Προς το περιεχόμενο

Raptor: Call of the Shadows κτλ ?

Athanasios2104

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς παιχνίδια σαν το Raptor: Call of the Shadows που να παίζουν σε win7 ? Το Raptor το είχα λιώσει σε ένα αρχαίο laptop (μια εταιρία MIA ούτε θυμάμαι πως :P ) και επειδή τσίμπησα καινούργιο laptop, θέλω να ξαναβάλω τέτοια replayable arcade παιχνίδια.

PS: Και το Raptor ψάχνω να βρω επίσης

edit: Ευρήκα (και μάλιστα 2010 edition, εμένα περίμεναν :D )

Δημοσ.

To ίδιο site που βρήκες το Raptor έχει το Tyrian 2000 δωρεάν, και θα βρεις και άλλα shooters. Η προφανής λύση είναι MAME emulator και γενικά για 16-bit κονσόλες, όπου μπορείς να δεις όλους τους θρύλους του είδους (αν σε ενδιαφέρουν προτάσεις για arcade πολύ ευχαρίστως). Από παιχνίδια για PC, όχι απαραίτητα scrolling shooters μα top down action του κερατά, συστήνω τα Mageslayer και Take no Prisoners της Id software. Σε XP δεν έχουν κανένα πρόβλημα, για windows 7 δεν ξέρω.

Δημοσ.

Σχετικό-άσχετο, τσίμπησα στο steam και το Commander Keen (όλα τα επεισόδια), καθώς ήταν το 2ο παιχνιδάκι (μαζί με το Raptor) που έπαιζα στο αρχαίο laptop (ή μάλλον μόνο αυτά "σήκωνε").

Τέσπα, έχω μπει σε nostalgia mode για τα καλά και πλέον μόνο κανά BF3 μπορεί να κάνει safe boot :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...