πειραιώς-Alpha-Eurobank-Κύπρου; Τώρα έχω αυτή της Πειραιώς αλλά το έχουν παρακάνει με τις συνεχώς αυξανόμενες χρεώσεις ακόμη και στο e-banking... 2% για εκτός Ε.Ε, 0.40 για εισφορές ΟΑΕΕ κλπ. Ποια προτείνετε; Περισσότερο κλίνω προς αυτή της Κύπρου (αρκεί βέβαια να δουλεύει online). Ποιες έχουν καλό e-banking;
Alex0077 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Κάρτες που να είναι μόνο ανάληψης δεν υπάρχουν πλεόν. Όλες λέγονται χρεωστικές αυτές που συνδέονται με λογαριασμό. Και με όλες μπορείς να πραγματοποιήσεις αγορές σε φυσικά καταστήματα. Τώρα.. για το ίντερνετ μόνο θα πρέπει να τις "ξεκλειδώσει" η τράπεζα ώστε να γίνονται δεκτές σε αγορές από το ιντερνετ. Οι μόνες χρεωστικές που γίνονται δεκτές στο ιντερνετ είναι: alphabank, eurobank, πειριαώς, κύπρου, hsbc. Υπάρχουν ακόμα 2-3 αλλά δεν είμαι σίγουρος οπότε δεν τις αναφέρω.
alex-rocko Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 δειτε αυτό με χρεωστικές http://noikokyris.blogspot.gr/2013/01/blog-post_25.html
geortsaki Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Έχω λογαριασμούς στην Πειραιώς και δεν με χρεώνει τίποτα όταν μεταφέρω ανάμεσα στους λογαριασμούς μου. Αν με χρεώνει μια τράπεζα ανάμεσα στους λογαριασμούς μου, είμαι κορόιδο. Επειδη προσεχως θα κανω και εγω χρεωστικη. Ειμαι αναμεσα στις Πειρεως και Κυπρου. Ποια απο τις δυο ειναι καλυτερη για αυτο το θεμα; Μεχρι στιγμης εγω ξερω οτι η Πειρεως εχει ως πλεονεκτημα την online διαχειριση των λογαρισμων αλλα οτι εχει μεγαλυτερες χρεωσεις σε καποιες μετατροπες κτλπ. τι ισχυει;
Alex0077 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Υπαρχουν και χρεωστικες παντως που σου δινουν bonus για αγορές όπως η χρεωστική mastercard της eurobank (δωρεαν) και η bonus amex τησ alpha που συμμετεχει στο προγραμμα bonus (έχει 10 ευρω ετησια συνδρομη) Διαχειρηση online όλες έχουν.
geortsaki Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Υπαρχουν και χρεωστικες παντως που σου δινουν bonus για αγορές όπως η χρεωστική mastercard της eurobank (δωρεαν) και η bonus amex τησ alpha που συμμετεχει στο προγραμμα bonus (έχει 10 ευρω ετησια συνδρομη) Διαχειρηση online όλες έχουν. Η Τραπεζα Κυρπου παρέχει μόνο πληροφόρηση, ενω με Πειρεως εχεις περισσοτερες δυνατοτητες. Αλλα ο ενδιασμος μου ειναι στις χρεωσεις ( για μετατροπες κτλπ), εχουν σημαντικες διαφορες;
The_Judas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Η Τρ. Πειραιώς έχει το καλύτερο web-banking. Μπορείς να ανοίξεις νέο λογαριασμό ή ακόμη και να κάνεις προθεσμιακή κατάθεση! Μπορείς να πληρώσεις σχεδόν τα πάντα online. Σου στέλνει δωρεάν ενημερωτικά μηνύματα για τις συναλλαγές σου (ενεργοποιείς αν θέλεις και ποσά θέλεις). Η αρχική ενεργοποίηση κοστίζει 5 ευρώ. Πριν από κάθε συναλλαγή σου στέλνει ένα pin στο κινητό σου. Μπορείς για έξτρα ασφάλεια να αγοράσεις το μηχάνημα με το extrapin αλλά δεν είναι απαραίτητο. Στα αρνητικά ότι έχει αυξήσει τελευταία κάποιες χρεώσεις. Για αγορές εκτός ε.ε έχει τέλος μετατροπής συναλλάγματος 2% (με μέγιστο όριο τα 5 ευρώ). Γι' αυτό τον λόγο έβγαλα μόλις σήμερα και μια κάρτα από την Τρ. Κύπρου. Τώρα θα χρησιμοποιώ κατά περίπτωση όποια με βολεύει! Πάντως της Πειραιώς σίγουρα δεν την παρατάω. Το online σύστημα της Κύπρου σε σχέση με αυτό της Πειραιώς είναι πρωτόγονο και με λίγες επιλογές... Ακόμη και στο ορισμό του κωδικού πρόσβασης έχει παράξενα κριτήρια. Η ενεργοποίηση του web-banking για απλά παρακολούθηση συναλλαγών είναι δωρεάν αλλά για να ενεργοποιήσουν τις online υπηρεσίες πρέπει να πάρεις με 10 ευρώ το "μηχανάκι" τους. 1
VagelisDer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή πάω για παράδειγμα στην alpha bank και τους λέω να μου ανοίξουν έναν λογαριασμό? Έπειτα θα πάρω την κάρτα και βάζω τον κωδικό πχ στο αμαζον και ολα καλα? Διαβάζω πράγματα αλλά ειναι λίγο μπέρδεμα η ιστορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα