Προς το περιεχόμενο

Να αγορασω καινουριο gps;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα destinator ειναι κινεζικα; Και δε ανανεωνονται οι χαρτες; Εγω νομιζα οτι ειναι τα καλυτερα.

Τωρα αυτο που εβαλες τι ακριβως ειναι; Ελληνικους χαρτες παιρνει; Απο κλειδωμα στους δορυφορους πως τα παει; Auto locate λεει κοντα στα 2 λεπτα θελει. Πολυ δεν ειναι;

Παντως συμφαιρει απο ebay. Υπαρχει τιποτα αλλο πιο γνωστο που προτεινεις;

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα destinator ειναι κινεζικα; Και δε ανανεωνονται οι χαρτες; Εγω νομιζα οτι ειναι τα καλυτερα.

Τωρα αυτο που εβαλες τι ακριβως ειναι; Ελληνικους χαρτες παιρνει; Απο κλειδωμα στους δορυφορους πως τα παει; Auto locate λεει κοντα στα 2 λεπτα θελει. Πολυ δεν ειναι;

Παντως συμφαιρει απο ebay. Υπαρχει τιποτα αλλο πιο γνωστο που προτεινεις;

Φυσικά είναι κινέζικα, στα οποία η MLS βάζει το logo της.

Πριν 2-3 χρόνια θεωρούταν καλό επειδή είχε τον καλύτερο χάρτη για Ελλάδα αποκλειστικά. Ωστόσο αυτή η συνεργασία έληξε και ανανεώνουν τον χάρτη όποτε θυμηθούν. Πρόγραμμα χωρίς χάρτη=σκουπίδι.

Αυτό που έβαλα μπορεί να πάρει οποιοδήποτε πρόγραμμα και χάρτη. Ακόμα και destinator, αλλά θα δεις οτι σε σύγκριση με τα υπόλοιπα προγράμματα της αγοράς είναι απαρχαιωμένο.

Το auto locate γίνεται οταν έχεις καιρό να ανοίξεις το GPS και όχι δεν είναι πολύ γιατί πρέπει να κατεβάσει πολλά δεδομένα απο τον δορυφόρο.

Συνήθως θα δουλεύεις με warm start και θα είσαι έτοιμος σε λίγα δευτερόλεπτα.

Αν θέλεις να πας σε κάτι επώνυμο πας είτε σε navigon, τα οποία είναι εξαιρετικά και τα καλύτερα στην ελληνική αγορά, είτε σε tomtom.

Δημοσ.

Τα destinator ειναι κινεζικα; Και δε ανανεωνονται οι χαρτες;

Φυσικά είναι κινέζικα, στα οποία η MLS βάζει το logo της.

Το destinator ειναι προγραμμα πλοηγησης και οχι συσκευη πλοηγησης και αν δεν κανω λαθος ειναι απο Αμερικη.

Δημοσ.

Αφού λέει ΤΑ destinator προφανώς μιλάει για τις συσκευές MLS Destinator...

Το πρόγραμμα destinator είναι της intrinsyc απο Καναδά.

Δημοσ.

Απο tom-tom και navigon ποια εχεις να προτεινεις;

Επισης μου τη σπαει που δε ειναι τοσο εξυπνα. Σημερα πχ εβαλα να παω απο Βυρωνα στα ΙΚΕΑ στο κηφισο. Παταω γρηγορη διαδρομη ( η συντομη σε πηγαινει απο 100 στενα! ) και μου λεει 14 χιλιομετρα. Πολλα λεω ειναι.. Και ετσι οπως πηγαινω με το gps ενω ειμαι στη Β. Κωσταντινου αν δε κανω λαθος και μου λεει να παω ευθεια, στριβω δεξια για αρδηττου και μειωνεται σχεδον στο μισο η χιλιομετρικη αποσταση! Αυτο ειναι προβλημα του προγραμματος πλοηγησης, στη συγκεκριμενη περιπτωση του destinator;

Αυτο με το warm start τι ακριβως ειναι; Το rye το εχει; Εννοεις να μη το κλεινω τελειως, αλλα να το βαζω σε sleep; Δε θα τελειωνει η μπαταρια του ομως ετσι;

Δημοσ.

Ανάλογα πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις.

Μια εξαιρετική (αλλά ακριβή) επιλογή είναι το navigon 70, το οποίο είναι το τελευταίο μοντέλο της navigon.

To πρόβλημα που μου περιγράφεις μπορεί να είναι είτε του προγράμματος, είτε του χάρτη, δε μπορώ να το ξέρω αυτό. Όπως φαίνεται, όμως, αυτός ο συνδυασμός έχει προβλήματα.

To gps για να δουλέψει χρειάζεται να κατεβάσει κάποια δεδομένα, όπως ώρα, θέση, ephemeris, Almanac data.

Αυτά έχουν συγκεκριμένο χρόνο που μπορούν να θεωρηθούν ενημερωμένα. Για παράδειγμα αν δουλεύεις το GPS και το κλείσεις και πας να το ξαναδουλέψεις μετά απο 4 ώρες τα δεδομένα σου θα είναι ενημερωμένα και το GPS θα λειτουργήσει άμεσα.

Αν όμως το ξαναδουλέψεις μετά απο 4 μέρες θα χρειαστεί να περιμένεις περισσότερο χρόνο.

Δεν έχει σχέση με το sleep, κανονικά θα το κλείνεις.

Κατα τη γνώμη μου αν θέλεις να ψαχτείς λίγο το μηχάνημα απο το ebay είναι κορυφή, άσε που αν δεις την οθόνη του αποκλείεται να δουλέψεις κάτι άλλο.

Δημοσ.

Καλή συσκευή και αυτή αλλά μέσα στο πακέτο δεν έχει αναβάθμιση χαρτών για 2 χρόνια όπως είχαν και οι παλαιότερες συσκευές της navigon οπότε μπορεί να δώσεις και άλλα λεφτά στο μέλλον...

Δημοσ.

Δλδ αν παρω τη συσκευη που μου λες απο το ebay, τι θα χρειαστει να της περασω; Μονο το προγραμμα και τους χαρτες με τα pois;

Ειναι πιο γρηγορη απο το mls και το navigon που προτεινεις, οσο αφορα το λοκαρισμα των δορυφορων; Το θεμα ειναι οτι δε θα εχω δωρεαν αναβαθμισεις χαρτων, θα πρεπει να περιμενω μεχρι να σπασουν.

Δημοσ.

Δλδ αν παρω τη συσκευη που μου λες απο το ebay, τι θα χρειαστει να της περασω; Μονο το προγραμμα και τους χαρτες με τα pois;

Ειναι πιο γρηγορη απο το mls και το navigon που προτεινεις, οσο αφορα το λοκαρισμα των δορυφορων; Το θεμα ειναι οτι δε θα εχω δωρεαν αναβαθμισεις χαρτων, θα πρεπει να περιμενω μεχρι να σπασουν.

Θα έχει το iGo μέσα λογικά με φορτωμένους χάρτες.

Εσύ όποτε χρειάζεται θα περνάς νέους ανανεωμένους χάρτες ή ανανεωμένες εκδόσεις προγραμμάτων.

Μη φανταστείς κάτι δύσκολο. Drag and drop θα κάνεις.

Οι χάρτες "σπανε" πάντα την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους.

Με το κλείδωμα των δορυφόρων άδικα ασχολείσαι. Με καμία δε θα έχεις πρόβλημα.

εγω να σου προτείνω αυτο?

http://www.ngi.gr/eshop_product.php?c=Navigation_devices_with_GiniusDriver&p=Navis_NS_5026&dy1_

το εχω και σου λεω οτι ειναι αψογο τις προαλλες που ειχε ενα ψιλοκατακλυσμό έπιανε σημα full

Να πληρώσει 2πλάσια τουλάχιστον χρήματα για χειρότερη συσκευή;

Η συγκεκριμένη είναι πολύ χειρότερη του ebay, εκτός αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, οπότε το συζητάμε...

Δημοσ.

Να πληρώσει 2πλάσια τουλάχιστον χρήματα για χειρότερη συσκευή;

Η συγκεκριμένη είναι πολύ χειρότερη του ebay, εκτός αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, οπότε το συζητάμε...

δεν το ειχα δει αυτο που λες αλλα

ειναι ακριβως η ιδια συσκευη που δινει το πλαισιο με το ονομα i50 μονο που αυτη που λεω εγω εχει και bluetooth που λειτουργει για να συνδεεις το κινητο και να μιλας απο εκει οταν εισαι στο δρομο, την υποστιρηξη της ngi με δικο τους ελληνικο μενου, με προγραμμα πλοηγησης το ginius driver, δεν ξερω για του ebay αλλα της ngi ειναι ξεκλείδωτο δλδ μπορεις να βαλεις οποιο προγραμμα θες εσυ για πλοηγηση και νομιζω οτι αυτο της ngi βρισκει πολυ πιο γρηγορα δορυφορους παρα το αλλο

Δημοσ.

δεν το ειχα δει αυτο που λες αλλα

ειναι ακριβως η ιδια συσκευη που δινει το πλαισιο με το ονομα i50 μονο που αυτη που λεω εγω εχει bluetooth, την υποστιρηξη της ngi με δικο τους ελληνικο μενου, με προγραμμα πλοηγησης το ginius driver και νομιζω οτι αυτο της ngi βρισκει πολυ πιο γρυγορα δορυφορους παρα το i50/αυτο του ebay

το ginius βρίσκεται και στις 2 συσκευές

Δημοσ.

του ebay η του i50?

στου i50 ναι το εχει

μπερδευτήκαμε. για το i50 έλεγα.

του ebay όχι.

καλά το θέμα του λογισμικού λύνεται. βάζεις ό,τι θέλεις σπασμένο και κάνεις τη δουλειά σου.

το δικό σου κλειδώνει πιο γρήγορα από το i50 και έχει καλύτερη μπαταρία. για του ebay δεν ξέρω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...