lizardkingteo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Εχει βγει καμια φημη , κανα leak ? Τι πιστευετε οτι μας περιμενει απο τη μερια τιης apple ?
ixthy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Τι μήλο; Ξινόμηλο; Εγώ πάντως περιμένω αχλάδι! Αρκεί να μην είναι δαγκωμένο, και να μην το δώσουν στην κόρη που το έκανε αγόρι, το έβγαλε και Θανάση, σκούπα και φαράσι! Ειλικρινά φίλε μου τέτοιου είδους απαντήσεις είναι που με κάνουν και λατρεύω αυτό το forum! Να 'σαι καλά και να μας γράφεις και άλλα τέτοια πνευματώδη! Άντε και καλή χρονιά!
lizardkingteo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Κοιταξτε τι εβγαλαν το 2010 , κ φανταστειτε τι μας περιμενει το 11 , ελπιζω οχι μονο upgrades των συσκευων ποθ εχοθμε αλλα κατι καινουργιο . Εχει ακοθσει κανενας φημες ?
spiounos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Να διακόψει τη συνεργασία της με τη systemgraph
Cue Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Ας το παίξω καζαμίας. iPad 2 iPhone 5 κατά την παράδοση Mac OSX Lion Macbook Pro σε σχεδιασμό Air (αν θυμάμαι καλά στην παρουσίαση είχε αναφέρει ότι πάνε προς τα εκεί) με το καινούριο intel chipset iMac για το οποίο φημολογείτε καινούριο μέγεθος και χαμηλότερη τιμή. iPod touch και iPod nano επίσης κατά παράδοση
Whiteyez Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Ας ελπίζουμε να μην δούμε απλά upgrades όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω. Εγώ περιμένω Mac Pro πάντως.
mdr21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Συμφωνω με Cue. Εντυπωση-σουσουρο ομως πιστευω θα κανουν τα νεα macbook pro και το ipad2. Α!! Επισης θα δουμε ακομα πιο πολυ apple hating για το 2011!!!!!!!! :D
Tablet Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Ελπιζω να αλλαχτει καπως ο σχεδιασμος των macbook pro γιατι τον εχει βαρεθει πλεον ο κοσμος..
Whiteyez Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Ελπιζω να αλλαχτει καπως ο σχεδιασμος των macbook pro γιατι τον εχει βαρεθει πλεον ο κοσμος.. Πόσο πιο τέλεια ακόμη μπορεί να τα κάνουν;
Tablet Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μπορουν κι'αλλο σιγουρα.Οχι οτι δεν ειναι ωραια αλλα νομιζ ηρθε η ωρα για κατι αλλο εστω μια προσθηκη
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Θελω επιτελους apple bluetooth stereo in-ear speakers...! Sent from my HTC Desire using Tapatalk
basilis222 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Κανένα iGame console σαν το Ps3! Ή και iTv Τηλεόραση με ΟΛΑ τα καλά της apple μέσα, iPed! Σαν IPad με προτζέκτορα! iPhone Nano! Το iPod nano 6g Απλά τηλέφωνο με δικά του Apps στο apps store! Καμία νέα οικογένεια Mac! Πραγματικό Apple Store στην Ελλάδα!!! Κανένα νέο iPod! Δεν μου έρχονται Αλλα......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.