billys19 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Πήρε ο αδερφός μου εένα PC π είχε ενσωματωμένο ένα τροφοδοτικό 500άρι. Βέβαια δεν του εφτανε και πήρε 800άρι για αυτόν και στο pc μου σκεφτήκαμε να βάλουμε το 500ari αλλα για κάποιον λόγο όταν το έβαλα λειτούργησε για 20-30 λεπτά και μετά έσβησε και δεν ξαναάνοιγε!! Κάηκε? Χάλασε? δεν ξέρω πραγματικά...κρίμα όμως γιατί έλαμπε! τέλος πάντων..τώρα ξαναέβαλα το τροφοτικό που είχα...γιατί λέτε να κάηκε το 500αρι τροφοδοτικό?
paylidis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 δε βρισκώ λόγο για να καεί εφόσον δεν κάνατε κάποια λάθος σύνδεση/κίνηση... (καρμεν δεν παίζει εδω στατικός...)
panos0100 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 τι μαρκα ειτανε το τροφοδοτικο? μηπως ειχες καμια υπερταση γιατι τετιες μερες το δυκτιο της ΔΕΗ ειναι βαρυ δεν τον υπολογιστη τον ειχες απευθειας στην μπριζα΄? γιατι και εγω ειχα περισυ προβλημα με το ρευμα χρηστουγεννα ειτανε παλι και αρχισε να ανιγωλεινει το μηχανημα και οσπου να ξαναεπανεθει σε σωστη λειτουργια περασε αρκετη ωρα ευτηχως δεν μου εκαψε τιποτα για αυτο λοιπον μηπος σου συνεβη κατι αναλογο αλλα αφου με το καινουριο δουλευι ολα καλα!!!
billys19 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 δηλαδή ο μόνος λόγος για να καεί το τροφοδοτικό είναι απο λάθος σύνδεση? στην πραγματικότητα λειτούργησε ο Υ/Η για 20-30 λεπτά μετά έκλεισε απότομα...ααα! και έπεσε η ασφάλεια του σπιτιού! την έριχνε συνεχώς μέχρι που έβαλα το παλιό...
karmen1983 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 δε βρισκώ λόγο για να καεί εφόσον δεν κάνατε κάποια λάθος σύνδεση/κίνηση... (καρμεν δεν παίζει εδω στατικός...) Σα να ήξερες ότι θα περνούσα για ένα τσέκ ε; Όντως εδώ δε μετράει μα καθόλου όμως. Ο μόνος λόγος ΔΕΝ είναι μία κακή σύνδεση. Λόγοι είναι πολλοί. Όπως μία πτώση τάσης ας πούμε λόγω κακής παροχής ρεύματος από τη καλή μας τη ΔΕΗ. Σε τέτοιες περιπτώσεις δε καίγονται μόνο τροφοδοτικά αλλά και ψυγεία ας πούμε. Την ασφάλεια αν στην έριχνε το τροφοδοτικό (λέμε τώρα) τότε βραχυκύκλωνε και έριχνε τον αντιηλεκτροπληξιακό. Εκτός αν εννοείς ότι μετά που τίναξε τα πέταλα στην έριχνε. Οπότε πιθανότητες αρκετές.
bluesattack Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Mπορει απλα να ηταν ελλατωματικο. rma..
billys19 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 ήταν καινούριο ! Μιλάμε πήρε το pc ο αδερφός μου και εγώ καταχάρηκα που θα έβαζα καινούριο τροφοδοτικό ! Εκτός και το άλλαξαν και έβαλαν ελατωματικό και ειπαν υπολογιστή πήρε το παιδί αρα το αλλο τροφοδοτικο δεν το θέλει...δεν ξέρω... το θέμα είναι οτι δούλεψε για 30 λεπτά οπότε δεν θα φταίει θέμα σύνδεσης...για να αγοράσω ένα καινούριο τι πρέπει να δω? απο θέμα συμβατότητας?
tzizzz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 ήταν καινούριο ! Μιλάμε πήρε το pc ο αδερφός μου και εγώ καταχάρηκα που θα έβαζα καινούριο τροφοδοτικό ! δεν σημαινει τπτ το οτι ηταν καινουριο, αν το προιον ηταν ελλατωματικο απο το εργοστασιο, τοτε θα εβγαζε βλαβη οπως και εγινε.
paylidis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 ΑΝ ηταν καινούργιο σε σακούλα και πίσω στο καταστημα αγοράς...
billys19 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 τι εγγύηση έχουν αυτά? λες να μου το δεχτούν δλδ? αν τους πω οτι επαιξε για 30 min θα μου πουν οτι δεν ειναι προβληματικό τότε αφου έπαιξε...θα πούν οτι η δεη φταίει..τι λέω τότε?
ZELDA Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 φιλε βγαλε ολα τα φις απο τον υπολογιστη απο τις πριζες βγαλε την μπαταρία και αστα 5 λεπτά μετα συνεσετα και προσπαθησε πάλι αλλιως το psu πίσω και πες οτι δεν δουλεψε ποτέ .
The_Judas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 τι εγγύηση έχουν αυτά? λες να μου το δεχτούν δλδ? αν τους πω οτι επαιξε για 30 min θα μου πουν οτι δεν ειναι προβληματικό τότε αφου έπαιξε...θα πούν οτι η δεη φταίει..τι λέω τότε? Μπορεί να έχει από 1 έως 5 χρόνια. Δεν μπορούμε να ξέρουμε. Αν έχεις την απόδειξη πήγαινε το στο κατάστημα που το αγόρασες. Πες τους ότι δεν δουλεύει και τίποτα άλλο. Δεν έχει σημασία το πόσο λειτούργησε. Μια οποιαδήποτε ηλ. συσκευή μπορεί να χαλάσει σε 1 ωρά μπορεί και σε 10 χρόνια.
yanc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Βαλε ΜΟΝΟ του το τροφοδοτικο σε μια πριζα. Αν ριξει παλι ασφαλεια/διακοπτη στον πινακα τοτε ειναι προβληματικο.
billys19 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Ok! αυτό θα κάνω παιδιά. σας ευχαριστώ πολύ...
ZELDA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 αν το βαλεις μονο δε γινεται τιποτα πρέπει να το βραχυκυκλώσεις ενα μαυρο νομιζο και με οποιο αλλο θες δεν θυμαμε ακριβώς και φυσικα προσοχη !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.