Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα εύρεσης συσκευών χωρίς driver

traganeus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα φορμάτ σε ένα λάπτοπ και έβαλα τα 7. Υπάρχουν όμως μερικά driver που λείπουν... Υπάρχει κάποιο καλό πρόγραμμα με το οποίο να βρίσκω τις συσκευές που δεν έχουν driver και να τους κατεβάσω μέσω αυτού?

Δημοσ.

Αφού έχεις laptop τότε ο υπολογιστής σου ειναι τυποποιημένος, οπότε το πρώτο μέρος που θα δεις για drivers ειναι το site του κατασκευαστή του υπολογιστή σου. Αν έχεις πολύ παλιό laptop και δεν έχει drivers για 7 ψάχνεις με βάση τα μέρη του υπολογιστή σου.

Πρόγραμμα σαν αυτό που ρωτάς υπάρχει και ειναι το Driver Genius αλλά να το χρησιμοποιήσεις σαν έσχατη λύση.

Δημοσ.

Εγκυκλοπαιδική ερώτηση: Γιατί σαν έσχατη λύση isay;

Γιατί είμαι της άποψης ότι αμα θες να γίνει κάτι σωστά, σηκώνεις τα μανίκια και το κάνεις μόνος σου και ΔΕΝ βάζεις κάποιον να το κάνει για σένα.

Προϋπόθεση στο παραπάνω ειναι να πιάνουν τα χέρια σου.

Έχω χρησιμοποιήσει το driver genius ... αλλά σε μηχανήματα άλλων. :lol: :lol:

Δημοσ.

Έχω χρησιμοποιήσει το driver genius ... αλλά σε μηχανήματα άλλων. :lol: :lol:

:lol: :lol:

Κι εγώ της ίδιας άποψης είμαι αλλά σκέφτηκα μήπως υπήρχε και άλλος λόγος. :-D

Δημοσ.

Γενικά το pc δουλεύει μια χαρά, απλά επειδή είδα στην διαχείριση συσκευών 3-4 συσκευές έχουν πρόβλημα, θέλω να τις βρώ με έναν εύκολο τρόπο. Θα δοκιμάσω αυτό το πρόγραμμα και θα δώ.

Δημοσ.

Το καλύτερο πρόγραμμα κατά την γνώμη μου αλλά όχι δωρεάν είναι το Everest

Με αυτό μπορείς αμέσως να βρεις όλα τα στοιχεία για το hardware του υπολογιστή και να ψάξεις μετά για τους σωστούς drivers.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...