Nomedor Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Εμείς μόνο θα τα κοιτάμε στης βιτρίνες Λογικά γύρο στα 500-600 ευρώ Μπα μην το λες, θα μπορούμε να τα βλέπουμε και σε 360view από flaskακια στο internet
raider Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Ωραιο κινητο ρε γμτ αλλα δεν το βλεπω να ερχεται προς τα εδω... Τωρα σχετικα με τον επεξεργαστη, αν ο 2πυρηνος καιει τα ιδια με τον μονοπυρινο τοτε σαφως και ειναι καλυτερα ο 2πυρηνος γιατι δεν δουλευει ολη την ωρα σε full loade με αποτελεσμα να μην καιει τοση μπαταρια. Τωρα για την οθονη τι να πω; Μια χαρα ειναι οι 4.3 και σιγουρα πολυ καλυτερη και πιο ανετη απο την 3.5 του iphone. Στο δικο μου το desire δεν θα με χαλαγε η μεγαλυτερη οθονη παντως και ανετα μπαινει στην τσεπη ενα κινητο με 4.3 ιντσες. Βεβαια αν το iphone 4s η το iphone 5 ή οπως αλλιως λεγεται ερθει με 4.5 ιντσες οθονη την ανοιξη, τοτε θα ακουμε απο τα ιδια ατομα να λενε ποσο κορυφαια εμπειρια ειναι η μεγαλυτερη οθονη και οτι η apple επανευηρε την οθονη στα κινητα... ωραιος!
PaNtErAz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 ZTE BLADE value for money σιγά μην δώσω 500-700 ευρώ για κινητό!Καλύτερα να τα φάω σουβλάκια. Έτσι!!!!
kirileman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Ωραιο κινητο ρε γμτ αλλα δεν το βλεπω να ερχεται προς τα εδω... Τωρα σχετικα με τον επεξεργαστη, αν ο 2πυρηνος καιει τα ιδια με τον μονοπυρινο τοτε σαφως και ειναι καλυτερα ο 2πυρηνος γιατι δεν δουλευει ολη την ωρα σε full loade με αποτελεσμα να μην καιει τοση μπαταρια. Τωρα για την οθονη τι να πω; Μια χαρα ειναι οι 4.3 και σιγουρα πολυ καλυτερη και πιο ανετη απο την 3.5 του iphone. Στο δικο μου το desire δεν θα με χαλαγε η μεγαλυτερη οθονη παντως και ανετα μπαινει στην τσεπη ενα κινητο με 4.3 ιντσες. Βεβαια αν το iphone 4s η το iphone 5 ή οπως αλλιως λεγεται ερθει με 4.5 ιντσες οθονη την ανοιξη, τοτε θα ακουμε απο τα ιδια ατομα να λενε ποσο κορυφαια εμπειρια ειναι η μεγαλυτερη οθονη και οτι η apple επανευηρε την οθονη στα κινητα... Ωραίο flame... HD2: 4.3 ίντσες οθόνη, δεν φτάνει ο αντίχειρας πάνω δεξιά για να πατήσεις το Χ όταν κρατάς τη συσκευή από χαμηλά, φυσιολογικά, δηλαδή, για να μπορείς να πατάς τα πλήκτρα χειρισμού και να μετακινείσαι στα tabs. Desire HD: 4.3 ίντσες οθόνη, ομοίως με το χέρι χαμηλά δε φτάνει ο αντίχειρας για να τραβήξεις κάτω τη notification bar. Και στις δυο περιπτώσεις για να τα χειριστείς με το ένα χέρι πρέπει να αλλάζεις συνεχώς το κράτημά σου. Η οθόνη μπορεί να είναι απολαυστική για σερφάρισμα, μπορεί ακόμα και να χωράει σε τσέπη (εδώ χωράνε μεγαλύτερα πορτοφόλια, ίσως όχι σε στενό τζιν) αλλά είναι αδύνατον να δουλευτεί με το ένα χέρι, χρειάζεται να το κρατάς με το αριστερό και να δίνεις εντολές με τον δείκτη του δεξιού χεριού. Όσοι τα έχουν δουλέψει μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Συνεπώς, η ιδανική οθόνη είναι αυτή που οριακά θα σου επιτρέπει να φτάσεις και τις πάνω άκρες με τον αντίχειρα χωρίς να αλλάζεις κράτημα, νομίζω γύρω στις 3.8 - 4 ίντσες πρέπει να είναι καλά για ένα μέσο χέρι. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2011 από kirileman
REDODIN7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 και η μπαταρια θα ειναι το αλλο ζευγαρι παντοφλας? Πάντα πρέπει να κάνουμε κάποιες θυσίες Δυστυχώς τα καλά κινητά δεν έρχονται εδώ http://www.youtube.com/watch?v=wl9U9j9juFQ
mihalakis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 δεν καταλαβαινω που υπαρχει το προβλημα. Οποιος θελει διπυρηνο, ας παρει διπυρηνο. Οποιος θελει κουμπια να παρει με κουμπακια. Οποιος θελει ανθεκτικο με δυνατη μπαταρια, ας παρει το αντιστοιχο. Γιατι να κατακρινουμε μια τετοια συσκευη που αυτη τη στιγμη δειχνει τις εξελιξεις στον τομεα της κινητης τηλεφωνιας; Οσοι κατακρινουν τωρα, ελεγαν τα ιδια για τους υπολογιστες οταν αρχισαν να αυξανονται οι πυρηνες, να μεγαλωνουν οι οθονες και οι αναλυσεις κατακρινοντας την εξελιξη μενοντας σε εναν ταπεινο 386; Μπορεί, αλλα η τεχνολογια προχωρα και μας δινει νεες δυνατοτητες. Με τη λογικη της ισοπεδωσης θα ημασταν στασιμοι και οσοι γραφουν πισω απο το πληκτρολογιο τους θα εστελναν σηματα καπνου. Κανενας δεν υποχρεωνει τον αλλο να παρει κινητο με 2 πυρηνες, ή 4,3 ιντσες οθονη. Ο καθενας ψωνιζει αναλογα με τις αναγκες του, τα θελω του, και την τσέπη του. Στο θεμα της συσκευης πιστευω οτι οντως οι 4.3 ιντσες ειναι καπως πολλες για κινητο, συμφωνω οτι πλεον στα touch εχει χαθει ως ενα βαθμο η ευκολια χρησης (πχ θελεις 2 χερια για να δουλεψεις το τηλεφωνο), καλυτερα θα ηταν αντι για 4.3 ιντσες να ειχαμε λιγο καλυτερη αναλυση ή οθονη καλυτερης τεχνολογιας (βλεπε s-amoled, retina) και αναμενω να δω τι θα γινεται στο θεμα της μπαταριας γιατι η htc δεν τα παει και τοσο καλα στο συγκεκριμενο τομέα. Λογικα εδω παμε για gingerbread απευθειας;
orck Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μηπως εχει ανακοινωθει αναλυση οθονης; Γιατι οι διαστασεις τις δεν μου λενε τιποτα. Η αναλυση ειναι ολα τα λεφτα.
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δυστυχώς τα καλά κινητά δεν έρχονται εδώ η htc βγάζει σχεδόν πάντα 2 εκδόσεις για τις συσκευές τις... έστω και μερικούς μήνες μετά
airmark Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Ωραίο flame... HD2: 4.3 ίντσες οθόνη, δεν φτάνει ο αντίχειρας πάνω δεξιά για να πατήσεις το Χ όταν κρατάς τη συσκευή από χαμηλά, φυσιολογικά, δηλαδή, για να μπορείς να πατάς τα πλήκτρα χειρισμού και να μετακινείσαι στα tabs. Desire HD: 4.3 ίντσες οθόνη, ομοίως με το χέρι χαμηλά δε φτάνει ο αντίχειρας για να τραβήξεις κάτω τη notification bar. Και στις δυο περιπτώσεις για να τα χειριστείς με το ένα χέρι πρέπει να αλλάζεις συνεχώς το κράτημά σου. Η οθόνη μπορεί να είναι απολαυστική για σερφάρισμα, μπορεί ακόμα και να χωράει σε τσέπη (εδώ χωράνε μεγαλύτερα πορτοφόλια, ίσως όχι σε στενό τζιν) αλλά είναι αδύνατον να δουλευτεί με το ένα χέρι, χρειάζεται να το κρατάς με το αριστερό και να δίνεις εντολές με τον δείκτη του δεξιού χεριού. Όσοι τα έχουν δουλέψει μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Συνεπώς, η ιδανική οθόνη είναι αυτή που οριακά θα σου επιτρέπει να φτάσεις και τις πάνω άκρες με τον αντίχειρα χωρίς να αλλάζεις κράτημα, νομίζω γύρω στις 3.8 - 4 ίντσες πρέπει να είναι καλά για ένα μέσο χέρι. Λοιπόν, επειδή το έχω το Desire HD, οφείλω να παρέμβω να πω ότι δεν ισχύει αυτό. Μια χαρά φτάνει ο αντίχειρας να τραβήξεις τη notification bar, και αν και μεγάλο σε μέγεθος, δουλεύεται με το ένα χέρι. Όχι όσο άνετα ένα μικρότερο κινητό, αλλά δουλεύεται. Αρκετές φορές το έχω βγάλει από την τσέπη, έχω ανοίξει την οθόνη, διαβάσει μήνυμα, και το έχω απαντήσει με το ένα χέρι. Φυσικά όχι τόσο εύκολα όσο το προηγούμενο κινητό μου (NOKIA E71) αλλά γίνεται. Συμφωνώ ότι το μέγεθος είναι μεγάλο αλλά τα πλεονεκτήματα που αυτό φέρνει υπερκαλύπτουν τα μειονεκτήματα. Ακόμα και το κουβάλημα στην τσέπη δεν είναι πρόβλημα, παρόλο που του έχω και θήκη που μεγαλώνει κι άλλο το μέγεθός του. Στην τελική και λίγο ογκώδες να είναι φοβάσαι μήπως παρεξηγηθείς; (του στυλ: "Το Desire HD είναι αυτό στην τσέπη σου ή απλά χάρηκες που με είδες;" )
airmark Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μηπως εχει ανακοινωθει αναλυση οθονης; Γιατι οι διαστασεις τις δεν μου λενε τιποτα. Η αναλυση ειναι ολα τα λεφτα. Ναι, ε; Δηλαδή εσένα πιξελιάζει πολύ η οθόνη με 800Χ480 ανάλυση; Γιατί εγώ προσωπικά δεν έχω αισθανθεί την ανάγκη για μεγαλύτερη ανάλυση σε 4.3 ίντσες. Εννοείται ότι δε θα με χάλαγε αλλά δε θα μπορούσα εύκολα να δω τη διαφορά. Άσχετο λίγο, αλλά θυμάμαι όταν πρωτοβγήκε το iphone4 και μου το έδειχνε ένας και για να μου δείξει τη νέα τεχνολογία ρετινα στην οθόνη έκανε ζουμ-ιν (ναι, ΙΝ) σε μια σελίδα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Άσχετο λίγο, αλλά θυμάμαι όταν πρωτοβγήκε το iphone4 και μου το έδειχνε ένας και για να μου δείξει τη νέα τεχνολογία ρετινα στην οθόνη έκανε ζουμ-ιν (ναι, ΙΝ) σε μια σελίδα. το "Retina" δεν είναι τεχνολογία αλλά trademark, ουσιαστικά είναι οθόνη με IPS Panel που έχει μεγάλη ανάλυση...
mihalakis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 η οθονη δεν πιξελιάζει αισθητα με αυτην την ανάλυση, αλλά οταν εχεις κινητα στις 3.2 ιντσες με τετοια αναλυση, ή το γιωτομηλο που στις 3.7 εχει εδω και καποιους μηνες μεγαλυτερη αναλυση, καλο θα ηταν να γινει ενα βηματακι παραπερα. Εγω πιξελ βλεπω στις 4 ιντσες με αυτην την αναλυση και οταν συγκρινω την οθονη μου με το γιωτομηλο βλεπω τη διαφορα (ασχετα που σαν αποδοση η ρετινα δε με εντυπωσιαζει σε σχεση με την s-amoled)οποτε υποθετω οτι στις 4.3 θα υπαρχει πιο εντονο το φαινομενο. Κοινως θα προτιμουσα λιγο καλυτερη αναλυση παρα μεγαλυτερο μεγεθος, ή ακομα καλυτερα και τα 2
D.Luffy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 η οθονη δεν πιξελιάζει αισθητα με αυτην την ανάλυση, αλλά οταν εχεις κινητα στις 3.2 ιντσες με τετοια αναλυση, ή το γιωτομηλο που στις 3.7 εχει εδω και καποιους μηνες μεγαλυτερη αναλυση, καλο θα ηταν να γινει ενα βηματακι παραπερα. Εγω πιξελ βλεπω στις 4 ιντσες με αυτην την αναλυση και οταν συγκρινω την οθονη μου με το γιωτομηλο βλεπω τη διαφορα (ασχετα που σαν αποδοση η ρετινα δε με εντυπωσιαζει σε σχεση με την s-amoled)οποτε υποθετω οτι στις 4.3 θα υπαρχει πιο εντονο το φαινομενο. Κοινως θα προτιμουσα λιγο καλυτερη αναλυση παρα μεγαλυτερο μεγεθος, ή ακομα καλυτερα και τα 2 Το 'γιωτόμηλο' έχει 3.5 ίντσες οθόνη. Όχι 3.7.
orck Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Ναι, ε; Δηλαδή εσένα πιξελιάζει πολύ η οθόνη με 800Χ480 ανάλυση; Γιατί εγώ προσωπικά δεν έχω αισθανθεί την ανάγκη για μεγαλύτερη ανάλυση σε 4.3 ίντσες. Εννοείται ότι δε θα με χάλαγε αλλά δε θα μπορούσα εύκολα να δω τη διαφορά. Άσχετο λίγο, αλλά θυμάμαι όταν πρωτοβγήκε το iphone4 και μου το έδειχνε ένας και για να μου δείξει τη νέα τεχνολογία ρετινα στην οθόνη έκανε ζουμ-ιν (ναι, ΙΝ) σε μια σελίδα. Εσυ δεν αισθανεσαι ΝΤΡΟΠΗ οταν λες στου γνωστους σου οτι το σουπερ, ντουπερ, πανακριβο κινητο σου, η ναυαρχιδα της HTC το Desire HD εχει μεγεθος οθονης, 4,3" και αναλυση 800Χ480. Ενω το iPhone4 εχει σε 3,5" αναλυση 960Χ640. Γιατι να εντυπωσιαστω απο το μεγεθος της οθονης και οχι απο την αναλυση; Ας πουνε καλυτερα οτι δεν ξερουν, δεν μπορουν, δεν θελουν να φτιαξουν κατι αντιστοιχο, μην λεμε ομως οτι ειναι και κορυφη. Δυστηχως η Apple ειναι ακομη ΠΟΛΥ μπροστα. Και λεω δυστηχως γιατι δεν μου ειναι καθολου αρεστη η συγκεκριμενη εταιρια με την πολιτικη της. Εγω εχω παρει το Wildfire, καμια σχεση με αυτα που λεμε εδω, πιξελιαζει του κερατα, τοσα ειχα, τοσα εδωσα, δεν θα παρω κινητο-δανειο για να αγορασω το καλυτερο. Οταν μιλαμε για το καλυτερο να εχουμε το κουραγιο (η καλυτερα κατι αλλο) να λεμε ποιο ειναι το καλυτερο.
Nomedor Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Άκυρη η αναφορά στο wildfire και ναι το 960x680 είναι καλύτερο αλλά το 800x480 είναι ικανοποιητικότατο, μην υπερβάλουμε τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα