Προς το περιεχόμενο

Gaming PC με 500€ max

Dbzakias2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

post-178948-0-32086500-1294068030_thumb.png

Ψιλοδιαφωνώ με αυτή την σύνθεση ειδικά από την στιγμη που το μηχάνημα προόριζεται για παιχνιδια και μάλιστα σε fullHD οθόνη ... το budget με την σωστή επιλογή καταστήματος χωράει άνετα την 6850!

πολλά τα 70Ε για το τροφοδοτικό της thermaltake υπάρχουν πολύ καλύτερα σε αυτά τα λεφτά!

Δημοσ.

Και εγώ σου προτύνω την σύνθεση του stm00192, οπου μπορείς να βγάλεις το dvd player πιστεύω ότι έχεις ένα απο το παλιό σου υπολογιστή ή μπορεί να σου δόσει κάνένας φίλος σου. Αμα θες να ρίξεις κιάλλο την τιμή πάρε και το case από το παλιό σου και αμέσως έχεις γλυτώσει 30-40 ευρώ. Όταν μαζέψεις λίγα ακόμα παίρνεις ένα καινούριο case :rolleyes:

Δημοσ.

Ψιλοδιαφωνώ με αυτή την σύνθεση ειδικά από την στιγμη που το μηχάνημα προόριζεται για παιχνιδια α) και μάλιστα σε fullHD οθόνη ... το budget με την σωστή επιλογή καταστήματος χωράει άνετα την 6850!

β)πολλά τα 70Ε για το τροφοδοτικό της thermaltake υπάρχουν πολύ καλύτερα σε αυτά τα λεφτά!

α)Ποιά fullHD οθόνη,1600χ900 είναι η οθόνη του http://www.samsung.com/in/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/desktop-monitior/LS20CMZKF/XL/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification και η 5770 σε αυτήν την ανάλυση μια χαρά τα πάει.

β)Δεν διαφωνώ ότι είναι τσιμπημένο αλλά άμα τον βολεύει το e-shop δεν έχει κάτι καλό με λιγότερα χρήματα, μην νομίζεις όμως ότι και το τροφοδοτικό που του πρότεινες είναι και κανένα κελεπούρι και στα 50 ευρώ υπάρχουν καλύτερα από το συγκεκριμένο.

Επίσης δεν είδα πουθενά να του λές ότι θα πληρώσει και μεταφορικά αν πάρει τον υπολογιστή από το visionstudio, εκτός αν γνωρίζεις ότι μένει στην Θεσσαλονίκη.

Υ.Γ Διαβάστε όλοι καλά τι έχει και τι ζητάει το παιδί ''Σκεφτομαι να χτισω ενα νεο πυργο για παιχνιδια και μονο αλλα διαθετω το πολυ μεχρι 500 ευροπουλα (εαν γινεται μεχρι 450 ακομα καλυτερα).

Θα προτιμούσα ολα τα κομματια να ειναι απο το ιδιο μαγαζι

εχω μια samsung syncmaster 2033 ''

Δημοσ.

α)Ποιά fullHD οθόνη,1600χ900 είναι η οθόνη του http://www.samsung.com/in/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/desktop-monitior/LS20CMZKF/XL/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification και η 5770 σε αυτήν την ανάλυση μια χαρά τα πάει.

β)Δεν διαφωνώ ότι είναι τσιμπημένο αλλά άμα τον βολεύει το e-shop δεν έχει κάτι καλό με λιγότερα χρήματα, μην νομίζεις όμως ότι και το τροφοδοτικό που του πρότεινες είναι και κανένα κελεπούρι και στα 50 ευρώ υπάρχουν καλύτερα από το συγκεκριμένο.

Επίσης δεν είδα πουθενά να του λές ότι θα πληρώσει και μεταφορικά αν πάρει τον υπολογιστή από το visionstudio, εκτός αν γνωρίζεις ότι μένει στην Θεσσαλονίκη.

Υ.Γ Διαβάστε όλοι καλά τι έχει και τι ζητάει το παιδί ''Σκεφτομαι να χτισω ενα νεο πυργο για παιχνιδια και μονο αλλα διαθετω το πολυ μεχρι 500 ευροπουλα (εαν γινεται μεχρι 450 ακομα καλυτερα).

Θα προτιμούσα ολα τα κομματια να ειναι απο το ιδιο μαγαζι

εχω μια samsung syncmaster 2033 ''

Οκ σορρυ πάω πάσο έκανα λάθος με την αναζήτηση του μοντέλου της οθόνης του! :) :( :unsure:

Δημοσ.

ρε παιδες για μενα το τροφοδοτικο ειναι το παν στο pc...φανταζεσαι να πατησεις το κουμπι και να αρχιζουν να βγαινουν καπνοι(το επα8α εγω με φ8ηνο τροφοδοτικο)....κοψε κατι και μετα αφου ειναι δεσκτοπ αλλαζεις κατι μολις βρεις χρηματα(δλδ αναβα8μισουλα)............(just m opinion)

Δημοσ.

Οκ σορρυ πάω πάσο έκανα λάθος με την αναζήτηση του μοντέλου της οθόνης του! :) :( :unsure:

stm00192 καλή χρονιά καταρχάς,μην ζητάς συγγνώμη ρε σύ δεν έγινε τίποτα απλώς μπερδεύτηκες,εξάλλου ήταν άνιση η ''αντιπαράθεσή'' μας έχω ακριβώς την ίδια οθόνη με τον Dbzakias2 :P :P

Δημοσ.

ok καταρχας ευχαριστω τους παντες για την βοηθεια του. Δευτερων θα ηθελα να ρωτησω τελικα ποια καρτα γραφικων να παρω (κι εγω προς 6850 θα πηγαινα γιατι θελω pολυ καλη ποιοτητα στο gaming experience). Τριτων ποιο τροφοδοτικο τελικα να επιλεξω και τεταρτων (ουφ τελειωνουμε)αν η διαφορα μεταξυ 5770 και 6850 ειναι μεγαλη. Αυτα προς το παρων.

Δημοσ.

ok καταρχας ευχαριστω τους παντες για την βοηθεια του. Δευτερων θα ηθελα να ρωτησω τελικα ποια καρτα γραφικων να παρω (κι εγω προς 6850 θα πηγαινα γιατι θελω pολυ καλη ποιοτητα στο gaming experience). Τριτων ποιο τροφοδοτικο τελικα να επιλεξω και τεταρτων (ουφ τελειωνουμε)αν η διαφορα μεταξυ 5770 και 6850 ειναι μεγαλη. Αυτα προς το παρων.

Η 6850 είναι ποιο καινούρια γένια από την 5770 και ποιο δυνατή .Για μένα αν μπορείς δώσε κάτι παραπάνω για την 6850 θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω στην ανάλυση που παίζεις.

Δημοσ.

Δες εδώ ενα από τα πολλά review για να δεις τις διαφορες μεταξυ 6850 και 5770. Ειναι αρκετα σημαντικες περίπου 20 - 30% υπέρ της 6850!!

Αποφάσισες από πιο μαγαζί θα ψωνίσεις??

Δημοσ.

τελικα αποφασισα να κρατησω τη συνθεση απο το βισιονστουντιο με την αλλαγη του επεξεργαστη σε χ3 αλλα φοβαμαι μηπος και το τροφοδοτικο δεν ειναι αρκετογια μια τοσο δυνατη καρτα γραφικων.

Υ.Γ. το καθε κομματι τελικα θα το παρω απο διαφορετικο καταστημα διοτι ψαχνω για καλυτερη τιμη και θα τα δωσω σε ενα γνωστο μου να μου τα συναρμολογισει. Και παρακαλω ας μου λυσει καποιος την απορια με το τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Δε θα έχεις πρόβλημα αλλά αν πάρεις από διαφορετικά καταστήματα πάρε το ocz που προτάθηκε ,είναι πολύ καλή περίπτωση και δε νομίζω να παίζει πολύ καιρό σε αυτή την τιμή .

Δημοσ.

τελικα αποφασισα να κρατησω τη συνθεση απο το βισιονστουντιο με την αλλαγη του επεξεργαστη σε χ3 αλλα φοβαμαι μηπος και το τροφοδοτικο δεν ειναι αρκετογια μια τοσο δυνατη καρτα γραφικων.

Υ.Γ. το καθε κομματι τελικα θα το παρω απο διαφορετικο καταστημα διοτι ψαχνω για καλυτερη τιμη και θα τα δωσω σε ενα γνωστο μου να μου τα συναρμολογισει. Και παρακαλω ας μου λυσει καποιος την απορια με το τροφοδοτικο.

Ο χ3 που επέλεξες ποσό κοστίζει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...