Προς το περιεχόμενο

Τι νομιζετε οτι μας περιμενει απο την Apple το 2011 ?

lizardkingteo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι μήλο; Ξινόμηλο; Εγώ πάντως περιμένω αχλάδι! Αρκεί να μην είναι δαγκωμένο, και να μην το δώσουν στην κόρη που το έκανε αγόρι, το έβγαλε και Θανάση, σκούπα και φαράσι!

Ειλικρινά φίλε μου τέτοιου είδους απαντήσεις είναι που με κάνουν και λατρεύω αυτό το forum! Να 'σαι καλά και να μας γράφεις και άλλα τέτοια πνευματώδη! Άντε και καλή χρονιά!

Δημοσ.

Κοιταξτε τι εβγαλαν το 2010 , κ φανταστειτε τι μας περιμενει το 11 , ελπιζω οχι μονο upgrades των συσκευων ποθ εχοθμε αλλα κατι καινουργιο . Εχει ακοθσει κανενας φημες ?

Δημοσ.

Ας το παίξω καζαμίας.

iPad 2

iPhone 5 κατά την παράδοση

Mac OSX Lion

Macbook Pro σε σχεδιασμό Air (αν θυμάμαι καλά στην παρουσίαση είχε αναφέρει ότι πάνε προς τα εκεί) με το καινούριο intel chipset

iMac για το οποίο φημολογείτε καινούριο μέγεθος και χαμηλότερη τιμή.

iPod touch και iPod nano επίσης κατά παράδοση

Δημοσ.

Συμφωνω με Cue.

Εντυπωση-σουσουρο ομως πιστευω θα κανουν τα νεα macbook pro και το ipad2.

Α!! Επισης θα δουμε ακομα πιο πολυ apple hating για το 2011!!!!!!!! :D :D

Δημοσ.

Ελπιζω να αλλαχτει καπως ο σχεδιασμος των macbook pro γιατι τον εχει βαρεθει πλεον ο κοσμος..

Πόσο πιο τέλεια ακόμη μπορεί να τα κάνουν;

Δημοσ.

Κανένα iGame console σαν το Ps3! Ή και iTv Τηλεόραση με ΟΛΑ τα καλά της apple μέσα, iPed! Σαν IPad με προτζέκτορα! iPhone Nano! Το iPod nano 6g Απλά τηλέφωνο με δικά του Apps στο apps store! Καμία νέα οικογένεια Mac! Πραγματικό Apple Store στην Ελλάδα!!! Κανένα νέο iPod! Δεν μου έρχονται Αλλα......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...