pantsos13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Ναι αλλά όταν ξανα βάλω το παλιό συγχρονίζει περισσότερο.
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 μετα ειναι θεμα ρουτερ και chipset.εχεις περασει το τελευταιο firmware?β.ειναι σιγουρα σε adsl2+ το πρωτοκολλο.δοκιμασε το καρφωτα. γιατι ειναι αρκετα μεγαλη η διαφορα στο συγχρονισμο
pantsos13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δεν υπάρχει τελευταίο firmware ακόμα.Είναι το 1ο που έχει βγάλει η netgear για το 2200. Δοκίμασα καρφωτά αλλά και πάλι στα 10+ μένει. Μάλλον είναι θέμα router
_Anonymous_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 To zyxel HN παντως, ερχεται στα 100 ευρω περιπου και ειναι η μερα με τη νυχτα με το netgear dgn2000/2200. Γενικοτερα τα zyxel ειναι μερα με νυχτα με τα περισσοτερα "φθηνα" της αγορας. Αριστα υλικα, επεξεργαστη infineon, κ.λ.π.
pantsos13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Πάντως τόσες μέρες που το χρησιμοποιώ το 2200 είναι σκυλί και πολύ σταθερό.Και απο διάφορα reviews και test που το έχουν κάνει με το 1ο firmware πετάει.
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 μπορει σε επομενο firmware Να παιξει και παραπανω.απλα σιγουρεψου οτι ειναι σιγουρα σε adsl2+
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 tote υπομονη για κανα νεο firmware.καποια πιθανη ασυμβατοτητα.
pantsos13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Όντως.Δε μπορεί να είχε με το linksys 13 mpbs και με αυτό να κλειδώνει 9-10. Οπότε περιμένω για νέο firmware. Παντως χαίρομαι που έκανα καλή επιλογή σε router μέχρι τώρα είναι πολύ καλό. Για αυτά που ζητάω εγώ.
_Anonymous_ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Όντως.Δε μπορεί να είχε με το linksys 13 mpbs και με αυτό να κλειδώνει 9-10. Οπότε περιμένω για νέο firmware. Παντως χαίρομαι που έκανα καλή επιλογή σε router μέχρι τώρα είναι πολύ καλό. Για αυτά που ζητάω εγώ. Ποιος λεει οτι δε μπορει. Linksys, zyxel, draytek, κλειδωνουν 2-3 mbit πιο ψηλα απο ολα. Νετγεαρ πηρες. μη περιμενεις και πολλα. Firmware σε 4-5 χρονια θα βγαλει...... αν βγαλει. Μονος σου το ελεγες 2-3 ποστ πριν για το κλειδωμα.
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 anonymous παντως εγω με thomson που συνηθως κλειδωνει λιγοτερο απο netgear και με Linksys ειχα κανα Mbit διαφορα.για αυτο μου φαινεται παραξενο τοση διαφορα στο κλειδωμα.και σε αρκετους πελατες εβλεπα κοντα στο 1 mbit διαφορα.για κανονικο firmware παντα οχι για Open wag.
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 δεν ειπα οτι δεν γινεται απλα μου φαινεται λιγο παραξενο για τοσο μεγαλη διαφορα.εννοειται τα εχεις δουλεψει παρα πολυ τα Linksys και ξερεις για να το λες.απλα μου φαινεται παραξενο να χανει τοσο το netgear Με σχεση το Linksys.και υστερα λενε οτι τα thomson δεν συγχρονιζουν ψηλα kai zyxel Που ειχα για ενα διαστημα ημουν max 1,5 mbit παραπανω απο το Thomson.to 660hw ειχα το οποιο με απογοητευεσε αντιθετα με καποια προηγουμενα μοντελα.ετρωγε κατι κολληματακια και rebootiaze στην δικια μου γραμμη
_Anonymous_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Ο λογος ειναι καθαρα θεμα hardware και μετα software.
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 απλα το ειπα για το firmware γιατι σε καποιο αλλο Netgear παλιο μοντελο εχανε αρκετα στο sync λογω παλαιου firmware...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.