Προς το περιεχόμενο

Asus X52F-EX513D 15" laptop στα 379€

Orgasmic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν αναφερεσαι σε αυτη την σελιδα τοτε το αναφερει: http://www.notebooksbilliger.de/asus+x52f+ex513d+free+dos+knaller

10-15 Ε για μεταφορικα ειναι αρκετα λεφτα και ανεβαζουν αρκετα το κοστος. Σκεψου οτι το ιδιο μηχανημα στη γερμανικη σελιδα στο τελευταιο λινκ το εχει 329Ε!

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το ξερω. αναφερομουν στο ελληνικό μαγαζί. δεν παραγγελνω στα τυφλά απο Γερμανία, δεν εχω χρόνο για την διαδικασία και αν κάτι τύχει με την εγγύηση του μηχανηματος, θα το παω πισω στο ελληνικό μαγαζί.

(υπο άλλες συνθηκες θα το σκεφτόμουν να παραγγείλω απο εκεί). Εσύ για Γερμανία τελικά προσανατολίζεσαι?

Δημοσ.

Αν ειχα καποιον δικο μου εκει θα το εκανα αλλα δυστυχως οχι. Παρεπιπτοντως το ανεβασαν και 10Ε!!!

Ας ελπίσουμε πως σμπεριέλαβαν και τα μεταφορικά...όπως ανέφερε ο nek4d

Δημοσ.

παραλαβη απο το καταστημα δεν εχει το συγκεκριμένο μαγαζι; ενδιαφέρουσα ευκαιρία φαίνεται... Για 2 τεμάχια κάνανε τίπτοα καλύτερο;

Δημοσ.

Σε συνομιλια που εκανα μαζι τους σημερα, μου ειπαν η αυξηση 10 Ε ειναι λογω προμηθευτη και επισης δε κανουν καμια προσφορα σε μεταφορικα η τιμη για παραγγελια 2 τεμ διοτι η τιμη ειναι πολυ χαμηλη ηδη (πραγμα που δεν ειναι τελειως ακυρο).

Δημοσ.

θελω να κανω και εγω μια ερωτηση με την σειρα μου.πληκτρολογιο δεν θα εχει ελληνικο?και αν δεν εχει θα εχει τουλαχιστον αγγλικο η το φερνουν με γερμανικο?γιατι ειχα παρει λαπτοπ με γερμανικο πληκτρολογιο και δεν παλευοταν

Δημοσ.

Το λαπτοπ απο την εταιρια στην Αθηνα πρεπει να ειναι ελληνικο. Θα σου πω με σιγουρια σε λιγο γιατι θα κανω μια παραγγελια σημερα.

Δημοσ.

το οτι ειναι απο ελληνικη εταιρεια δεν σημαινει αυτοματα πως ειναι και ελληνικης αντιπροσωπειας.μπορει να ειναι παραεισαγωγη.απλα ρωτησα αν ειναι παραεισαγωγη καλο θα ηταν να ειναι αγγλικο.οποιος γνωριζει κατι και ειναι σιγουρος ας απαντησει

Δημοσ.

Ρωτησες το μαγαζι εδω? (για αγγλικο ή γερμανικο πληκτρολογιο?)

θα ξερω παντως "σίγουρα" σε καμια βδομάδα, όταν παραλαβω ...

Δημοσ.

Μενει κανενας Πετρουπολη η ξερει το συγκεκριμενο μαγαζι? Μου ζητησαν προκαταβολη καποα λεφτα και επειδη δε το εχω ξανακουσει το μαγαζι εχω καποια ανησυχια για τα λεφτα. Υ.Γ. Στο τηλ μου ειπαν οτι το πληκτρολογιο θα ειναι στα ελληνικα.

Δημοσ.

Εχει παραλαβει κανεις η εχει κανει παραγγελια κατι αλλο απο αυτη την εταιρια μεχρι τωρα? Γιατι στη σελιδα τους δε βλεπω πουθενα το ΑΦΜ τους και μου φαινεται λιγο περιεργο διοτι ζητανε ολα τα λεφτα προκαταβολικα. Παρακαλω απαντηστε καποιος διοτι πρεπει να παρω καποια αποφαση μεχρι αυριο.

Δημοσ.

Εχει παραλαβει κανεις η εχει κανει παραγγελια κατι αλλο απο αυτη την εταιρια μεχρι τωρα? Γιατι στη σελιδα τους δε βλεπω πουθενα το ΑΦΜ τους και μου φαινεται λιγο περιεργο διοτι ζητανε ολα τα λεφτα προκαταβολικα. Παρακαλω απαντηστε καποιος διοτι πρεπει να παρω καποια αποφαση μεχρι αυριο.

πηγαινε απο το μαγαζι και δες... όλα τα λεφτα προκαταβολη προφανως και δε θα τους τα δωσεις... μεχρι ενα πενηνταρικο, οκ... και αυτό με αποδειξη φυσικα, ε!

Δημοσ.

Μα καλα αν εμενα Αθηνα δε θα ρωτουσα φυσικα. Μενω Σερρες οποτε δυστυχως αυτο δε γινεται. Στο τηλ μου ειπαν οτι επειδη εχουν πολλες παραγγελιες θα ικανοποιησουν αυτες που εχουν προπληρωθει πρωτα και μετα εχει ο Θεος. Υ.Γ. Αρχικα ειχαν ζητησει προκαταβολη 100Ε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...