traganeus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Έκανα φορμάτ σε ένα λάπτοπ και έβαλα τα 7. Υπάρχουν όμως μερικά driver που λείπουν... Υπάρχει κάποιο καλό πρόγραμμα με το οποίο να βρίσκω τις συσκευές που δεν έχουν driver και να τους κατεβάσω μέσω αυτού?
isay Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Αφού έχεις laptop τότε ο υπολογιστής σου ειναι τυποποιημένος, οπότε το πρώτο μέρος που θα δεις για drivers ειναι το site του κατασκευαστή του υπολογιστή σου. Αν έχεις πολύ παλιό laptop και δεν έχει drivers για 7 ψάχνεις με βάση τα μέρη του υπολογιστή σου. Πρόγραμμα σαν αυτό που ρωτάς υπάρχει και ειναι το Driver Genius αλλά να το χρησιμοποιήσεις σαν έσχατη λύση.
lexmark Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Εγκυκλοπαιδική ερώτηση: Γιατί σαν έσχατη λύση isay;
isay Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Εγκυκλοπαιδική ερώτηση: Γιατί σαν έσχατη λύση isay; Γιατί είμαι της άποψης ότι αμα θες να γίνει κάτι σωστά, σηκώνεις τα μανίκια και το κάνεις μόνος σου και ΔΕΝ βάζεις κάποιον να το κάνει για σένα. Προϋπόθεση στο παραπάνω ειναι να πιάνουν τα χέρια σου. Έχω χρησιμοποιήσει το driver genius ... αλλά σε μηχανήματα άλλων. :lol:
lexmark Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Έχω χρησιμοποιήσει το driver genius ... αλλά σε μηχανήματα άλλων. :lol: :lol: Κι εγώ της ίδιας άποψης είμαι αλλά σκέφτηκα μήπως υπήρχε και άλλος λόγος.
traganeus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Γενικά το pc δουλεύει μια χαρά, απλά επειδή είδα στην διαχείριση συσκευών 3-4 συσκευές έχουν πρόβλημα, θέλω να τις βρώ με έναν εύκολο τρόπο. Θα δοκιμάσω αυτό το πρόγραμμα και θα δώ.
papahlamidas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Το καλύτερο πρόγραμμα κατά την γνώμη μου αλλά όχι δωρεάν είναι το Everest Με αυτό μπορείς αμέσως να βρεις όλα τα στοιχεία για το hardware του υπολογιστή και να ψάξεις μετά για τους σωστούς drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.