Προς το περιεχόμενο

Οθόνη συνδεμένη σε λαπτοπ.

CtrlFreak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η οθόνη θα δουλεύει στη native ανάλυσή της (1920*1080). Η εικόνα θα είναι ίδια με οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα.

Δε χρειάζεται ν ανησυχείς, ΟΚ η 4650Μ δεν είναι high end κάρτα, αλλά η ανάλυση αυτή δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο γι αυτές τις κάρτες. Ούτε στο desktop θα έχεις πρόβλημα, ούτε σε FullHD ταινίες.

Τώρα αν θέλεις να παίξεις crysis με το λαπτοπ σ αυτή την ανάλυση, ναι θα σέρνεται το σύμπαν, αλλά για οτιδήποτε άλλο πέραν του gaming, είσαι άρχοντας.

Δημοσ.

angmar μιλάς για την U2410?? Δεν ενδιαφέρομαι για παιχνίδια τόσο. Οπότε να πάω για την u2311h?? Κάποια καλύτερη από την u2311 έχουμε για σύγκριση??

Δημοσ.

στα 210Ε πολύ δύσκολο,

παντως το ψάχνεις πολύ και ταλαιπωρείσαι τσαμπα για "λυμένο" θέμα.

παρε την 2311h να τελειωνεις.

αν μου ελεγες για gaming ισως να σου λεγα ενα γρηγορο TN σαν το samsung 2233rz.

Η αντιστοιχη Nec κανει 150 ευρω παραπάνω οποτε ξέχνατη.

Παντως αν δεν σε νοιαζει το wide gamut

υπαρχει ενδιαμεση λυση μεταξύ dell u2410 και 2311h

η ΗP ZR24W

24αρα με 1900x1200 ,s-ips, διαβασε κι εδώ να δείς

Δημοσ.

Θέλω να πάρω κάτι καλό, μην το μετανιώσω και πάνε άδικα τα λεφτά. Αρχικά ήθελα να πάρω την u2410, οπότε μέχρι αυτό το χρηματικό όριο είναι καλά, αλλά υπάρχει το πρόβλημα της ανάλυσης που η κάρτα γραφικών μου δεν υποστηρίζει το μέγιστο της οθόνης(1920x1200). Θα μπορούσε η u2410 να λειτουργίσει σε μικρότερη ανάλυση???? Τεσπα αναγκαστικά κοιτάζω σε 1920x1080. Πάντως και 24" σε αυτήν την ανάλυση αν έχετε να προτείνεται ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.

Μια ερώτηση ρε παιδιά.

Θέλω να συνδέσω το laptop που έχει έξοδο hdmi με την U2311H στην display port που έχει. Έχω πάρει αυτόν εδώ τον μετατροπέα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751437

τον οποίο τον κουμπωσα στην οθόνη και με ένα απλό hdmi καλώδιο έκανα την σύνδεση. Το θέμα όμως είναι οτι δεν παίρνω εικόνα!!!

Διάβασα αυτό εδώ στο post 103 http://hardforum.com/showthread.php?t=1518544&page=6 και αν καταλαβαίνω καλά λόγω κάποιας αστμβατότητασ display port και hdmi δεν μπορεί να γίνει η σύνδεση.

Δεν υπαρχει λεει συμβατότητα hdmi σε είσιοδο display port παρα μόνο το αντίστροφο.

Καλά κατάλαβα?

Ξερετε αν συμβαίνει το ίδιο και με dvi-hdmi?

Δημοσ.

Θέλω να πάρω κάτι καλό, μην το μετανιώσω και πάνε άδικα τα λεφτά. Αρχικά ήθελα να πάρω την u2410, οπότε μέχρι αυτό το χρηματικό όριο είναι καλά, αλλά υπάρχει το πρόβλημα της ανάλυσης που η κάρτα γραφικών μου δεν υποστηρίζει το μέγιστο της οθόνης(1920x1200). Θα μπορούσε η u2410 να λειτουργίσει σε μικρότερη ανάλυση???? Τεσπα αναγκαστικά κοιτάζω σε 1920x1080. Πάντως και 24" σε αυτήν την ανάλυση αν έχετε να προτείνεται ακόμα καλύτερα.

βασικά πρέπει να πας να δεις την διαφορά και αν την καταλαβαινεις μεταξύ πανελ με H-ips και Ε-ips

πρεπει να δεις αν εχεις αναγκη το βαθος και τα παραπάνω χρώματα

εγω θα σου λεγα επειδη δεν βλέπω να την χρησιμοποιεις ειτε για φωτογραφία είτε για photoshop

οτι δεν αξιζει να παρεις 24" και να χαλασεις <500Ε οταν με τα ιδια λεφτα περνεις plasma 42"

αφου την θες για internet & ταινίες.

Αν θες να βαλουμε ενα ψυχολογικο οριο συρω στα 350 μπορεις να παρεις την HP zr24w που σου πα ή μια Nec Multisync EA232WMi την καινουργια που εχει και led backlight και ειναι σε μερικους τομεις καλυτερες απο την μικρη την DEll

αλλα και παλι για τη δουλεια που θες δεν νομιζω να αξιζουν τα παραπανω λεφτα

Αυτα το εχεις κουρασει απειρα, δεν το λεω για μένα για σένα το λέω.

...Και η μια ετσι και η αλλη αλλιως κτλ κτλ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...