panos0100 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 καλη χρονια σε ολους! γεια σας ψαχνω ενα προγραμμα για back-up ενα καλο και ευκολο να ειναι στην χρηση! ευχαριστιστω!!!
N0tisOO7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 καλη χρονια σε ολους! γεια σας ψαχνω ενα προγραμμα για back-up ενα καλο και ευκολο να ειναι στην χρηση! ευχαριστιστω!!! Dropbox, το καλύτερο.
isay Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Notis προσεχε. Ποτέ προσωπικά ή ευαίσθητα δεδομένα σε Cloud.
panos0100 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 παιδια ψαχνω κατι σαν το northon ghost μια φορα ενας καθηγητης μου μας εκανε επιδηξη με αυτο το προγραμμα ειχε κανει ενα image τον δισκο εβγαλε μετα τον αυτον τον δισκο και τον τοποθετησε σε αλλο pc και αμεσως βρηκε ολα τα windows αλλα δεν καταλαβα πως γινεται πρεπει να κανω partition ή μπωρο και να παρω ετσι τον δισκο? εγω αυτο που θελω να κανω ειναι να παρω τον δισκο και να τον βαλω σε ενα cd olos ο δισκος ειναι 214GB χωρος που χρησιμοποιηται αλλα ο καθηγητης μου καπως το εκανε και ειτανε καποια ΜΒ και χωρουσε σε CD θελω να μου πειτε ενα προγραμμα που να κανει κατι τετιο καθως και τα βηματα που πρεπει να κανω διοτι αν χαλασει ο δισκος να εχω αυτο το Back-up και να τα βρει ολα αμεσως στον καινουριο, περιμενω απαντηση ευχαριστω!!!!
panos0100 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 γινεται με αυτο το προγραμμα το drive image xml να κανω 214GB να γινουν ενα image σε cd η πρεπει να κανω partition 214GB και αν χαλασει ο δισκος γινεται να τα παρω τα δεδωμενα΄? ευχαριστω
mpentenis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Acronis Trueimage πολυ μου αρεσει οταν καποιος ζηταει ενα προγραμμα και του εμφανιζονται 100 λύσεις, δοκίμασέ τα όλα και πες μας την άποψή σου, μην κανουμε και εμεις testing
N0tisOO7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 γινεται με αυτο το προγραμμα το drive image xml να κανω 214GB να γινουν ενα image σε cd η πρεπει να κανω partition 214GB και αν χαλασει ο δισκος γινεται να τα παρω τα δεδωμενα΄? ευχαριστω Ναι. Δες εδώ έναν ανεπίσημο οδηγό.
panos0100 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 notis 007 το εκανα αλλα μου εβγαλε πολλα αρχειακια image απο τα οποια ολα ειναι 638ΜΒ τωρα εγω πια θα παρω μεσα στο cd αφου πουθενα δεν χωρανε δεν γινεται αυτο? η μηπως ειναι ενα συγγεκριμενο αρχειο που ξεκιναει η επαναφορα μου εχει βγαλει 2 αρχεια στην αρχη drive C τα οποια ειναι 658ΜΒ και απο εκει και κατω εχει γεμισει με αρχεια image σε διαφορα μεγεθη εγω πιο απο ολα αντηγραφω? ευχαριστω notis 007 το εκανα αλλα μου εβγαλε πολλα αρχειακια image απο τα οποια ολα ειναι 638ΜΒ τωρα εγω πια θα παρω μεσα στο cd αφου πουθενα δεν χωρανε δεν γινεται αυτο? η μηπως ειναι ενα συγγεκριμενο αρχειο που ξεκιναει η επαναφορα μου εχει βγαλει 2 αρχεια στην αρχη drive C τα οποια ειναι 658ΜΒ και απο εκει και κατω εχει γεμισει με αρχεια image σε διαφορα μεγεθη εγω πιο απο ολα αντηγραφω? ευχαριστω με το ντραιβ ιμαξ χμλ το εκανα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.