Προς το περιεχόμενο

Επιλογή linksys

pantsos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω αυτη τη στιγμή το linksys wag200 αυτά που έδινε η forthnet στις αρχές.

Δε μπορώ να πω οτι δεν είμαι ευχαριστημένος,απλά σκέφτομαι να πάω σε πιο καινούριο.

Η χρήση που κάνω είναι απλή.Μόνο έχω το pc που γίνεται σύνδεση στο router και ένα iphone.

Συχνά ανοίγω πολλές σελίδες μαζί και ταυτόχρονα κατεβάζω direct(rapid,hotfile)

Χρησιμοποιώ το IDM και το θέμα είναι οτι όταν κατεβάζω δεν μου ανοίγουν σελίδες.

Μόλις είδα στη σελίδα της linksys καινούρια router.

Ήμουν έτοιμος να παραγγείλω το wag160n αλλά βλέπω κάτι άλλα e2000 ,wrt160n,.

Επειδή ξέρω οτι το wag160n είναι παλιό σχετικά υπάρχει κάποιο που να είναι ο αντικαταστάτης του νεότερος?

http://homestore.cisco.com/en-us/products/linksys-other-products_stcVVcatId552009VVviewcat.htm

εδω είναι όλα τα linksys routers.

Να τονίσω οτι με ενδιαφέρει adsl router

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οπως θα πει και ο anonymous πριν βγαλεις το ρουτερ στην αχρηστεια δοκιμασε να περασεις Open wag firmware και να δεις πως παει μετα.επισης εχει και qos το ρουτερ.

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι θέλω πλέον πρωτόκολλο Ν για να πάει λίγο πιο γρήγορα απο τα απλά b και g

Δημοσ.

Μπορεί να προτείνει κάποιος τον διάδοχο του wag160n η δεν υπάρχει και να πάρω το 160n?

Δημοσ.

για το 160n και ο Thesh θα σου πει οτι δεν ειναι οτι καλυτερο σαν αγορα.σε N μαλλον οι πιο πολυ αγοραζαν το netgear dng2000 η το 2200

Δημοσ.

και λεφτα για κανα vigor αμα εχεις τοτε μια χαρα.αλλα η Linksys οπως λενε πολλα περα απο το wag200 τα αλλα που εχει βγαλει οτι δεν λενε πολλα.τωρα μην σε παρω στο λαιμο μου.πχ το 160n ειχε θεμα με το ap isolation.αμα θες ρωτα και τον thresh να σου πει κατι παραπανω.

Δημοσ.

Πήρα το Netgear dgn2200 τελικά.Ελπίζω να είναι καλό,έχει και εφ όρου ζωής εγγύηση απο plaisio.

Δημοσ.

η εγγυηση εφορου ζωης ειναι καλη φαση και πιστευω οτι θα εισαι οκ.μην ξεχασεις να του περασεις το τελευταιο firmware.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος οδηγός για να του αλλάξω το firmware?

Δε το κατέχω και πολύ το άθλημα,αν και δε νομίζω να είναι δύσκολο.Απλά που θα μπορέσω να βρω το firmware?

Στην επίσημη σελίδα?

Όποια βοήθεια,καλοδεχούμενη.

Δημοσ.

καποια Netgear με το που μπεις μεσα στο interface τους ψαχνουν αυτοματα για firmware .αλλιως κοιτας στην official σελιδα.ενα αρχειο ειναι που το κανεις Upload Μεσα στον ρουτερ.απλα καλο ειναι το firmware Να γινεται update με καλωδιο και οχι wireless

Δημοσ.

Εχει και αυτο auto update στο gui του. Κακη επιλογη. Επρεπε να πας σε draytek. Δε σε προλαβα. Το μονο καλο ειναι η εγγυηση εφ ορου ζωης.

H netgear παιδια δεν ειναι μεγαλη εταιρεια με μετρια προιοντα και βασικα κακο firmware. Αν δε σου κατσει το θεμα με το ασυρματο (Το οποιο προσπερνιετε), δε θα εχεις καποια ιδιαιτερα προβληματα και αβαδιστη λειτουργια, αλλα μεχρι εκει. Μη περιμενεις να φυσαει κιολας.

Δημοσ.

Πως επιλέγω να έχω πρότυπο Ν?

Ok.Το βρήκα.Και κάτι άλλο πριν είχα το linksys wag200g και κλείδωνε έως και 13mbps τώρα κλειδώνει 9800 με το ζόρι 10000mbps

γιατί αυτό?

Δημοσ.

το να συγχρονιζει ενα ρουτερ λιγοτερο απλα σημαινει οτι κατι εχει γινει με την ποιοτητα του χαλκου απεξεω.απο καποια οξειδωση μεχρι καποιο κοψε ραψε που γινονται συνεχεια μεχρι crosstalking φαινομενα και αλλα τοσα. ενα ρουτερ που ειναι n οταν συνδεθει σε αυτο ενα stick που ειναι n θα παιξειαυτοματα οπως γινεται και με το g και με το b.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...