pandelakos77 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 χαιρετω ολο το forum.χρονια πολλα σε ολους,με υγεια,χαρα,και καλες αγορες για το 2011!!!!!οτι επιθυμειτε να το αποκτησετε!!!!!1καπως ετσι και εγω απεκτησα την εν λογω τηλεοραση(sharp aquos lc-32fb510e),αντικαταστωντας μια παλια.ειπα να συδυασω καινουργια τεχνολογια,και ψηφιακο σημα ,ωστε να αποφυγω να αγορασω καποιον αποδοικωποιητη.δεν εψαξα πολλες τηλεορασεις στις 32 ιντσες λογω προβλημα χωρου,καθως ολες σχεδον βγαινουν σε πλατος 79,5 εκατοστα,ενω η συγκεκριμενη μετα βιας εφτανε τα 76 ,οποτε και χωρουσε στο επιπλο μου.η αληθεια ειναι οτι σεν ασχολουμαι και πολυ με τηλεορασεις.απλα ηταν η μονη δυνατη επιλογη αγορας που ειχα λογου χωρου.το θεμα μου ειναι τωρα το εξης.ενω η τιβι εχει πολυ καλη εικονα,και εχει παιξει ολους τους τυπους αρχειων (απο wd media player live),ακομα και των πιο δυνατων(mkv),χωρις κανενα απολυτως κολημα,καρε η οτιδηποτε,παρατηρω μια αδυναμια του δεκτη της να πιασει τα καναλια της digea.(mega,ant1 κ.τ.λ.).μενω ακριβως στο κεντρο της θεσσαλονικης οπου το σημα ειναι καμπανα,και δεν χρειαζονταν ουτε καν ενισχυτης στα αναλογικα καναλια.τωρα ακομα και με ενισχυτη που εβαλα,φτανω σε σημειο να χανω στιγμιαια τα καναλια της digea ,να μην εχω σημα καθολου δηαλδη για ενα δευτερολεπτο,οπου κατανταει σπαστικο γιατι επαναλαμβανεται συνεχεια.στις πληροφοριες του καθε καναλιου,μετα βιας το σημα γεμιζει 3 κουτακια το πολυ(με φουλ το 10).υπαρχει καποιο firmware διαφορετικο για την εν λογω τηλεοραση?μπορω να κανω κανενα update?αν υπαρχει καποια λυση ρε παιδια πειτε κατι γιατι θα την......σπασω!!!!!!!!!και την καλοπληρωσα κιολας!!!!!και εννοειται οτι δεν θελω να βαλω εξωτερικο δεκτη παλι!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.