Προς το περιεχόμενο

Μαυρη οθόνη του θανατου.

alexcool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το διαβαζα κι εγω παιδια αλλα δεν το πολυπηστευα μεχρι οψαργας το βραδυ.

Επηγα να τον ανοιξω κα μου βγαζει την μαυρη οθονη δειχνει μονο το βελακι απο το ποντικι κανω ρισταρτ μου βγαζει μια μπαρα οτι φωρτωνει κατι φα'ι'λς και οτι ψαχνει για το προβλημα μου λεει μετα οτι το προβλημα δεν μπωρει να φιαχτει απο μονο του αυτοματα δηλαδη και μετα κλεινει ο υπλογιστης μετα οταν παω παλι να των ανοιξω παλι τα ιδια.

Εχω τα 7 τι πρεπει να κανω ξερει κανεις εχει παθει κανεις το ιδιο;

Παω για φρματ παλι;

Δημοσ.

Εκκίνηση με cd win7 και προσπάθησε να κάνεις επαναφορά συστήματος σε προηγούμενη ημερομηνία. Θα βοηθούσε επίσης αν έγραφες και ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα που σου γράφει ότι δε μπορεί να διορθωθεί

Δημοσ.

Εκκίνηση με cd win7 και προσπάθησε να κάνεις επαναφορά συστήματος σε προηγούμενη ημερομηνία. Θα βοηθούσε επίσης αν έγραφες και ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα που σου γράφει ότι δε μπορεί να διορθωθεί

Δηστηχος το cd το εχω χασει.

Δημοσ.

Πριν μερικές ημέρες ένας γνωστός με φώναξε για ίδιο πρόβλημα (σε laptop) μαύρη οθόνη με το βελάκι,και εγώ του είπα να κάνει αυτά που είχα διαβάσει σε φόρα,να βγάλει τα καλώδια και την μπαταρία και να τα ξαναβάλει,και το πρόβλημα του λύθηκε,όταν τον ρώτησα αν θυμόταν τι είχε κάνει από βραδύς,μου είπε πως διέκοψε τα update,και πήγε για ύπνο. :lol:

Δημοσ.

Πριν μερικές ημέρες ένας γνωστός με φώναξε για ίδιο πρόβλημα (σε laptop) μαύρη οθόνη με το βελάκι,και εγώ του είπα να κάνει αυτά που είχα διαβάσει σε φόρα,να βγάλει τα καλώδια και την μπαταρία και να τα ξαναβάλει,και το πρόβλημα του λύθηκε,όταν τον ρώτησα αν θυμόταν τι είχε κάνει από βραδύς,μου είπε πως διέκοψε τα update,και πήγε για ύπνο. :lol:

Εγω δηλαδη τι πρεπει να κανω δεν ειναι λαπτοπ εμενα ομως αυτα εδω μου βγαζει.

problem signature 01 61.7600.16358

problem signature 02 61.7600.16358

problem signature 03 unknown

problem signature 04 21200859AutoFailover

problem signature 05 11

problem signature 06 CorruptAcl

.......................................κτλ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...