finch Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Νάτα και τα πρώτα δυσάρεστα νέα για φέτος. Κρίμα πολύ μου άρεσε σαν ηθοποιός. PS έκανα μλκια έγραψα 2001 αντί για 2011. αν το δει κανας mod ας το αλλάξει Cheers
Kasrith Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Και πάνω που αναρωτιόμουν πως και δεν αναφέρθηκε κανείς σαυτό εδώ μέσα... ποστ Κρίμα
Rabican Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 και μολις προχτες ειδα ταινια στην οποια επαιζε (Solomon Kane). και μερικες μερες πριν πεθανει ο leslie nielsen παλι εβλεπα ταινια του. τυχαιο;;; δε νομιζω..
christiana78 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Κρίμα Μου άρεσε πολύ "Στο όνομα του πατρός" και γενικά ήταν απο τους ηθοποιούς που έδιναν διάσταση ακόμα και στον πιο μικρό ρόλο, είχε εκτόπισμα...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Στο καλό...
Sellers Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Γνωστή φυσιογνωμία, αν και ποτέ δεν τον έχω δει σε πρωταγωνιστκό ρόλο. R.I.P
DKNI Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Οοοοοχι Στραβωσα τωρα... ΥΓ. Και πριν κανα 2 βδομαδες εβλεπα το The Town και μεσα στο μηνα ειχε παιξει αργα στην τηλεοραση ο Επιμονος Κηπουρος
oneofthem Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 rip κρίμα, βρετανός ηθοποιός παλιάς σχολής και κοπής που έχουν ιδιαίτερη 'υφή' κι είναι αναντικατάστατοι θα θελα να τον έβλεπα σε περισσότερες σύγχρονες ταινίες και θέλω να δω και άλλους της κλάσσης του σε περισσότερες σύγχρονες ταινίες και περισσότερους ρόλους γιατί σιγά σιγά περνούν τα χρόνια και οι ευκαιρίες και είναι δύσκολο να παίξουν ακόμη και αν ζουν πάντως βλέπω μια τέτοια τάση τελευταία από τις μεγάλες παραγωγές και αυτό είναι καλό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.