superboy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι σε πολλούς σταθμούς κάθε λίγο βάζει τραγούδια κομματάκια(Από αυτά που παίζουν συνήθως) και στο τέλος λέει X Radio,Ο καλύτερος σταθμός της πόλης..Θέλω να μάθω πως 1)μπορώ να κόβω από τραγούδια κομμάτια ώστε να κόψω από 5-6 και να τα κάνω σαν 1 και στο τέλος να λέει ξέρω γω Insomnia Radio,Ο καλύτερος σταθμός της πόλης αλλά όχι με δική μου φωνή,με ένα πρόγραμμα να την αλλάξω,να την κάνω όπως θέλω!
fm344 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι σε πολλούς σταθμούς κάθε λίγο βάζει τραγούδια κομματάκια(Από αυτά που παίζουν συνήθως) και στο τέλος λέει X Radio,Ο καλύτερος σταθμός της πόλης..Θέλω να μάθω πως 1)μπορώ να κόβω από τραγούδια κομμάτια ώστε να κόψω από 5-6 και να τα κάνω σαν 1 και στο τέλος να λέει ξέρω γω Insomnia Radio,Ο καλύτερος σταθμός της πόλης αλλά όχι με δική μου φωνή,με ένα πρόγραμμα να την αλλάξω,να την κάνω όπως θέλω! ........... καλησπερα. μπορεις να κατεβασεις απο το google,προγραμμα επεξεργασιας ηχου. η μιξης ηχου,οπου μπορεις να κοψεις και να εννοσεις οπου θεσ και οπως θες εσυ το τραγουδι. εγω χρεισιμοποιω το music cut.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.