dim90ster Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Το γρήγορο έκανα και δε βρήκε κάτι, εδώ και 25 λέπτά περίπου έχω βάλει και κάνει full scan... Μέχρι στιγμής δε μου έχει βρει κάτι, τώρα πόση ώρα θα κάνει...
vasilisga Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 αμα εχεις παρατηρησει μειωση μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι, περα απο θεμα drivers δεν πρεπει να ειναι ουτε ιοοι ουτε αλλο θεμα hardware εχει να κανει με το συγκερκιεμνο παιχνιδι προφανως το οποιο ομως δεν μπορω να καταλαβω...
dim90ster Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Τελείωσε και το full scan, δεν βρήκε κάτι... Δε με ανησυχεί και ιδιαίτερα το θέμα απλά μου έκανε εντύπωση τότε έπαιζε καλά και τώρα όχι... Πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα με άλλα παιχνίδια, εντάξει όταν βγαίνουν και κάτι καινούργια και στο μέλλον πιστεύω θα πρέπει να κάνουμε και καμιά υποχώρηση στα γραφικά, είπαμε, απλά μήπως συμβαίνει κάτι με την κάρτα γραφικών, μήπως δηλαδή έχει παρατηρήσει κα κάποιος άλλος με την ίδια κάρτα κάτι αντίστοιχο....
LouCi4er Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Ειχες κανει καθολου oc στην καρτα ή στον επεξεργαστη?Για ποιο παιχνιδι μιλαμε?
dim90ster Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Το παιχνίδι είναι the sabotuer και δεν έχω κάνει oc σε κανένα από τα δύο...
overpower Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 παιδια σχετικα με αυτην την καρτα γραφικων ειναι καλη?
dim90ster Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Φίλε μου η κάρτα είναι πάρα πολύ καλή σηκώνει παιχνίδια μεγάλων απαιτήσεων με αρκετή άνεση θα έλεγα...(πέραν αυτού του μικρού προβλήματος) Τώρα από την άλλη βγαίνουν και καινούργιες κάρτες (για την ati πάντα μιλάω) εξίσου καλές και καλύτερες θα έλεγα....
overpower Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 οκ απλως αυτα τα χρηματα εχω και ηθελα να την ανανεωσω.οκ ευχαριστω για την απαντιση
LouCi4er Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Το παιχνίδι είναι the sabotuer και δεν έχω κάνει oc σε κανένα από τα δύο... Ναι το ξερω,νωρις θυμηθηκα αλλα τεσπα.Λοιπον φιλε να εχει πεσει η αποδοση της καρτας ειναι απιθανο.Να την ειχες κανα 5αρι χρονια να πω οκ αλλα καινουργια καρτα δεν παιζει με την καμια.Αν δεν σου κανει κοπο απεγκατεστησε το παιχνιδι,κανε κανα καθαρισμο της registry και ξαναεγκατεστησε το να δεις τι γινεται.Επισεις δοκιμαζεις να το τρεξεις με τον ιδιο driver που το ετρεχες τοτε?Μπορει αυτος που εχεις τωρα να μην αποδιδει οπως ο παλιος.Παιζει ρολο και ποσο καιρο εχεις αφορμαριστο τον υπολογιστη.Αν τον εχεις κανα χρονο θα εχει μαζευτει αρκετη σαβουρα.Σε καμια περιπτωση δεν σου λεω να κανεις format μονο και μονο για να δεις αν παιζει κανονικα,οπως σου επαιζε δλδ,το παιχνιδι αλλα οταν καποια στιγμη το κανεις εγκατεστησε το για να δοκιμασεις.Αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.