airmark Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Εσυ δεν αισθανεσαι ΝΤΡΟΠΗ οταν λες στου γνωστους σου οτι το σουπερ, ντουπερ, πανακριβο κινητο σου, η ναυαρχιδα της HTC το Desire HD εχει μεγεθος οθονης, 4,3" και αναλυση 800Χ480. Ενω το iPhone4 εχει σε 3,5" αναλυση 960Χ640. Γιατι να εντυπωσιαστω απο το μεγεθος της οθονης και οχι απο την αναλυση; Ας πουνε καλυτερα οτι δεν ξερουν, δεν μπορουν, δεν θελουν να φτιαξουν κατι αντιστοιχο, μην λεμε ομως οτι ειναι και κορυφη. Δυστηχως η Apple ειναι ακομη ΠΟΛΥ μπροστα. Και λεω δυστηχως γιατι δεν μου ειναι καθολου αρεστη η συγκεκριμενη εταιρια με την πολιτικη της. Εγω εχω παρει το Wildfire, καμια σχεση με αυτα που λεμε εδω, πιξελιαζει του κερατα, τοσα ειχα, τοσα εδωσα, δεν θα παρω κινητο-δανειο για να αγορασω το καλυτερο. Οταν μιλαμε για το καλυτερο να εχουμε το κουραγιο (η καλυτερα κατι αλλο) να λεμε ποιο ειναι το καλυτερο. Ντροπή? ΧΑΧΑΧΑ... Πλάκα κάνεις; Από πού κι ως πού ντροπή; Εγώ το σχεδίασα το κινητό ή είναι επέκταση της προσωπικότητάς μου και το κάθε του μειονέκτημα αντανακλά σε μένα; ένας απλός χρήστης-καταναλωτής είμαι, αυτό προτίμησα από όλες τις διαθέσιμες επιλογές, αυτό πήρα. Αν βγει κάτι καλύτερο/προτιμότερο, μπορεί να το αλλάξω, δεν το παντρεύτηκα κιόλας. Και σίγουρα δεν το χρησιμοποιώ για να υπερηφανευτώ, καθώς δεν ειναι τίποτα παραπάνω από ένα απλό εργαλείο/gadget το οποίο απλά αγόρασα, αν ήμουν εγώ ο σχεδιαστής του/brand manager, τότε θα ήταν άλλη ιστορία και θα το έπαιρνα προσωπικά. Παρακάμπτοντας τον όρο ντροπή, αν αισθάνομαι άσχημα για κάτι στο συγκεκριμένο κινητό, αυτό ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι η οθόνη, από την οποία επαναλαμβάνω είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, δεν βλέπω πίξελ καθόλου με γυμνό μάτι και είναι απόλαυση για web surfing, ebook reading, games κλπ. Αυτό που με χαλάει στο κινητό είναι η μπαταρία, που είναι τραγικά ανεπαρκής, με το ζόρι κρατάει μια μέρα. Και δεν αισθάνομαι ντροπή γι αυτό, αισθάνομαι απογοήτευση και θυμό προς τους σχεδιαστές του κινητού. Ντροπή θα αισθανόμουν αν ήμουν fanboy και έλεγα με πάθος: "σιγά μωρέ, δε μπορείς να το φορτίζεις κάθε βράδυ; και στην τελική πάρε μια δεύτερη μπαταρία και κράτα τη μαζί σου για ώρα ανάγκης!". Ε όχι, το αντίθετο, βρίζω την ηλιθιότητα αυτών που δε φρόντισαν να βάλουν μπαταρία διπλάσιας χωρητικότητας (τουλάχιστον) για να μπορείς να χαρείς το κινητό όπως του αξίζει. Rant over.
kirileman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Άκυρη η αναφορά στο wildfire και ναι το 960x680 είναι καλύτερο αλλά το 800x480 είναι ικανοποιητικότατο, μην υπερβάλουμε τώρα. Και οι σημερινοί επεξεργαστές ικανοποιητικότατοι είναι. Αυτό που με χαλάει στο κινητό είναι η μπαταρία, που είναι τραγικά ανεπαρκής, με το ζόρι κρατάει μια μέρα. Και δεν αισθάνομαι ντροπή γι αυτό, αισθάνομαι απογοήτευση και θυμό προς τους σχεδιαστές του κινητού. Ντροπή θα αισθανόμουν αν ήμουν fanboy και έλεγα με πάθος: "σιγά μωρέ, δε μπορείς να το φορτίζεις κάθε βράδυ; και στην τελική πάρε μια δεύτερη μπαταρία και κράτα τη μαζί σου για ώρα ανάγκης!". Ε όχι, το αντίθετο, βρίζω την ηλιθιότητα αυτών που δε φρόντισαν να βάλουν μπαταρία διπλάσιας χωρητικότητας (τουλάχιστον) για να μπορείς να χαρείς το κινητό όπως του αξίζει. Rant over. +1 Είπαμε, μπαταρία θέλουμε όχι MHz. Και αν οι νέοι επεξεργαστές είναι λιγότεροι ενεργοβόροι, καλώς να έρθουν.
Nomedor Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Εχθρός του καλού βέβαια είναι το καλύτερο, το nova display από την lg το είδες; Τώρα με τους arm επεξεργαστές η nvidia έχει σκοπό να κάνει εξαιρετικά επιθετική πολιτική για τα επόμενα χρόνια! Θα τρίβουμε τα μάτι μας κάθε χρόνο!
REDODIN7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Εχθρός του καλού βέβαια είναι το καλύτερο, το nova display από την lg το είδες; Όλοι το έχουν ρίξει πλέον στης οθόνες εκτός από Nova και η Sony έβγαλε οθόνη για κινητά και η Samsung ετοιμάζει ακόμα καλύτερες Super AMOLED Παντος απο οσα εχω δει μεχρι τωρα το καλύτερο είναι το ATRIX 4G μακράν !!!!!!
Nomedor Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Τρομερό αλλά δεν νομίζω να έρθει Ελλάδα. Άντε να δούμε και τον κεραυνό αλλά και την ανάλογη πρόταση της samsung. Θα είναι δύσκολη η επιλογή κινητού το 2011! Αλλά από την άλλη για τους περισσότερους από μας όπως το βλέπω δεν θα είναι γιατί μας βλέπω να γυρνάμε στο παλιό καλό 3310
mihalakis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 συντόμως έρχονται και οι super amoled plus....
orck Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Τρομερό αλλά δεν νομίζω να έρθει Ελλάδα. Άντε να δούμε και τον κεραυνό αλλά και την ανάλογη πρόταση της samsung. Θα είναι δύσκολη η επιλογή κινητού το 2011! Αλλά από την άλλη για τους περισσότερους από μας όπως το βλέπω δεν θα είναι γιατί μας βλέπω να γυρνάμε στο παλιό καλό 3310 Ειδες που ερχεσαι στα λογια μου που αναφερω το wildfire παραπανω, ωραια και καλα ολα αυτα, αλλα εαν δεν... τοτε καλο ειναι και το απλο.
Nomedor Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Άνθρακες ο θησαυρός τελικά... http://www.youtube.com/watch?v=1700JYgFPLU&feature=player_embedded
mdr21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Πλεον στην παραλια κανεις δεν θα ξεμενει απο ρακετα! :D
REDODIN7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Ειδες που ερχεσαι στα λογια μου που αναφερω το wildfire παραπανω, ωραια και καλα ολα αυτα, αλλα εαν δεν... τοτε καλο ειναι και το απλο. Πετάμενα λεφτά , καλύτερα να έπαιρνες LG Optimus . Βέβαια πλέον το best value for money είναι το ΖΤΕ BLADE
euklidis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Πετάμενα λεφτά , καλύτερα να έπαιρνες LG Optimus . Βέβαια πλέον το best value for money είναι το ΖΤΕ BLADE Εξαρταται απο το τι θες να κανεις με το κινητο, αν θες παιχνιδια τοτε το blade δεν τα παιζει, αν θες βαρια apps, 720p video recording κτλ παλι το blade σκαλωνει...
orck Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Τι κινηταρα πηγαν και φτιαξαν; Αυτο το βιντεο δειχνει εξαιρετικα καλα αυτα που λεω παραπανω. Το μεγεθος της οθονης δεν προσφερει τιποτα, η αναλυση προσφερει πολλα.
REDODIN7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Εξαρταται απο το τι θες να κανεις με το κινητο, αν θες παιχνιδια τοτε το blade δεν τα παιζει, αν θες βαρια apps, 720p video recording κτλ παλι το blade σκαλωνει... Οκ αλλά για απλούς χρήστες που κάνουν μια πρώτη επαφή με το Android το ΖΤΕ Blade είναι τέλειο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα