anticapitalist Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Καλη χρονια σε ολους.. τυπικα βεβαια.. Παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να πεθάνει θα ταίριαζε καλύτερα να ευχηθώ.. τέλος παντων.. Θέλω να ρωτήσω άν ξέρει κανένας περι νομοθεσίας για Ευρωπαική Ενωση.. Ημουν σε ένα ξένο κράτος που είναι εντος Ε.Ε. για κάποιο διάστημα και με έχουν χρεώσει με ένα λογαριασμό να πληρώσω.. οχι πολλά χρήματα.. γύρω στα 100 ευρώ.. αλλα λένε σύμφωνα με τη νομοθεσία τους πρέπει να τα σκάσω και ότι χαρτια τους πήγα δεν τα δέχονται.. Εγώ τους είπα ότι δέν ειμαι μαλακας και δεν θα τα σκάσω.. Εχω κλείσει και το τραπεζικό μου λογαριασμό και εχω και το αεροπορικό μου εισητήριο ήδη να την κάνω.. Εχουν φωτοτυπία το διαβατήριο μου.. Μπορώ να την σκαπουλάρω? Δηλαδή και να με μηνύσουν πάλι θα με ψάχνουν να τα πάρουν γιατί θα φύγω σε άλλο κράτος της Ε.Ε. σε λίγους μήνες.. Εχει κανείς αναλογη εμπειρια? Ακομα και αν καταδικαστω εν ερημην.. μπορουν να μου δεσμεύσουν ακομα και περουσιακα στοιχεία?
jason_rethymno Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Τι εννοείς με το "..και ότι χαρτια τους πήγα δεν τα δέχονται.."?
anticapitalist Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Τι εννοείς με το "..και ότι χαρτια τους πήγα δεν τα δέχονται.."? Υπέγραψα ενα συμβόλαιο α λα κάρτ ας πουμε με μια εταιρία που μου παρέχει κάποιες υπηρεσίες καθε μήνα, το οποιο για να το σπάσω χρειάζεται να περάσει σύμφωνα με τη νομοθεσία τους ένα διάστημα απο τη στιγμή που ζητάς ακύρωση.. Απο τη στιγμή που φεύγω απο το κράτος τους δέν χρειάζομαι πλεόν τις υπηρεσίες τους και έτσι δέν θέλω να τους πληρώνω εξτρά.. Τους πάω χαρτιά ότι όντως φεύγω μονιμα αλλα σαν γύφτουλες και βρυκολακες δέν τα δέχονται..
dermitzos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Υπέγραψα ενα συμβόλαιο α λα κάρτ ας πουμε με μια εταιρία που μου παρέχει κάποιες υπηρεσίες καθε μήνα, το οποιο για να το σπάσω χρειάζεται να περάσει σύμφωνα με τη νομοθεσία τους ένα διάστημα απο τη στιγμή που ζητάς ακύρωση.. Απο τη στιγμή που φεύγω απο το κράτος τους δέν χρειάζομαι πλεόν τις υπηρεσίες τους και έτσι δέν θέλω να τους πληρώνω εξτρά.. Τους πάω χαρτιά ότι όντως φεύγω μονιμα αλλα σαν γύφτουλες και βρυκολακες δέν τα δέχονται.. Δυστυχώς, εφ' όσον υπάρχει συμβόλαιο, πρέπει ή να πληρώσεις ένα προαναφερθέν ποσό για να το σπάσεις, ή το αντίτιμο για τους υπόλοιπους μήνες.
anticapitalist Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δυστυχώς, εφ' όσον υπάρχει συμβόλαιο, πρέπει ή να πληρώσεις ένα προαναφερθέν ποσό για να το σπάσεις, ή το αντίτιμο για τους υπόλοιπους μήνες. χαιρω πολύ.. εγώ αλλο ρωτάω.. Προφανώς αφού έχουν φωτοτυπία το διαβατήριο μου μπορούν να βρούν εύκολα τη διεύθυνση μου στην Ελλάδα.. αντε σου λέω εγώ μου κάνουν μήνυση και με καταδικάζουν ερήμην και βγαίνει απόφαση να τους πληρώσω.. Σιγα μην πληρώνω και δικαστικά έξοδα για υπόθεση των 100 ευρώ.. Απο τη στιγμή που φεύγω πάλι απο την Ελλάδα μόνιμα σε άλλο κράτος και θα πάρουν ΝΑ.. μπορούν να ζητήσουν αποζημίωση πολλαπλάσιο ποσό και καλά ότι τους εξαπάτησα? μπορούν να το χοντρύνουν πιο πολύ? πχ σε μπλοκάρισμα αγοροπωλησίας ακινήτων μου κτλ?.. Λέμε τώρα.. κουβεντα κάνουμε να μαθαίνουμε..
arxaggelos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 βασικά, λοιπόν, η ερώτηση σου δεν είναι αν πρέπει ή όχι να τα πληρώσεις (που πρέπει, εφόσον υπέγραψες συμβόλαιο), αλλά αν μπορείς να την κάνεις με ελαφρά και να μην πλήρωσεις. Nice...
tzizzz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 ο ΑΝΤικαπιταλιστης που υπεγραψε συμβολαιο για μια υπηρεσια και επειδη τουσκασε να φυγει νωριτερα, αποφασισε μονος του να μην τηρησει την συμφωνια του συμβολαιου. Υπαρχει στο συμβολαιο ορος που να αναφερει οτι αμα χρειαστει να φυγεις νωριτερα, δε θα χρειαστει να πληρωσεις για τις υπηρεσιες? αυτη ειναι η λαμογια των δηθεν επαναστατων, με τετοια μυαλα θα φτιαξουμε κοινωνιες, το μυαλο παιρνει στροφες μονο οταν προσπαθουμε να βρουμε τροπους να εξαπατησουμε η να την σκαπουλαρουμε απο καπου.
Cue Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Αυτή την λογική, που φαίνεται από τον τίτλο του θέματος δεν μπορώ να την χωνέψω με τίποτα. Δηλαδή κάποιος με δεδομένο ότι "δεν πληρώνει" και ενώ έχει συμβόλαιο που πρέπει να τηρήσει ρωτάει πως μπορεί να την βγάλει καθαρή? Απορώ. Κάτσε να δεις πως το λένε αυτό...
Ather Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Αναδιάρθρωση; Σιγά μη σου κάνουν τίποτα, αν δεν είσαι εκεί δεν ισχύουν οι νόμοι τους εδώ. Φαντάσου δλδ αν δεν έχεις πάει στρατό στην ελλάδα και είσαι στο εξωτερικό να δικαστείς σε ελληνικά δικαστήρια και να σε εκδόσουν από τη χώρα που έχεις πάει στην ελλάδα.
pappous_soulis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Για να καταλάβεις πόσο λάθος είσαι OP, είναι η πρώτη φορά που γράφει κάτι ο tzizzz και δεν μπορώ να διαφωνήσω.
gtroza Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 πχ σε μπλοκάρισμα αγοροπωλησίας ακινήτων μου κτλ?. άρα capitalist ? pappous_soulis διακρίνω μιά "επαναδιαπραγμάτευση θέσης" ή έτσι μου φαίνεται ? .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.