Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλα,οταν κανεις αναληψη απο το ΑΤΜ σου κρατανε και 0,75ευρο (για καθε αναληψη) και τα ΑΤΜ της τραπεζας κυπρου(τουλαχιστον στη Θεσσαλονικη)εχουν μονο 50ευρα,οχι 20αρικα.

Ενταξει,τα 75λεπτα δεν ειναι και κανενα ποσο αλλα παραξενευτηκα μολις το καταλαβα.

Σου κρατανε 75λεπτα για να βγαλεις τα δικα σου λεφτα???Ελεος

Τελοσπαντων,ειναι αξιοπιστη και την εχω χρησιμοποιησει πολυ στο internet και παντου ηταν αποδεκτη χωρις κανενα προβλημα.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια ερώτηση. Έχω περίπου 4 μήνες χρεοστική. Έχω κάνει πάνω απο 100 αγορές στο eBay μου κρατάνε τίποτα για κάθε συναλαγη; Γιατί βλέπω στην κάρτα μου λογιστικό υπόλοιπο 20€ διαθέσιμο υπόλοιπο 2€ το λογιστικό τι είναι;

Δημοσ.

εμενα που μου λήγει σε μερικούς μήνες μηπως ξερετε πως μπορω να την ανανεώσω?

πρέπει να βγάλω καινουρια?

Επειδη και μενα ληγει σε λιγο ρωτησα τον υπαλληλο της τραπεζας Κυπρου και μου ειπε οτι θα μου στειλουν την καινουργια καρτα στην διευθυνση που δηλωσα αρχικα(οταν εβγαλα για πρωτη φορα καρτα)χωρις να κανω κατι εγω και οτι αν το υπολοιπο μου ειναι μεγαλυτερο των 5ευρω τη στιγμη που θα ληξει η καρτα,τοτε αυτο θα μεταφερθει στην νεα.Αν ειναι μικροτερο των 5ευρω,θα τα κρατησουν(..τα λαμογια) και η νεα καρτα που θα εκδοθει θα εχει μηδενικο υπολοιπο.

Δημοσ.

δηλαδη στην alpha, η καρτα "alpha bank enter visa" που σου δινει μαζι με το λογαριασμο, ειναι μονο αναληψεως και οχι χρεωστικη?

Χρεωστική είναι.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μια χαζή ερώτηση. Επειδή μέσα στην εβδομάδα θα βγάλω και εγώ μια κάρτα για αγορές μέσω ίντερνετ, θα ήθελα να μου επαληθεύσετε μερικά πραγματάκια. Μπορείς να κάνεις κατάθεση/ ανάληψη και στις δύο κάρτες; Και αν θέλω κάποιος να μου καταθέσει λεφτά για μια αγορά (να πάει στην τράπεζα να καταθέσει αυτοπροσώπως, κάποιος άγνωστος αγοραστής) θα υπάρχει πρόβλημα; Ή μόνο εγώ μπορώ να κάνω κατάθεση; Μιλάω και για τις δύο κάρτες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Επειτα στην προπληρωμένη όταν πας τράπεζα και βάλεις κάποια λεφτα μέσα στη καρτα σου τότε αυτα δε μπαίνουν αμέσως αλλα πρέπει να περάσουν κάποιες ώρες πρώτα και μετά κάνεις την αγορά σου, αυτο δεν ισχυει στη χρεωστική

Μην είσαι τόσο σίγουρος. Εγώ έχω την προπληρωμένη της Αγροτικής, και η μεταφορά γίνεται αμέσως, και όταν λέω αμέσως εννοώ αμέσως. Επιπλέον δεν ξέρω για τις άλλες τράπεζες αλλά εγώ έχω και ξεχωριστό λογαριασμό με χρήματα στην Αγροτική, και μπορώ να πάω με την κάρτα αναλήψεων στο ΑΤΜ και να στείλω χρήματα κατευθείαν στην προπληρωμένη (αντί να κάνω ανάληψη), που αυτό σημαίνει ότι μπορώ να την φορτίσω όποτε θέλω, ακόμη και αν είναι κλειστή η τράπεζα.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.

Την προπληρωμένη κάρτα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις όπως και μία κανονική πιστωτική κάρτα,μπορείς να κάνεις ανάληψη απο ΑΤΜ , να στείλεις μπορείς ακόμα να την χρησιμοποιήσεις και σε καταστήματα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

θέλω να αγοράσω κάτι από το amazon αλλά αυτό δεν δέχεται paypal. Εγώ θα μπορέσω να αγοράσω με προπληρωμένη αυτό που θέλω αφού δεν έχω πιστωτική;

Δημοσ.

Αν έχει το σήμα της Visa (διάφορες τράπεζες βγάζουν τέτοιες προπληρωμένες) τότε το amazon την θεωρεί κανονική πιστωτική.

Αρκεί να έχεις μέσα το αντίστοιχο υπόλοιπο, εννοείται. :-)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...