Προς το περιεχόμενο

προγραμμα να βρισκουμε κωδικους?

teodgeor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο αν εχουμε ξεχασει καποιους κωδικους για προσβαση σε site οι για εγγραφα κλειδωμενα(word,excell) να αποθηκευονται σε καποιο προγραμμα και να τους βρισκουμε ή να βρισκονται με καποιον αλλο τροπο? Ευχαριστω και Καλη Χρονια

Δημοσ.

Κάτσε να δω αν κατάβαλα. θες πρόγραμμα που να βρίσκει ξεχασμένους κωδικούς ή κάποιο πρόγραμμα που να αποθηκεύεις με ασφάλεια τους κωδικούς που χρησιμοποιείς και όταν θέλεις κάποιο κωδικό να το συμβουλεύεσαι;

Δημοσ.

Τότε υπάρχουν προγράμματα κατά περίπτωση. Π.χ. άλλο για word/excel, άλλο για zip/rar, άλλο για windows κλπ

Όταν εχεις πρόβλημα, ψάξε στο forum αν υπάρχει σχετικό ερώτημα και αν οχι γράψε αναλυτικά το πρόβλημα (όχι πρόγραμμα για κωδικό) και όλο και κάποιος θα σου δώσει κατεύθυνση.

Δημοσ.

Αυτο λεω και εγω. Η βοηθεια που μου δωθηκε.....

Γιατί ρώτησες κάτι συγκεκριμένο;

Π.χ. θέλω πρόγραμμα για να βρω ξεχασμένο κωδικό απο ένα αρχείο pdf

Δημοσ.

@teodgeor χαλαρωσε B) και που ποσταρε, για σενα το κανε:P

Ακομα και εγω δεν καταλαβα τι ηθελες..

Διαβαζοντας αυτο,

πρόγραμμα που να βρίσκει ξεχασμένους κωδικούς θελω

Λεω περαστικα δε θα το βρεις ποτε το password.

Εχοντας στο μυαλο μου το να βρεις κωδικο απο rar..

Αν θελεις προγραμμα για να αποθηκευσεις passwords

παρε. http://www.mypasswordmanager.com/

Δημοσ.

To Roboform είναι πολύ καλό προγραμματάκι για οργάνωση και αποθήκευση κωδικών.

Το βάζεις σε ένα στικάκι και ορίζεις master password. Μετά, όσο έχεις το στικάκι συνδεμένο, αποθηκεύει και επαναφέρει κωδικούς και φόρμες από sites. Βγάζεις το στικάκι και τα έχεις όλα μαζί σου.

Για εύρεση ξεχασμένων κωδικών είναι λίγο δύσκολο να υλοποιηθεί κάποια λύση. Σε τέτοιες περιπτώσεις πας στην κατηγορία Password cracking και site hacking.

Δημοσ.

Σορρυ αν δεν ρωτησα σωστα , κωδικους που εχουμε ξεχασει απο κλειδωμενα word, excel,? μπορουμε να τους βρουμε ή απο πριν πρεπει να εχουμε εγκαταστησει καποιο προγραμμα ωστε να ειχαν αποθηκευτει εκει. Εχω κλειδωμενα καποια εγγραφα αλλα δεν θυμαμαι το pass, υπαρχει λυση?

Δημοσ.

Σορρυ αν δεν ρωτησα σωστα , κωδικους που εχουμε ξεχασει απο κλειδωμενα word, excel,? μπορουμε να τους βρουμε ή απο πριν πρεπει να εχουμε εγκαταστησει καποιο προγραμμα ωστε να ειχαν αποθηκευτει εκει. Εχω κλειδωμενα καποια εγγραφα αλλα δεν θυμαμαι το pass, υπαρχει λυση?

Τώρα που ρώτησες κάτι συγκεκριμένο θα πάρεις και απαντήσεις. Για ανάκτηση ξεχασμένων κωδικών απο αρχεία word και excel μπορείς να δοκιμάσεις το Office Password Unlocker ( http://www.passwordunlocker.com/office-password-recovery.html ). Ανάλογα με τον κωδικό (αν ειναι μικρός ή μεγάλος) μπορεί να πάρει απο λεπτά μέχρι μέρες. Αν έχεις χρησιμοποιήσει ελληνικούς χαρακτήρες να βάλεις στο πρόγραμμα τους extra χαρακτήρες.

Απο εκεί και πέρα και για να μην έχεις τέτοια προβλήματα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα (ή τετράδιο) για να αποθηκεύεις τους κωδικούς σου. Τα παιδιά παραπάνω δώσανε καλές λύσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...