Προς το περιεχόμενο

Δεν πληρώνω...

anticapitalist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπέγραψα ενα συμβόλαιο α λα κάρτ ας πουμε με μια εταιρία που μου παρέχει κάποιες υπηρεσίες καθε μήνα, το οποιο για να το σπάσω χρειάζεται να περάσει σύμφωνα με τη νομοθεσία τους ένα διάστημα απο τη στιγμή που ζητάς ακύρωση.. Απο τη στιγμή που φεύγω απο το κράτος τους δέν χρειάζομαι πλεόν τις υπηρεσίες τους και έτσι δέν θέλω να τους πληρώνω εξτρά.. Τους πάω χαρτιά ότι όντως φεύγω μονιμα αλλα σαν γύφτουλες και βρυκολακες δέν τα δέχονται..

Ετσι οπως το καταλαβαινω εγω, το συμβολαιο σου θα ειχε ελαχιστο διαστημα ειδοποιησης καταγγελιας της συμβασης. Δηλαδη θα ελεγε το συμβολαιο οτι αν θες να το ληξεις, θα πρεπει να μας ειδοποιησεις πχ 1 μηνα νωριτερα. Εσυ τωρα θες να γραψεις στα @@ σου αυτο που υπεγραψες...Δεν ξερω τωρα αν υπαρχει καποιος αλλος νομος που να λεει οτι τετοιες συμβασεις παυουν αυτοματα να ισχυουν αν ο ενας συμβαλλομενος αλλαξει χωρα...

Παντως αν οντως οπως λενε τα 100 ευρω πας να τα γλυτωσεις ενω εχεις πωλησει κοτζαμ ακινητο, να χαρω εγω αντικαπιταλισμο...

Δημοσ.

Μολις γύρισα σπίτι και νομίζω ότι ξεμπέρδεψα.. Νομίζω.. Με το καπιταλισμό που μας κυβερνάει φυλα τον ποπό σου για να έχεις τον μισό..

Λοιπόν αν δέν πληρώσω και βρίσκομαι στο κράτος τους έχουν το δικαίωμα να με κυνηγήσουν και να ζητήσουν και υπέρογκη αποζημιωση.. Τους έστειλα με φάξ ένα πιστοποιητικό απο το δημαρχείο οτι μετακομίζω και φεύγω εκτός.. Εαν φεύγεις απο το κράτος τους, εντός μιάς βδομάδας απο την ημέρα που δήλωσες την επιθυμία σου να σπάσεις το συμβόλαιο εχεις το δικαίωμα να τους αποδείξεις εγγράφως ότι την κάνεις και σπάει το συμβόλαιο.. Ανάλογα δηλαδή αν το δεχτούν.. Εμένα μου είπαν οτι μπορούν να το δεχτούν.. Ορκο δέν μου δώσανε..

Το θέμα είναι οτι αν δέν το δεχτούν και θέλουν λεφτά, τότε θα πρέπει να απευθυνθούν σε τίποτε μυστικές υπηρεσίες, σε καμια Ιντερπολ, σε καμια ΝΑΣΑ για να με βρούν.. παρεπιπτόντως σκέφτομαι να αφήσω και μούσι.. γιατι φυσικά Ελλαδα με τα χάλια που έχει δέν πρόκεται να κάτσω πολύ και θα την κάνω πάλι για άλλα.. και θα πάρουν ενα λουκάνικο και δύο κεφτεδάκια στην τελική γιατί στην Ελλάδα μαγκιές δέν χωράνε και δέν μπορούν ούτε το κουδούνι να μου χτυπήσουν.. Μολών λαβέ!!!! "Ελάτε να τα πάρετεεεεεε...." (σκηνή Πρέκας με το πολυβόλο στο οχυρό Ρούπελ)..

Τα συμβόλαια για αυτό τα φτιάχνουμε.. για να τα σπάμε.. Εγώ δέν αναγνωρίζω την διαδικασία βασικά.. Δέν είχα ξανακάνει συμβόλαιο στο κράτος τους, δέν είμαι απο το κράτος τους.. βασικα δέν έχω καμιά πατρίδα.. απλά έτυχε να γεννηθώ στην Ελλάδα.. αμα μπορούσα να διαλέξω που να γεννηθώ.. στην Ελλάδα θα γεννιομουν? και οι καπιτάλες δέν με ενημέρωσαν ότι έπρεπε να τους ειδοποιήσω 3 μήνες απο πρίν.. Το συμβόλαιο μου δέν λέει τετοια μεσα.. Είναι γενικός νόμος του κράτους τους.. Τα νύχια μου έπρεπε να μυρίσω δηλαδή?

Τέλος η Ελληνική Ιστορία είναι παραποιημένη.. Οι Ελληνες απελευθερώθηκαν απο τους Τουρκους και κάνανε την περίφημη Ελλάδα γιατι ήταν διορισμένοι όλοι στο Οθωμανικό δημόσιο και ο Πασας μια μέρα τους είπε ότι θα τους κόψει κάτι επιδόματα και μπονους.. Τα έβαλε με τον ελληνικό πατριωτισμό ο καψερός.. Εγώ επειδή είμαι απόγονος των αρχαίων Ελλήνων και έχω παιδεία.. και φυσικά η διαγωγή μου δέν το επιτρέπει δέν κάνω λαμογιές.. Με το κάλο τους είπα οτι φεύγω και δέν χρειάζομαι σέρβις.. Αν δέν το καταλαβαίνουν ή κανουν πως δέν το καταλαβαίνουν σάν λιγούρια (Τί πέρνεις με 100 ευρώ σήμερα?) πρεπει να ασκήσω αντικαπιταλιστική δράση.. Γενικώς όταν το χρήμα πέρνει πιο πολύ αξία απο τον άνθρωπο πρέπει να ασκείται αντικαπιταλιστική δράση.. Νομίζω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...