dark knight Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέχρι χθες είμουν ενας περήφανος ιδιοκτήτης ενός iPod Touch 4Gen. Σήμερα αν και συνεχίζω να έχω το iPod μου δεν είμαι και τόσο περήφανος μιας και άρχισαν τα προβλήματα... Αν και μέχρι το πρωί δούλευε απίθανα, την υπόλοιπη ημέρα δεν μπορούσε να συνδεθεί στο ίντερνετ... Συνδέεται κανονικά με το ρούτερ μου μέσω WIFI, αλλά δεν μπαίνει ίντερνετ :/ Μου βγάζει μηνύματα ότι δεν είμαι συνδεδεμένος με το διαδίκτυο, ενώ τα 2 λάπτοπ και τα 2 κινητά τηλέφωνα που είναι συνδεδεμένα ασύρματα με το ρούτερ δουλεύουν κανονικά. Δοκίμασα restart και στο ρούτερ και στο iPod. Μπορείτε να με βοηθήσετε?
basilis222 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Βάλτο στο PC σου και Πατα να του κανείς Restore (Αφού του κανείς Backup).αν είναι JB καλύτερα να μην το ξανακάνεις σε αυτήν την έκδοση.
dark knight Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μόλις τελείωσα το restore. Το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει :/ Καμία άλλη ιδέα?! (Δεν έχω πειράξει το λογισμικό του, 'η πιο απλά δεν έχω κάνει jb)Ψάχνοντας στο google, βρήκα πολλά άτομα με το ίδιο πρόβλημα, όμως κανέναν να γνωρίζει τη λύση... basilis22 ευχαριστώ για τη προσπάθεια
basilis222 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Πήγενε στον δρόμο και Ψάξε κανένα ξεκλείδοτο δύκτιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.