Προς το περιεχόμενο

Να αγορασω καινουριο gps;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπερδευτήκαμε. για το i50 έλεγα.

του ebay όχι.

καλά το θέμα του λογισμικού λύνεται. βάζεις ό,τι θέλεις σπασμένο και κάνεις τη δουλειά σου.

το δικό σου κλειδώνει πιο γρήγορα από το i50 και έχει καλύτερη μπαταρία. για του ebay δεν ξέρω

καλα αυτη τη συσκευη την εχουν παρει μιλιουνια εταιριες και το εχουν παρουσιαση σα δικια τους

απο τη εμφανιση και τα χαρακτηριστικα του ebay βγαζω οτι ειναι ιδιο με το i50 οποτε μαλλον οτι ισχυει για το i50 θα ισχυει και για το ebay

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με το κλείδωμα των δορυφόρων άδικα ασχολείσαι. Με καμία δε θα έχεις πρόβλημα.
Ε τοτε αμα με καμμια συσκευη δε εχω προβλημα και ολες ειναι το ιδιο, να βαλω το igo στο rye και να τελειωνει το θεμα. Ή κανω λαθος;

Δλδ με λιγα λογια για να καταλαβω, παιζει καθολου ρολο ο επεξεργαστης και τυχος αλλα χαρακτηριστικα του gps για το λοκαρισμα ή ολα ειναι το ιδιο σε αυτο το τομεα;

Ολες οι επιπλεον λειτουργιες ειναι θεμα ποιου προγραμματος πλοηγησης χρησιμοποιεις, σωστα; Πχ για το navis που λεει τα εξης :

# Δημιουργία βέλτιστης διαδρομής όταν επιλεχθούν πολλαπλές ενδιάμεσες στάσεις

# Λειτουργία δακτυλίου με μονά και ζυγά

# Εμφάνιση μονόδρομων

# Έξυπνη αναζήτηση διευθύνσεων

# Χιλιομετρική αναζήτηση Εθνικών Οδών

# Υποστήριξη πλοήγησης με τύπο οχήματος φορτηγό (ύψος, βάρος)

αυτα ειναι του προγραμματος και οχι του gps, ετσι;

Αν ισχυουν αυτα που λεω, τοτε απο τη στιγμη που το rye που εχω ειναι pna, μου λετε ενα καλο προγραμμα πλοηγησης να του βαλω και ειμαι κυριος. Αλλα αν παιζουν ρολο και καποια αλλα πραματα για γρηγοροτερο λοκαρισμα δορυφορων, τοτε θα ηθελα μια καλυτερη συσκευη. Πχ το Nokia N8, εχω ακουσει οτι λοκαρει σε δευτερολεπτα!!

Τελος, ισως να θελει και καποιες ρυθμισεις το ιδιο το gps, μπορει και να τις ειχα πειραξει παλαιοτερα. Αν ξερετε να με βοηθησετε..

Επιπλεον λειτουργιες για bluetooth,mp3,mp4 κτλ, δε με ενδιαφερουν καθολου.

Δημοσ.

δεν το ειχα δει αυτο που λες αλλα

ειναι ακριβως η ιδια συσκευη που δινει το πλαισιο με το ονομα i50 μονο που αυτη που λεω εγω εχει και bluetooth που λειτουργει για να συνδεεις το κινητο και να μιλας απο εκει οταν εισαι στο δρομο, την υποστιρηξη της ngi με δικο τους ελληνικο μενου, με προγραμμα πλοηγησης το ginius driver, δεν ξερω για του ebay αλλα της ngi ειναι ξεκλείδωτο δλδ μπορεις να βαλεις οποιο προγραμμα θες εσυ για πλοηγηση και νομιζω οτι αυτο της ngi βρισκει πολυ πιο γρηγορα δορυφορους παρα το αλλο

Δεν είναι το ίδιο με το i50.

Αυτό του ebay έχει πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά. Δες μόνο την ανάλυση οθόνη.

Φυσικά και αυτό είναι ξεκλείδωτο και μπορείς να εγκαταστήσεις όποιο πρόγραμμα θέλεις, ακόμα και το ginius.

Αν θέλεις και bluetooth δες αυτό. Ίδια χαρακτηριστικά με το navis, αλλά με σχεδόν μισή τιμή.

Ε τοτε αμα με καμμια συσκευη δε εχω προβλημα και ολες ειναι το ιδιο, να βαλω το igo στο rye και να τελειωνει το θεμα. Ή κανω λαθος;

Δλδ με λιγα λογια για να καταλαβω, παιζει καθολου ρολο ο επεξεργαστης και τυχος αλλα χαρακτηριστικα του gps για το λοκαρισμα ή ολα ειναι το ιδιο σε αυτο το τομεα;

Ολες οι επιπλεον λειτουργιες ειναι θεμα ποιου προγραμματος πλοηγησης χρησιμοποιεις, σωστα; Πχ για το navis που λεει τα εξης :

# Εμφάνιση μονόδρομων

Αν ισχυουν αυτα που λεω, τοτε απο τη στιγμη που το rye που εχω ειναι pna, μου λετε ενα καλο προγραμμα πλοηγησης να του βαλω και ειμαι κυριος. Αλλα αν παιζουν ρολο και καποια αλλα πραματα για γρηγοροτερο λοκαρισμα δορυφορων, τοτε θα ηθελα μια καλυτερη συσκευη. Πχ το Nokia N8, εχω ακουσει οτι λοκαρει σε δευτερολεπτα!!

Τελος, ισως να θελει και καποιες ρυθμισεις το ιδιο το gps, μπορει και να τις ειχα πειραξει παλαιοτερα. Αν ξερετε να με βοηθησετε..

Δεν έχουν όλες οι συσκευές τον ίδιο δέκτη gps. Σίγουρα θα υπάρχουν αποκλίσεις.

Το θέμα όμως για εμένα δεν είναι αν και πόσο αργεί να βρει σήμα η συσκευή, αλλά αν το σήμα είναι ακριβές και δεν χάνεται.

Αν δεν έχεις πρόβλημα σε αυτό θα σου έλεγα να κρατήσεις λίγο ακόμα το rye.

Για αρχή βάλε το πρόγραμμα iGo 8 με χάρτη της Navteq και δες πως θα τα πάει.

Δημοσ.

ο επεξεργαστης παιζει ρολο πιο πολυ στη ανανεωση των χαρτων και στη ταχυτητα δημιουργίας νεα διαδρομης

παιζει και στο λοκαρισμα αλλα πολυ λιγο

# Εμφάνιση μονόδρομων

ναι

ε τοτε προτίμησε αυτο που σου λεει ο φιλος gr1337 αν και δεν υποστιριζω να παρεις κατι κινεζικο απο ebay για αμα χαλασει θα πρεπει να το στειλεις πισω αυτοι αλλου και δεν ξερω αν τα καλυπτει τα εξοδα ο πωλητής

αν και θα συμφωνήσω να μείνεις λίγο ακόμα με το παλιο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...