Προς το περιεχόμενο

Δεύτερη οθόνη σε laptop

stavregos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση.Μπορώ να συνδέσω μια οθόνη σε ένα laptop και να λειτουργούν ταυτόχρονα και η εξωτερική οθόνη αλλά και η οθόνη του laptop?

Αν ναι πως?

Δημοσ.

Δεν το έχω ακόμα το laptop θέλω να το αγοράσω και να το κάνω αυτό αλλά θέλω να ξέρω αν γίνεται.

Τι πρέπει να έχει το laptop για να μπορώ να το κάνω?

Ας πουμέ αυτός που σκέφτομαι http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-C660-10C-PSC0LE-00300MGE.htm μπορεί να το κάνει?

Δημοσ.

Κακιστη επιλογή λαπτοπ αλλά ναι γίνεται μέσω vga cable και εφόσον η οθόνη σου έχει vga εισοδο την συνδέεις με την vga εξεδο του λαπ και βουαλά έχεις αυτό που θέλεις!

15889581.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Δημοσ.

Και δουλεύουν ταυτόχρονα και οι δύο οθόνες?Η μία σαν προέκταση της άλλης?Αν δεν έχει VGA είσοδο η οθόνη αλλά DVI ή HDMI πάλι γίνεται?

Αφού αυτό είναι κάκιστη επιλογή μπορείτε να μου προτείνετε και κάποιο άλλο?

Δημοσ.

Αν επιμένεις σε αυτό το εύρος τιμών εγώ θα πήγαινα σε κάτι τετοιο με ισχυρότερο επεξεργαστή περισσοτερη μνήμη αυτόνομη καρτα γραφικών με έξοδο HDMI για να έχει καλύτερη απεικόνηση στην δεύτερη οθόνη σου εφόσον έχει και αυτή hdmi!

Όσο αφορά το άλλο που ρωτά, ναι θα έχεις εικόνα και στις δύο οθόνες είτε ως cloning είτε ως προέκταση η μία της άλλης!αυτό εσύ το διαλέγεις!

Δημοσ.

Οπως ειπε και παραπανω το παιδι,κανονικα μπορεις να το ρυθμισεις και θα βλεπεις ή απο την

μια οθονη ή και απο τις δυο.οτι θες κανεις. ;)

Συμφωνω πως το toshiba ειναι πολυ αδυναμο.

Το budget σου ποιο ειναι;

Δημοσ.

Το cloning δεν είναι πάντα δυνατό σε όλες τις κάρτες γραφικών! Για παράδειγμα εγώ έχω ΑΤΙ και το μόνο cloning που μπορώ να κάνω είναι σε ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ(φυσικά αδύνατη για χρήση καθημερινά - προφανώς χρήσιμη για διαλέξεις και χρήση με προτζέκτρορα αντί για οθόνη).

Αντιθέτως έχω τις επιλογές:

- Επιλογή 1 από τις 2 οθόνες

- Η μία οθόνη προέκταση της άλλης!

Επίσης, προτείνω μιας και δεν το έχω, αλλά θα το έχω στο επόμενο λάπτοπ(αφού όλα σχεδόν έχουν πλέον), εφόσον η οθόνη σου έχει ΗDMI να πάρεις οπωσδήποτε ΛΑΠΤΟΠ με HDMI!!!!

Βασικά, διορθώνω ό,τι είπα... ΛΑΠΤΟΠ με HDMI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ... ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΟΘΟΝΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΟΔΟ... ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ!!!

Α και να πάρεις ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ... ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΗΡ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 1 ΧΡΟΝΟ....

ΟΠΟΙΑ ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ!!!

ΣΤΗΝ ΤΟΣΙΜΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ 30 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!

ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΑΓΝΟΩ!

ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ, ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ ΠΟΥ ΘΕΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ Ή ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ! ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ! ΠΧ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΗΡ...

Δημοσ.

Έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με laptop οπότε δεν ξέρω τι κινείται στην αγορά.

Το μπάτζετ μου είναι περίπου στα 600 με +20-30€ το πολύ.

Δεν το θέλω για παιχνίδια.(οπότε δεν ψάχνω κάτι φοβερό).

Οπότε περιμένω προτάσεις από σας.To toshiba απλά μου το πρότειναν γιαυτό και το ανέφερα.

Όσο για την εγγύηση φίλε SOWHAT έχεις δίκιο και θα το κάνω γιατί των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

Δημοσ.

Φιλε με αυτά τα χρήματα πραγματικά παίρνεις κατι πολύ καλύτερο.

Αλλα ο καθένας οπως του αρέσει στα χρήματα του αλλου δε κάνεις κουμάντο.

Δημοσ.

@sougiasdj Γιαυτό φίλε μου έγραψα και εγώ εδώ επειδή δεν έχω ασχοληθεί με laptop και θα ήθελα να μου προτείνετε εσείς κάποια.

Δημοσ.

Κατα τη γνωμη μου επεκταση της εγγυησης χρειαζεσαι μονο στα λαπτοπ που εχουν 1χρονο μονο εγγυηση.

Στα υπολοιπα γιατι να κανεις;Δεν νομιζω να παθει κατι!

Για αρχη κοιτα εδω:

αξιοπιστο (Dell αλλωστε) με πολυ καλα χαρακτηριστικα για τα χρηματα του.

Το μονο αρνητικο ειναι τα 2gb ram.

αγοραζεις και ενα κιτ των 2gb και με 4 gb το λαπτοπ φυσαει!

555+25 η ραμ=580.Μεσα στο budget.

Δημοσ.

Κατα τη γνωμη μου επεκταση της εγγυησης χρειαζεσαι μονο στα λαπτοπ που εχουν 1χρονο μονο εγγυηση.

Στα υπολοιπα γιατι να κανεις;Δεν νομιζω να παθει κατι!

Για αρχη κοιτα εδω:

αξιοπιστο (Dell αλλωστε) με πολυ καλα χαρακτηριστικα για τα χρηματα του.

Το μονο αρνητικο ειναι τα 2gb ram.

αγοραζεις και ενα κιτ των 2gb και με 4 gb το λαπτοπ φυσαει!

555+25 η ραμ=580.Μεσα στο budget.

Απο την εμπειρία μου σε διάφορα λαπτοπ παλαιά και καινουργια τα 2 χρονια εγγύηση ειναι απαραίτητα(συμφωνούμε σ'αυτο) αλλα αν καποιος εχει περιορισμενες οικονομικες δυνατοτητες αξιζει μια επέκταση +1 χρονο =2+1 χρονος.

Πες μου λιγο τι σ αρεσει να κανεις ωστε να δω τι σου ταιριάζει περισσότερο.

Long Shoot

Δημοσ.

Δεν το θέλω για κάτι το ιδιαίτερο.Υπολογιστής γραφείου θα είναι με βασικά ένα πελατολόγιο,ίντερνετ και ένα πρόγραμμα αναγνωσης barcode(γιαυτό και θέλω τη δεύτερη οθόνη) δε ψάχνω κάτι το εξεζητημένο.Θέλω κάτι να κάνω άνετα τη δουλειά μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...