QuantumWanderer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Γειά σας παιδιά και καλή χρονιά! Στο σπίτι για επιτραπέζια λύση εδώ και χρόνια λειτουργώ μόνιμα με φορητό (αυστηρά μόνο Toshiba λόγω αξιοπιστίας) 15.6" και για φορητή λύση έχω ένα μικρό Asus 9". Με τον καιρό αρχίζω νιώθω ότι το 9" είναι αρκετά μικρό για να έχω μια σχετικά ικανοποιητική ευχρηστία. Παίζοντας λίγο με άλλα μικρά φορητά, κατέληξα ότι η ιδανική για μένα περίπτωση είναι οι 12". Και όταν λέω 12" εννοώ ότι οι 11.1" είναι μικρές για τις ανάγκες μου και οι 13.3" είναι καλές, αλλά όχι ικανοποιητικές για φορητότητα. Άρα πάμε σε 12" και μόνο 12" ( +- 0.2 οριακά ). Στην αγορά έχω εντοπίσει ένα μικρό Asus 12άρι, αλλά ουσιαστικά τίποτα άλλο σε αυτή την κατηγορία. Θα χαρώ να ακούσω αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι άλλο! Ευχαριστώ προκαταβολικά.
EvilEyes Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Είμαι και εγώ σε παρόμοια φάση με εσένα. Αναζητώ ένα μικρό και ελαφρύ λάπτοπ και έχω καταλήξει σε 12'' ή 13.3''. Σε 12άρι έχω βρει το Lenovo Ideapad S12, αλλά δε ξέρω κατά πόσο ικανοποιητικός θα είναι ο επεξεργαστής του, και ειδικά σε αυτή την υψηλή σχετκά τιμή. Εσύ πιο Asus έχεις βρει;
QuantumWanderer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Ύστερα από ενδελεχή μελέτη κατέληξα ότι το 12" είναι το όριο φορητότητας, ενώ στα 13.3" θυσιάζεις πάρα μα πάρα πολλά σε επίπεδο φορητότητας. Βρήκα το Asus UL20A-2X007X SU7300 1.3 GHz/4 GB/12.1"/320GB.
forgotten Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 εχω το s12 ion το οποιο δεν κυκλογφορει ελλαδα για μενα ειναι το μονο που αξιζει απο την σειρα και σε ταινιες και παιχνιδια ποτε δεν ειχα προβλημα
QuantumWanderer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Υπάρχει το S12 στην ελληνική αγορά και σε προσιτή τιμή, αλλά επειδή είναι αρκετά παλιότερο μοντέλο φοράει WinXP με αποτέλεσμα να θέλεις και άλλα χρήματα αν περάσεις σε Win7 που θα αναγκαστεί κανείς να περάσει σύντομα όταν σταματήσει η υποστήριξη από την Microsoft.
forgotten Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Υπάρχει το S12 στην ελληνική αγορά και σε προσιτή τιμή, αλλά επειδή είναι αρκετά παλιότερο μοντέλο φοράει WinXP με αποτέλεσμα να θέλεις και άλλα χρήματα αν περάσεις σε Win7 που θα αναγκαστεί κανείς να περάσει σύντομα όταν σταματήσει η υποστήριξη από την Microsoft. εμενα ηρθε με win 7 premium αλλα ειναι το s12 ion το οποιο δεν εχει φερει κανενας .Στο εμποριο κυκλοφορουν 3 εκδοσεις του μια μια intel ,μια με via cpu και το s12 με καρτα γραφικων ιον
QuantumWanderer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Χρόνια τώρα αγοράζω το 80% των αγορών μου παντός τύπου από το διαδίκτυο από καταστήματα του εξωτερικού, αλλά φορητό δεν έχω αγοράσει ακόμα κυρίως επειδή θέλω τα ελληνικά γράμματα στο πληκτρολόγιο. Έχω εντοπίσει πολύ καλές τιμές για τα μοντέλα που αναφέραμε, καμία σχέση με εδώ, αλλά με εμποδίζει η έλλειψη ελληνικών γραμμάτων. Έχουμε κάποια λύση γι' αυτό; Και μη μου πει κανείς έξτρα αυτοκολλητάκια που χαλάνε με τον καιρό ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.