Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για ati radeon hd 5770

dim90ster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους...

Έχω μία απορία με την κάρτα γραφικών μου...Το μοντέλο είναι Link αυτό εδώ ακριβώς, την αγόρασα κάπου Μάρτιο Απρίλιο κοντά, έχω εγκατεστημένους τους σωστούς drivers και όλα λειτουργούν καλά, η απορία μου είναι η εξής: όταν την προτοεγκατέστησα στον υπολογιστή μου εγκατέστησα και ένα παιχνίδι (δεν έχει σημασία ποιο) και έπαιζα με τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών να είναι τέρμα και το παιχνίδι έπαιζε μια χαρά, μετά από κάποιο καιρό το έσβησα το παιχνίδι...

Τις προάλλες εγκατέστησα ξανά το παιχνίδι και πήγα να παίξω με τις ίδιες ρυθμίσεις και παρατηρώ ότι κολάει, φταίει το ότι, εντάξει έχει περάσει ρε φίλε κάποιος καιρός λογικό να μην αποδίδει το ίδιο, ή κάνω κάτι εγώ λάθος?

Αν κάποιος μπορεί να μου λύσει την απορία....

Ευχαριστώ

Δημοσ.

και εγω αυτην εχω φιλε πιο παιχνιδι ειναι ρε σ μπας και μπορω να σε βοηθησω ιδιες αναλυσης ειναι?? αμα δεν μου δωσεις παιχνιδι δεν μπορω να σε βοηθησω μπορει να φταινε ποολλα

Δημοσ.

η διαφορα με πριν ειναι σημαντικη?

δεν δοκιμαζεις να βαλεις κανεναν καινουριο driver?

πριν ποσο καιρο το δοκιμασες?

defragment και λοιπα tools τα εχεις χρησιμοποιησει ποτε?

η διαφορα που εχεις δει ειναι μονο σε αυτο το παιχνιδι?

το ξερω ισως το παρατραβαω αλλα ποτε δεν ξερεις...

Δημοσ.

Έχεις αλλάξει κάτι άλλο στο Pc σου;

Δε θα σε ρωτήσω από τι αποτελείται μια και λες ότι παλιά έπαιζε χωρίς πρόβλημα.

Από ιούς είμαστε οκ;

Τρέχουν άλλα προγράμματα πίσω την ώρα που παίζεις;

Δημοσ.

H διαφορά με πριν είναι οτι μου κολάει σε αυτή την ανάλυση πρέπει δηλαδή να την ρίκσω για να μην κολάει...αυτό

Δεν έχω αλλάξει κάτι στο pc, από ιούς τίποτα από όσο ξέρω, και το μηχάνημα γενικώς λειτουργεί μια χαρά...

Από drivers τώρα τους τελευταίους έχω....

Δημοσ.

H διαφορά με πριν είναι οτι μου κολάει σε αυτή την ανάλυση πρέπει δηλαδή να την ρίκσω για να μην κολάει...αυτό

Δεν έχω αλλάξει κάτι στο pc, από ιούς τίποτα από όσο ξέρω, και το μηχάνημα γενικώς λειτουργεί μια χαρά...

η εγκατασταση του παιχνιδιου εχει γινει απο το ιδιο αρχειο και τις 2 φορες?

Δημοσ.

Αφού έχεις τους τελευταίους αφήνουμε αυτό το κομμάτι.

Ποιο antivirus έχεις; Κάνε ένα σκαν με malwarebytesLink και δες αν πιάσει τίποτα.

Το παιχνίδι το κατέβασες απο κάπου τη δεύτερη φορά ή το είχες σε cd άρα ίδια πηγή και στις 2 περιπτώσεις;

Δημοσ.

"Σε αυτήν την ανάλυση"; Χρησιμοποιούσες άλλη την πρώτη φορα που το έβαλες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...