dim90ster Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Γεια χαρά χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους... Έχω μία απορία με την κάρτα γραφικών μου...Το μοντέλο είναι Link αυτό εδώ ακριβώς, την αγόρασα κάπου Μάρτιο Απρίλιο κοντά, έχω εγκατεστημένους τους σωστούς drivers και όλα λειτουργούν καλά, η απορία μου είναι η εξής: όταν την προτοεγκατέστησα στον υπολογιστή μου εγκατέστησα και ένα παιχνίδι (δεν έχει σημασία ποιο) και έπαιζα με τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών να είναι τέρμα και το παιχνίδι έπαιζε μια χαρά, μετά από κάποιο καιρό το έσβησα το παιχνίδι... Τις προάλλες εγκατέστησα ξανά το παιχνίδι και πήγα να παίξω με τις ίδιες ρυθμίσεις και παρατηρώ ότι κολάει, φταίει το ότι, εντάξει έχει περάσει ρε φίλε κάποιος καιρός λογικό να μην αποδίδει το ίδιο, ή κάνω κάτι εγώ λάθος? Αν κάποιος μπορεί να μου λύσει την απορία.... Ευχαριστώ
trelos3 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 και εγω αυτην εχω φιλε πιο παιχνιδι ειναι ρε σ μπας και μπορω να σε βοηθησω ιδιες αναλυσης ειναι?? αμα δεν μου δωσεις παιχνιδι δεν μπορω να σε βοηθησω μπορει να φταινε ποολλα
dim90ster Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 the saboteur Η ανάλυση που το βάζω είναι 1920*1080 και τα άλλα τέρμα... Άλλα παλιά δε μου κωλούσε ενώ τώρα κολάει...
vasilisga Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 η διαφορα με πριν ειναι σημαντικη? δεν δοκιμαζεις να βαλεις κανεναν καινουριο driver? πριν ποσο καιρο το δοκιμασες? defragment και λοιπα tools τα εχεις χρησιμοποιησει ποτε? η διαφορα που εχεις δει ειναι μονο σε αυτο το παιχνιδι? το ξερω ισως το παρατραβαω αλλα ποτε δεν ξερεις...
karmen1983 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Έχεις αλλάξει κάτι άλλο στο Pc σου; Δε θα σε ρωτήσω από τι αποτελείται μια και λες ότι παλιά έπαιζε χωρίς πρόβλημα. Από ιούς είμαστε οκ; Τρέχουν άλλα προγράμματα πίσω την ώρα που παίζεις;
dim90ster Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 H διαφορά με πριν είναι οτι μου κολάει σε αυτή την ανάλυση πρέπει δηλαδή να την ρίκσω για να μην κολάει...αυτό Δεν έχω αλλάξει κάτι στο pc, από ιούς τίποτα από όσο ξέρω, και το μηχάνημα γενικώς λειτουργεί μια χαρά... Από drivers τώρα τους τελευταίους έχω....
vasilisga Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 H διαφορά με πριν είναι οτι μου κολάει σε αυτή την ανάλυση πρέπει δηλαδή να την ρίκσω για να μην κολάει...αυτό Δεν έχω αλλάξει κάτι στο pc, από ιούς τίποτα από όσο ξέρω, και το μηχάνημα γενικώς λειτουργεί μια χαρά... Από drivers τώρα τους τελευταίους έχω.... η εγκατασταση του παιχνιδιου εχει γινει απο το ιδιο αρχειο και τις 2 φορες?
karmen1983 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Αφού έχεις τους τελευταίους αφήνουμε αυτό το κομμάτι. Ποιο antivirus έχεις; Κάνε ένα σκαν με malwarebytesLink και δες αν πιάσει τίποτα. Το παιχνίδι το κατέβασες απο κάπου τη δεύτερη φορά ή το είχες σε cd άρα ίδια πηγή και στις 2 περιπτώσεις;
dim90ster Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Το ίδιο αρχείο και της δύο φορές... Το antivirus είναι το avast δε μου βγάζει κάτι πρόσφατα τον έλλεγξα...
karmen1983 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Κάνε ένα σκαν με αυτό που σου έδωσα αφού του κάνεις update
St4lker Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 H διαφορά με πριν είναι οτι μου κολάει σε αυτή την ανάλυση πρέπει δηλαδή να την ρίκσω για να μην κολάει...αυτό Δεν έχω αλλάξει κάτι στο pc, από ιούς τίποτα από όσο ξέρω, και το μηχάνημα γενικώς λειτουργεί μια χαρά... Από drivers τώρα τους τελευταίους έχω.... "Σε αυτήν την ανάλυση"; Χρησιμοποιούσες άλλη την πρώτη φορα που το έβαλες;
dim90ster Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Όχι ακριβώς τις ίδιες ρυθμίεις είχα....
karmen1983 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 To έκανα δε βρήκε κάτι... Αποκλείεται σε 8 λεπτά το Malwarebytes να έκανε full scan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.