poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 αναλογως που θα αποθηκευτει αναλογως και το cmd.ο φιλος πιο πανω εγραψε για το που το εβαλε εκεινος.αν για καποιον κατι λεγεται διαφορετικα αλλαζουν καποια πραγματα.
ZELDA Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 προφανος κανω κατι λαθος και δε τα καταφερνω
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Θα κατεβασεις ενα αρχειο Αρχικά θα κατεβάσεις το dgn2200.zip http://rapidshare.com/files/442174886/dgn2200.rar extract το dgn2200.zip στο user directory σου σε νέο φάκελο dgn2200 ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕXTRACT ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΤΟ ΕΧCTRACT ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΙΣΚΟ ΠΟ ΕΧΕΙΣ ΠΧ ΣΤΟΝ ΔΙΣΚΟ D: ΚΑΙ ΚΑΝΤΟ EXCTRACT ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙς ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ DGN2200 D:/dgn2200 άνοιξε με edit το telnet_snr.bat cd %HOMEPATH%/dgn2200 telnetenable.exe 192.168.0.1 your_routers _MAC_here Gearguy Geardog rem telnet 192.168.0.1 cd %HOMEPATH%/dgn2200 tst10 /r:snr.txt και βάλε στο your_routers_MAC_here την MAC Address του 2200 χωρίς κενά ή άνωκάτω τελείες πχ ΑΑ00ΒΒCCDD σώσε το bat file έχω ρυθμίσει default να κατεβάζει στο 25% το snr αλλά μπορείς εύκολα να αλλάξεις την τιμή ανοίγοντας το snr.txt 192.168.0.1 23 WAIT "#" SEND "adslctl configure --snr 25\m" WAIT "#" SEND "exit\" και εκεί που λέει 25 βάζεις τιμή από 1 έως 100 αλλά ξεκινάς με 25 και αν είναι το βάζεις και χαμηλότερα.Εγώ πχ το έχω στο 15.Αν κάποια στιγμή δεις ότι δεν συγχρονίζει ή η γραμμή παρουσιάζει αστάθεια, επαναφέρεις την προηγούμενη τιμή. σώζεις το txt το τρέχεις από CMD πηγαίνοντας στο D:/dgn2200/ telnet_snr.bat ή φτιάχνεις ένα shortcut στο desktop σου γιατί κάθε φορά που γίνεται reboot το router χρειάζεται να τρέχεις το bat file απο cmd. ANOΙΓΕΙΣ CMD ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ D:\ CD DGN2200 TELNET_SNR.BAT ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ.ΜΕ CAPITAL ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ
ZELDA Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 αποσυμπιεζω τον φακελο και τον βάζω στο προορισμο c:\ , το γραφω στο cmd αλλα δεν αναγνωριζεται η εντολη. μηπως πρεπει να μπει σε καποιο συγκεκριμενο φάκελο? πχ user directory που γράφεις , συγνωμη για την ταλαιπωρια
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 φτιαξε ενα καταλογο στο c poy να λεγεται dgn σκετο και βαλε εκει τα αρχεια μετα απο cmd θα πατησεις cd\ για να σε βγαλει στο c απο το το c:\...\... μετα θα γραψεις cd ονομα καταλογου πχ cd dgn και μετα την εντολη
ZELDA Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 καλημερα μου ανοιγει το cd\ οπως και το cd dgn, ομως οταν δοκιμαζω telnet_snr ή cd telnet_snr.bat τοτε δεν εντοπιζει την θεση κτλ και μου ανοιγει ενα παραθυρο script
ZELDA Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 ενταξει παιδια καταφερα και το ετραξα ομως απο 7.9 το noise margin πηγε στο 7.8 και παραμενει ακόμη κολλημενο στα 13867 εδω και μερες .
nzeppos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μην είστε πλεονέκτες! Εμένα έχει μουλαρώσει στα 8600Mbps με 9.3dB upstream και λέω κι ευχαριστώ (γιατί πλέον κρατάει σταθερό το SNR margin και δεν πέφτει κάθε τρεις και λίγο όπως το Philips). Δεν το έχω σκαλίσει ακόμα, γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει ελπίδα να ανέβω αισθητά αλλά χάριν περιέργειας θα το ψάξω μόλις ευκαιρήσω. Μεγαλύτερο πρόβλημα έχω με το ρημάδι το WOL του Logmein, που πραγματικά δουλεύει όποτε του καπνίσει και χωρίς να σκαλίσω τίποτα σε router/PC.
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 nzeppos δοκιμασες και με dmz αν ανοιξεις τις θυρες που θες anti για port forward.η port triggering?firmware update?για τον φιλο πιο πανω μπορεις να ριξεις με ασφαλεια και ανετα το snr Μεχρι 6 που ειναι το default Της forthnet.
nzeppos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 DMZ δεν έχω σκοπό να κάνω σε ολόκληρο PC, θα με φάνε οι απ' έξω Εκτός αν κάτσω να στήσω κανα ενδιάμεσο μηχανάκι (για να το χρησιμοποιώ και για άλλες δουλειές) ή βάλω και δεύτερο router στο δίκτυο. Όμως κανένα από τα δύο δεν είναι στα άμεσα πλάνα μου. Port forward/triggering έκανα σε μερικές συνιστώμενες WOL πόρτες (πχ. 9/UDP). Official firmware update δεν υπάρχει για το DGN2200, κυκλοφορούν όμως διάφορες custom-ιές που μάλλον δουλεύουν (απ' όσο λένε στα forum της Netgear). Αλλά ακόμα δεν έχω ασχοληθεί σοβαρά. Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι χθες, την πρώτη φορά που το δοκίμασα, το Logmein με άφηνε κανονικά να "ξυπνήσω" το PC ενώ σήμερα (χωρίς να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ, ούτε καν η public ΙΡ του router) δεν δουλεύει το ρημάδι. Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και στο παρελθόν με το παλιό router, όπου ξαφνικά μια μέρα -χωρίς να πειράξω τίποτα- το WOL δούλευε κομπλέ για αρκετό καιρό και εξίσου ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει. Άλλη λύση είναι να δοκιμάσω site σαν αυτό http://www.dslreports.com/wakeup ή με κάτι WOL clients που κυκλοφορούν (και μέχρι πρόσφατα δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν). Σχετικά με το SNR του router τώρα, πιστεύω και η Otenet μου θα αντέξει μέχρι τα 6-6,5dB οπότε κάπως έτσι θα κοιτάξω να το κάνω και ό,τι κάτσει.
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 to 6 ειναι μια χαρα snr αν εχεις γραμμη σταθερη.αλλοι το κατεβαζουν και πιο κατω αλλα οκ δεν υπαρχει λογος.6 ειναι μια χαρα.κακος που δνε το δινουν απο defaulte μερικες εταιρειες .απλα για να γλυτωσουν να μην κανει παραπονα μετα ο αλλος οτι του χαμηλωσαν ταχυτητα και να μην τους κανουν παραπονα οτι εχουν αποσυνδεσεις. αλλα νευριαζω οταν βλεπω να μην κλειδωνουν 1 mbit sto upload.τουλαχιστον στο Up το 9 margin ειναι πολυ
ZELDA Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 βρε παιδια τι γινεται με τα προφιλ της οτενετ γνωριζει κανεις τιποτα γιατι δε μπορώ να ρίξω κατω απο 9 το snr και μετα απο restart του ρουτερ παιζω στα 13700-13800 ?
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 βαζεις στο 6 και τι γινεται?δεν το παιρνει?μετα απο restart το ρουτερ πρεπει να ξαναδωσεις εντολη για να ξανακατεβει στο 6.
nzeppos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 αλλα νευριαζω οταν βλεπω να μην κλειδωνουν 1 mbit sto upload.τουλαχιστον στο Up το 9 margin ειναι πολυ Μπράβο. Αν θυμάμαι καλά τα στοιχεία για το upstream είναι 870kbps, SNR margin 9-9,5dB και attenuation ~15dB. Αυτό τουλάχιστον άνετα κλειδώνει παραπάνω.
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 H otenet αμα θυμαμαι καλα δινει 9 Up 9 down.οσοι εχουν και iptv κατι για 13 εχω δει.φιλος εχει οτενετ margin down στο 17 .ελεος.200 μετρα απο τον οτε 13 mbit.ειπαμε σταθερο αλλα οχι και 17 margin.Εκανα και Reboot to routerκαι παλι με 17.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.