Προς το περιεχόμενο

Gaming PC με 500€ max

Dbzakias2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Σκεφτομαι να χτισω ενα νεο πυργο για παιχνιδια και μονο αλλα διαθετω το πολυ μεχρι 500 ευροπουλα (εαν γινεται μεχρι 450 ακομα καλυτερα).

Αυτα που θελω να'χει ειναι:

1. AMD επεξεργαστη 3.0Ghz περιπου

2. 4GB RAM

3. ATI Radeon HD 5670

Θα πρωτιμούσα ολα τα κομματια να ειναι απο το ιδιο μαγαζι.

Ευχαριστω εκ των πρωτερων!

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξέφυγα κατά μόλις 16Ε από το budget σου αλλά πιστέυω ότι σου προτείνω ένα αρκετά ισσοροπημένο μηχανιμα από μόνο ενα κατάστημα με βάση στην κάρτα γραφικών μιας και το θέλεις για παιχνιδια! αν πάλι δεν τα αντεχεις αυτ'α τα 16Ε μπορείς να βάλεις κάποιο χ3 αθλονι και να πέσεις κάτω από τα 500!

99949592.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Δημοσ.

Ξέφυγα κατά μόλις 16Ε από το budget σου αλλά πιστέυω ότι σου προτείνω ένα αρκετά ισσοροπημένο μηχανιμα από μόνο ενα κατάστημα με βάση στην κάρτα γραφικών μιας και το θέλεις για παιχνιδια! αν πάλι δεν τα αντεχεις αυτ'α τα 16Ε μπορείς να βάλεις κάποιο χ3 αθλονι και να πέσεις κάτω από τα 500!

99949592.jpg

Uploaded with ImageShack.us

η 6850 ειναι η 5670; (δεν πολυσκαμπαζω απ'αυτα)

Δημοσ.

η 6850 ειναι η 5670; (δεν πολυσκαμπαζω απ'αυτα)

Η 6850 είναι αρκετά καλύτερη και δυνατότερη απο την 5670... και μία γενιά πιο καινούργια

Δημοσ.

capture4fm.jpg

καλο ή εκανα πατατια;

Λοιπόν, έχεις διαλέξει κακό κουτί, πολύ κακό τροφοδοτικό , πολύ μέτρια μητρική.

Γενικότερα στο eshop η απόδοση αυτών που έχεις βάλει σε σχέση με την τιμή τους είναι κακιστη.

Και η προταση που σου έκανα εγώ από visionstudio αλλά και η πρόταση του Rafail είναι σαφώς καλύτερες!

Δημοσ.

Λοιπόν, έχεις διαλέξει κακό κουτί, πολύ κακό τροφοδοτικό , πολύ μέτρια μητρική.

Γενικότερα στο eshop η απόδοση αυτών που έχεις βάλει σε σχέση με την τιμή τους είναι κακιστη.

Και η προταση που σου έκανα εγώ από visionstudio αλλά και η πρόταση του Rafail είναι σαφώς καλύτερες!

το ξερω απλα δεν θελω να ξεπερναει τα 500€ μπορειτε να μου πειτε μια εναλλακτικη μητρικη, τροφοδοτικο,κουτι απο το ε-σοπ για να τα βαλω;

Δημοσ.

Ωραία τότε από visinstudio κράτα την σύνθεση που σου έκανα εγώ και απλά άλλα τον Athlon X4 που έβαλα εγώ με έναν Χ3 και θα πέσεις στα 500!

πχ αν βάλεις αυτόν πέφτεις τσακα τσακα στα 497Ε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...